рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Використання рафінованої олії виноградної кісточки

  1. Властивості рафінованої олії з виноградних кісточок
  2. Користь рафінованої олії з виноградних кісточок
  3. Застосування рафінованої олії виноградної кісточки
  4. можливі протипоказання

зміст:

  1. Властивості рафінованої олії з виноградних кісточок
  2. Користь рафінованої олії з виноградних кісточок
  3. Застосування рафінованої олії виноградної кісточки
  4. можливі протипоказання

Масло з виноградних кісточок - одне з найбільш корисних натуральних олій. застосовувати його можна не тільки в косметичних цілях, але і для загального оздоровлення організму.

Рафінована олія з виноградних кісточок менш популярна в народі, тому що прийнято вважати, що вся користь вихідної сировини зберігається в неочищеному маслі, рафінований же продукт - пустушка, застосування якої нічого доброго організму не дасть. Але чи так це насправді?

Але чи так це насправді

Властивості рафінованої олії з виноградних кісточок

Склад нерафінованої олії з виноградних кісточок багатий лінолевої (більше 70%) і олеїнової (майже 30%) жирними кислотами, вітамінами E, A, С, хлорофілом, що містить ресвератрол, проціанідіни. Після процесу рафінації велика частина вітамінів продуктом втрачається, але жирні кислоти залишаються недоторканими. З них і складаються корисні властивості рафінованої олії виноградної кісточки:

  • антиоксидантні,
  • протизапальні,
  • захисні,
  • імуностимулюючі.

Крім того, масло бере участь в жировому і ліпідному обміні організму.

Користь рафінованої олії з виноградних кісточок

Всі перераховані вище властивості продукту приносять конкретну користь організму у вигляді:

  • вирівнювання гормонального фону,
  • нормалізації травлення,
  • відновлення нервових клітин,
  • зниження рівня холестерину,
  • виведення вільних радикалів і уповільнення процесів старіння організму,
  • поліпшення кровообігу,
  • нормалізації тиску.

За рахунок вмісту лінолевої кислоти очищене виноградне масло запобігає інсульт та інфаркт, знижує ризик виникнення раку, підвищує стійкість до стресів.

Застосування рафінованої олії виноградної кісточки

Рафінована виноградне масло можна використовувати в кулінарії. За рахунок своєї стійкості до високих температур воно відмінно підходить на роль масла для смаження. При цьому масло без смаку і не має запаху, тому не буде перебивати смак і аромат готових страв.

Для збагачення салатів вітамінами і додання їм легкого горіхового присмаку підійде неочищений продукт. Якщо його немає, а принести користь організму хочеться, то можна вживати рафінованої олії з виноградних кісточок всередину по одній столовій ложці в день курсами, тривалість яких не перевищує 30-40 днів з перервами на півтора-два місяці.

У косметології ефективно використовується масло з виноградних кісточок для особи і тіла в якості поживного і зволожуючого засобу. Продукт підходить для всіх типів шкіри, але, щоб уникнути закупорювання пір, особа через 10 хвилин після нанесення засобу слід вмочити паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки масла. Застосовувати його можна і самостійно, і додаючи в разову дозу щоденних Догляду коштів.

Само по собі масло можна використовувати не більше трьох разів на тиждень, тому що більш часте нанесення продукту на шкіру може її пересушити.

Як і більшість масел, рафінована олія з виноградних кісточок можна використовувати і як засіб для демакіяжу. Воно добре справляється навіть з найстійкішою косметикою і не вимагає тертя при її видаленні. Особа після процедури слід сполоснути теплою водою.

Використання рафінованої олії виноградної кісточки в догляді за волоссям зупинить їх випадання, позбавить від лупи, поверне локонам блиск і силу, позбавить зачіску від «Кульбабова» пухнастості. Його можна додавати в улюблений шампунь чи застосовувати в якості маски, як окремо, так і з іншими маслами (жожоба, кокосовим , Іланг-ілангу і ін.).

Як маска для волосся, засіб прекрасно зволожує локони, відновлює їх структуру. Лінолева кислота служить тут своєрідним клеєм, склеює лусочки волосяного стовбура, завдяки чому волосся стає як шовк.

можливі протипоказання

Перед застосуванням рафінованої олії з виноградних кісточок людям, що страждають хворобами шлунково-кишкового тракту, слід проконсультуватися з лікарем. Крім того, дотримуватися обережності при використанні кошти варто у випадках схильності до алергічних реакцій.

Щоб отримати всю користь від масла виноградних кісточок , Краще використовувати нерафіновану засіб, але якщо його немає, то рафінована олія прекрасно впорається зі своїми завданнями.

Але чи так це насправді?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com