рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що таке брейди, як вони плетуться, як доглядати?

  1. Що таке брейди?
  2. Як плетуться брейди?
  3. Як доглядати за брейдами?

Що таке брейди

Що таке брейди?

Перш ніж почати висвітлювати дану тему, найголовніше - розрізняти дреди і брейди. Дреди протягом декількох днів буквально «звалюють» з волосся. Саме їх існуванням «африканські косички» і зобов'язані негативної слави і міфу про шкоду для волосся. Адже позбутися від дредів можна тільки одним способом - збривши їх. У той же час брейди, як прийнято називати африканські косички, - це дійсно особлива технологія плетіння косичок. Вважається, що вона прийшла в Америку, Європу, а пізніше і в Росію з Африки. Під цим єдиною назвою насправді ховається безліч різних варіантів плетіння. Спеціаліст може організувати вам на голові зачіску з кісок, «джгутів», «мотузочок», «ковбасок».

Як плетуться брейди?

Завдяки використанню синтетичних прядок, які вплітаються у волосся, плетіння кіс на короткому волоссі також не складає труднощів. Головне, щоб їх довжина була більш семи сантиметрів. Причому можна, за бажанням, замовити собі у фахівця абсолютно будь-яку довжину кісок. Густота волосся також практично не впливає на підсумковий результат.

Чи не розплітаються брейди за рахунок спайки кінчиків. Так як в коси вплетено багато синтетичних прядок, які легко і швидко плавляться, це процедура практично нешкідлива. Однак і цього можна уникнути, якщо використовувати спеціальні намистинки, які вплітаються в кінчики кісок і тримають їх.

Як доглядати за брейдами?

Ніяких особливих рекомендацій по догляду за волоссям, заплетеним в брейди, фахівці не дають. Вони запевняють, що африканські косички відмінно миються звичайним шампунем, легко сушаться. Більш того, при бажанні їх можна навіть фарбувати!

Якщо ж ви помітите, що ваше волосся все ж стали виглядати гірше, не варто відразу грішити на косички. Швидше за все, шкода їм завдали сонце і солона вода. У такому випадку варто проконсультуватися з фахівцями, і підібрати гарні захисні і зволожуючі процедури, маски для свого волосся.

Єдиний недолік таких африканських кісок - через якийсь час волосся відросте, і зачіска почне виглядати неакуратно. Однак в такому випадку брейди можна або переплести, або зовсім розпустити. Тут важливо тільки підібрати хорошого фахівця і тоді ніякої шкоди волоссям не буде заподіяно.

Схожі записи

Що таке брейди?
Як плетуться брейди?
Як доглядати за брейдами?
Що таке брейди?
Як плетуться брейди?
Як доглядати за брейдами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com