рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шампунь для щоденного використання: м'який, професійний, відео-інструкція по вибору своїми руками, список засобів для миття голови, фото і ціна

  1. щоденний догляд
  2. Чим відрізняється склад?
  3. Ефективність при використанні кожен день
  4. Переваги і недоліки
  5. Як вибрати і використовувати?
  6. народні рецепти
  7. резюме

Шампунь для щоденного використання - це ще один винахід маркетологів, навколо якого поширилося безліч міфів. Багато хто стверджує, що таке косметичний засіб шкідливо для здоров'я і краси шевелюри.

Інші переконані, що дана розробка покликана вирішити проблему брудного волосся і зробити життя будь-якої людини набагато простіше. Але чи так це насправді? Сьогодні ми глибше розберемося в цьому питанні.

Сьогодні ми глибше розберемося в цьому питанні

На фото - шовковисте і блискуче локони

щоденний догляд

Красиві, свіжовимите і охайні локони надають будь-якій жінці почуття впевненості у своїй красі і привабливості. Однак чи можна піддавати шевелюру щоденного миття? Питання складне.

Причин того, чому волосся швидко стають брудними, безліч.

Серед найбільш поширених можна виділити:

  • Генетична схильність;
  • Загальний стан організму;
  • Неправильний догляд;
  • Використання коштів для сильної фіксації під час укладання;
  • Екологічна обстановка.

Брудна шевелюра - вкрай неестетична проблема

Трихологи і фахівці не можуть зійтися на єдиній думці - чи варто мити голову щодня. Багато хто стверджує, що регулярне миття не приносить шкірі і локонам ніякої шкоди. Однак всі ми знаємо, що чим частіше миєш волосся, тим швидше вони стають брудними.

Нововведення останніх років - це шампунь, спеціально розроблений для регулярного іспользованія.Сегодня таким продуктом можуть похвалитися практично всі великі торгові марки, тому жінкам є з чого вибрати.

Зверніть увагу! У тому випадку якщо волосся дуже швидко стають брудними, велике значення має правильний вибір миючого засобу. Тільки використовуючи хороший шампунь, можна домогтися оптимального результату.

Перед покупкою миючого складу, звертайте увагу на його компоненти

Чим відрізняється склад?

Шампунь для щоденного миття волосся відрізняється особливим складом, який дозволяє йому найбільш ефективно справлятися з різними забрудненнями, сальним блиском і іншими неприємними проблемами.

Він включає в себе:

  • М'які поверхнево-активні компоненти (обволікають забруднення і видаляють їх разом з піною);
  • Рослинні екстракти і природні речовини (зміцнюють коріння, підвищують еластичність волосся і відновлюють їх структуру, зволожують шкіру);
  • Вітаміни і мікроелементи (проникають глибоко в структуру волосся, зміцнюючи їх);
  • Зволожуючі і знежирюють речовини (в залежності від типу волосистої частини шкіри голови);
  • Різні хімічні речовини (ароматизатори, консерванти, парабени, барвники).

При виборі косметичного продукту в першу чергу потрібно звертати увагу на склад

При виборі цього засобу для миття волосся важливо дивитися, щоб воно не мало в складі сульфату натрію. Цей активний компонент агресивно впливає на корені і локони, тому не підходить для щоденного застосування.

До того ж будь-який якісний і ефективний шампунь повинен містити мінімальну кількість ароматизаторів, барвників і консервантів. Якщо цей косметичний продукт має яскравим кольором і сильним запахом, то ці характеристики ніяк не будуть зв'язані з його якістю.

Ефективність при використанні кожен день

Професійні шампуні для волосся для щоденного застосування не порушують гідроліпідний баланс шкіри голови і не пошкоджують тонку плівку, яка огортає кожну волосину. При цьому вони дбайливо видаляють різні забруднення, надаючи шевелюрі свіжий і охайний вигляд.

При частому використанні невідповідного шампуню волосся втрачає свій захист. При цьому роздратована шкіра голови намагається заповнити втрачену мастило. Робить вона це в ще більшому обсязі, що призводить до ще більшого забруднення локонів.

Ефективність використання шампунів для щоденного застосування у сухих волосся вище, оскільки м'які поверхнево-активні компоненти не можуть добре видалити весь сальний наліт. Саме тому якісно промити з їх допомогою жирну шевелюру не вийде.

Саме тому якісно промити з їх допомогою жирну шевелюру не вийде

При виборі шампуню необхідно оцінити ефективність його використання

Переваги і недоліки

Для постійного миття волосся підходить тільки м'який шампунь для щоденного застосування.

