рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вирощування шовковиці - посадка і догляд в саду, обрізка шовковиці та обробка від шкідників

  1. Дерево шовковиця - опис Шовковиця може виростати на досить бідних і піщаних грунтах. Але вона не...
  2. Як посадити шовковицю
  3. Вирощування шовковиці та догляд
  4. Чому шовковиця сохне
  5. зимівля шовковиці
  6. обрізка шовковиці
  7. Обробка шовковиці
  8. Оцініть статтю
  9. Читайте також

Дерево шовковиця - опис

Шовковиця може виростати на досить бідних і піщаних грунтах. Але вона не переносить близького розташування грунтових вод. Також непогано росте шовковиця і в умовах міста. Висаджувати її слід навесні, вибравши для неї сонячне місце. Ростуть шовковиці досить швидко і в висоту можуть досягати 10 і більше метрів. Перші плоди на дереві ви отримаєте тільки на 5 рік, так що наберіться терпіння, або купуйте більш дорослий саджанець.

Перші плоди на дереві ви отримаєте тільки на 5 рік, так що наберіться терпіння, або купуйте більш дорослий саджанець

Вирощування шовковиці в саду

Посадка шовковиці в саду

Коли садити шовковицю

Робити це необхідно до розпускання бруньок. Також можна посадити ця рослина і восени, але приблизно за місяць до настання холодів. Якщо придбаний готовий саджанець в контейнері, то посадити його на постійне місце своєї ділянки можливо і влітку, вибравши для цього нежаркий день.

Як посадити шовковицю

Під час посадки шовковиці не потрібно вносити компост або гній. Якщо це зробити, то рослина погано підготується до зими, так як буде жирувати. Найбільш важливо дотримуватися цієї рекомендації при вирощуванні шовковиці в північних регіонах. Для шовковиці навіть не дуже важливо спеціальне приготування посадкової ями і її заповнення родючою землею. Досить буде просто пухкої грунту.

Вирощування шовковиці та догляд

Підживлення і полив шовковиці

Підгодовувати і поливати шовковицю необхідно з весни і до липня. Після цього підгодівлі і полив повинні бути припинені. Це дасть можливість краще підготуватися паросткам до зимівлі. З огляду на, що шовковиця є південним рослиною, в середній смузі Росії зимувати їй досить непросто.

Чому шовковиця сохне

Молоді пагони її можуть підмерзнути в зимові місяці, також небезпечно і висихання їх ранньою весною в період, коли яскраво світить сонце і випаровується волога, а коріння в цей час ще не можуть поглинати воду з холодною грунту. Найчастіше від осушення страждають неодревесневшіе пагони минулого року.

Найчастіше від осушення страждають неодревесневшіе пагони минулого року

Посадка шовковиці та догляд

зимівля шовковиці

Для захисту молодих пагонів шовковиці навесні (в березні місяці) рослина потрібно прикрити від яскравого сонця. Також слід подбати про прогріванні грунту. Для цього можна дочекатися танення снігу або його потрібно відгребти від стовбура і постелити навколо чорну плівку. Деякі заходи можна провести і восени. Зокрема, для зниження випаровування вологи рекомендується зрізати невизревшіе верхівки пагонів.

обрізка шовковиці

Ця рослина добре переносить обрізку і стрижку, тому з нього можна сформувати деревце на свій смак. В регіонах, де спостерігаються холодні зими, найкраще формувати стланец, не забувши про його укриття на зиму. Санітарну обрізку шовковиці найкраще проводити восени, але до настання холодів.

Обробка шовковиці

Щовесни шовковицю бажано обробляти від хвороб і шкідників фунгіцидами та інсектицидами відповідно. Середина весни - найкращий час для проведення профілактичних обприскувань хімікатами. Обробка бордоською рідиною допоможе захистити рослину шовковицю відразу і від хвороб, і від шкідників. Можна обробити шовковицю сечовиною, яка крім надання негативної дії на шкідників ще й підгодує рослина азотом.

Оцініть статтю

Оцініть, будь ласка, статтю

Всього проголосувало 3. Рейтинг 5,00 з 5

Читайте також

Схожі статті

  • Як захистити сад навесні? Починати захист саду потрібно до набрякання бруньок, коли зовнішня середньодобова температура становитиме + 50С. Проводиться викорінює обприскування, що знищує зимуючі кладки яєць [...]
  • Мигдаль в саду У плодівництві з багатьох видів роду Amygdalus використовується мигдаль звичайний, є родоначальником всіх сортів мигдалю і культурних форм. Мигдаль являє собою чагарник [...]
  • Вирощування суниці з насіння в домашніх умовах Опис вирощування суниці Всім знайома дрібноплідна суниця, і поласувати цією суперсолодка ягідкою не відмовиться ніхто. Ті, хто має свою земельну ділянку, обов'язково повинен [...]
  • Актинідія або міні-ківі Актинідія є багаторічною дерев'янистої Листопадній ліаною, батьківщина якої південно-східна Азія. Вона найближчий родич популярних волохатих ківі, і за змістом корисних речовин [...]
  • Щеплення винограду восени Одним з найбільш ефективних способів оздоровлення, омолодження і поліпшення властивостей винограду є його щеплення. Способів щеплення безліч, але що стосується термінів, то найбільше [...]
  • Як і коли правильно обрізати яблуню Яблуня - одна з найпопулярніших плодових дерев. При гарному догляді вона здатна давати багатий урожай щороку. Одним з найважливіших пунктів догляду за яблунями є обрізка, яка [...]

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com