рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ультразвукова чистка обличчя: протипоказання до процедури

  1. Протипоказання
  2. вагітність
  3. вікові рекомендації
  4. Чого не можна робити після ультразвукового чищення особи?

Ультразвукова чистка обличчя за допомогою ультразвуку - це один з найбільш сучасних і ефективних видів пілінгу, який дозволить надовго зберегти природну красу і чистоту шкіри. Однак важливо враховувати можливі протипоказання і нюанси процедури, нехтування якими може викликати негативні реакції. Саме їх ми і розглянемо далі.

Зміст статті

Протипоказання

Набір протипоказань до УЗ-чищенні особи досить стандартний Набір протипоказань до УЗ-чищенні особи досить стандартний. Практично аналогічні протипоказання косметологи відзначають і для багатьох інших типів очищення:

  • хвороби дихальних шляхів (у т.ч. астма);
  • процеси запального типу, часто пов'язані з гнійними утвореннями;
  • проведена нещодавно хімічне чищення особи;
  • сильна гіпертонія;
  • ракові хвороби на всіх стадіях;
  • екзема;
  • герпес;
  • серйозні інфекційні захворювання;
  • хвороби, пов'язані з серцем і судинами (особливо інфарктами, інсультами і станами після перенесених захворювань).

Будь-який професійний косметолог перед початком процедури зобов'язаний продіагностувати вашу шкіру і визначити, наскільки процедура буде безпечною і ефективною при цьому стан здоров'я. якщо планується ультразвукова чистка обличчя будинку , То перед проведенням процедури також необхідно вивчити протипоказання.

Будьте готові відповісти на питання лікаря-косметолога з приводу догляду за шкірою і здоров'я, згадайте:

  • якими очисними засобами користувалися в останній час;
  • коли проводили останню чистку.

вагітність

Для багатьох косметичних процедур вагітність є важливим протипоказанням. Ультразвукова чистка - не виняток. Косметологи стверджують, що користь для матері значно менше, ніж шкоди для дитини. Саме тому в період вагітності (причому на всіх її стадіях!) Від такого догляду за шкірою доведеться відмовитися.

Ефект УЗ-чистки - суто індивідуальне питання.

вікові рекомендації

Головною перевагою ультразвуку є те, що він в цілому благотворно впливає на тонус шкіри обличчя і при комплексній дії допомагає очистити його від дрібних недоліків. Процедура в цілому надає благотворний вплив в будь-якому віці, при цьому можна виділити своєрідні переваги:

  1. Молодий вік. Однією з найбільш серйозних проблем молодої шкіри є підвищене вироблення шкірного сала. УЗ-чистка допомагає стабілізувати жировий баланс, а також очистити шкіру від недоліків, з цим пов'язаних, - прищиків, вугрів, глибоких забруднень. Якщо в молодому віці почати робити цю процедуру, то можна «відстрочити» старіння шкіри, продовжити її молодість, тонус і красу, а також зберегти здоровий колір.
  2. Середній вік. В даний період, як правило, починають з'являтися вікові зміни, шкіра починає «в'янути» і тьмяніти. Ультразвуковий пілінг і тут приходить на допомогу: він дозволяє ефективно отшелушивать вже відмерлі частинки, а також активізує вироблення колагену і еластину. Саме ці речовини відповідальні за молодість шкіри і її пружність.

Косметологи відзначають, що навіть в елегантному віці ультразвук допоможе шкірі повернути баланс, красу і здоров'я. Жінкам у віці від 55 років і старше це нехитрий засіб в короткі терміни прибере тьмяність шкіри, а також дрібні зморшки. Для підтримки якісного результату проводити процедуру часто не потрібно: достатньо один раз на 2-3 місяці, щоб підтримувати ефект і закріплювати його.

Чого не можна робити після ультразвукового чищення особи?

Відразу ж необхідно відзначити, що результати пілінгу - це суто індивідуальне питання Відразу ж необхідно відзначити, що результати пілінгу - це суто індивідуальне питання. Для одних це засіб стає справжнім порятунком, а хтось просто незадоволений отриманим результатом. Однак слід розуміти, що діями косметологів справа не закінчується. Ультразвук вимагає і певної відповідальності від клієнтки в вигляді наступних дій, а також розуміння деяких особливостей:

  1. Слід віддавати собі звіт в тому, що по-справжньому проблемну шкіру за один сеанс чистки не вийде вилікувати. Для цього буде потрібно комплексний догляд, що складається в індивідуальному підборі засобів по догляду за обличчям, а також внутрішнє очищення через спеціальні дієти. Для дуже проблемної шкіри, можливо, варто почати з механічного чищення, а потім регулярно проводити пілінг ультразвуком. Яка чистка обличчя краще: механічна або ультразвукова докладніше тут .
  2. Помолодіти на 10-20 років за допомогою ультразвуку також неможливо. Він здатний впоратися з неглибокими поверхневими зморшками і повернути шкірі загальний тонус - але не більше того. Навіть при регулярному використанні пілінг не є секретом молодості.
  3. Після процедури явно відчувається підсушує ефект: навіть на дуже жирній шкірі проявляється сухість. Тому протягом кількох тижнів після чистки не рідше 2 разів на день використовуйте якісний зволожуючий крем.

Запорукою високоякісного результату є регулярність процедури.

Не забувайте про те, щоб проводити її своєчасно, тільки тоді ви зможете повною мірою насолодитися відходом і своєю ефективністю пілінгу!

На відміну від механічних видів чистки пілінг ультразвуком - безболісна і відносно швидка процедура, яка займає не більше півгодини. Однак для того, щоб не розчаруватися в цій косметичної процедури, слід звернути особливу увагу на протипоказання і окремі особливості даної процедури.

Ви зможете знайти додаткову інформацію з даної теми в розділі Ультразвукова чистка обличчя .

Чого не можна робити після ультразвукового чищення особи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com