Він відрізняється наступними перевагами:

  • Швидко і ефективно видаляє різні забруднення;
  • Оберігає коріння від надмірного зневоднення;
  • Пригладжує поверхневі лусочки локонів;
  • Захищає їх від несприятливого впливу зовнішніх факторів (наприклад, ультрафіолетового випромінювання);
  • Видаляє токсини, що руйнують коріння;
  • Знімає статичну електрику;
  • Нейтралізує лужне середовище;
  • Надає гладкість і шовковистість, а також глянсовий блиск.

Єдиний недолік цих шампунів - це висока ціна. Хороший склад з м'якою миючої основою мають тільки професійні засоби. При цьому їх аналоги з більш низької цінової категорії відрізняються більш низькою ефективністю.

При цьому їх аналоги з більш низької цінової категорії відрізняються більш низькою ефективністю

Перед покупкою оціните переваги використання певного типу косметичного засобу

До того ж таке миючий засіб гірше піниться за рахунок відсутності в складі агресивних поверхнево-активних компонентів. Однак ступінь видалення різних забруднень з локонів у продуктів з м'якою миючої основою значно нижче. Після миття голови в цьому випадку не з'явиться відчуття легких і пишних волосся .

Як вибрати і використовувати?

Будь-шампунь необхідно вибирати відповідно до типу шкіри голови - жирної, нормальної і сухої, а також комбінованої.

До того ж при покупці цього косметичного засобу потрібно звертати увагу на проблему, яку він може вирішити:

  • Посічені кінчики;
  • сплутаність;
  • Підвищена жирність.

Хороший шампунь для нормальної шкіри голови повинен мати в своєму складі вітаміни, мінерали та інші природні компоненти, які зможуть підтримувати природну змазку на локони.

Дуже важливо при його виборі звертати увагу на позначку «підходить для щоденного використання». У цьому випадку вам допоможе інструкція на зворотному боці упаковки. Дуже часто виробники пишуть, що косметичний продукт не підходить для частого використання. У цьому випадку вони використовуються для миття голови тільки 2 рази в тиждень.

Всі шампуні в залежності від шкіри голови поділяються на чотири групи: для жирних, нормальних, сухих і комбінованого волосся

Для дуже жирного волосся підійде косметичний засіб з рослинними екстрактами, здатними збалансувати активність сальних залоз. Вони дозволяють м'яко очистити і заспокоїти роздратований шкірний покрив.

Серед поширених компонентів можна виділити:

  • кропива;
  • реп'ях;
  • розмарин;
  • Деревій.

Для сухих і ламких локонів необхідно вибирати делікатне миючий засіб, до складу якого входять протеїни шовку, вітаміни і жири, а також ланолін і екстракти трав (зелений чай, арніка, хміль).

Для сухих і ламких локонів необхідно вибирати делікатне миючий засіб, до складу якого входять протеїни шовку, вітаміни і жири, а також ланолін і екстракти трав (зелений чай, арніка, хміль)

Засоби з м'якою миючої основою гірше піняться

Комбіновані волосся (сухі на кінчиках і жирні біля коріння) вимагають особливо дбайливого догляду. В цьому випадку шампуні повинні містити в своєму складі зволожуючі і знежирюючі компоненти.

Серед них можна виділити:

  • Яєчний жовток;
  • Цілющі трави;
  • Морські водорості.

Порада! При виборі якісного засоби для миття голови необхідно звертати увагу на те, щоб в складі не було хімічних добавок і інших шкідливих компонентів. Тільки в цьому випадку здорові, красиві і шовковисте волосся стане предметом вашої гордості.

Наступний список шампунів для щоденного миття голови допоможе вам зробити правильний вибір.

Тип Торгові марки Професійні Vichy, MoltoBene, Estel Professional, Schwarzkopf & Henkel, Kerastase, Bosley Лікувальні Фітопанама Фітосольба, Клоран, Ла Рош позі, Фітолактум Фітосольба Мас-маркет Yves Rocher, Estel, Чиста лінія, Shiseido

народні рецепти

Будь-яка з нас може приготувати домашні шампуні, маски і кондиціонери своїми руками з використанням простих продуктів харчування та інших інгредієнтів.

Рецепт приготування:

  • Змішати 1 ст. л. шавлії, базиліка і розмарину з 1 склянкою кип'яченої води;
  • Отриманий склад настояти і процідити;
  • Додати в розчин 25 гр. натертого гліцеринового мила і кілька крапель олії шавлії і 1 ч. л. масла жожоба;
  • Ретельно перемішати всі компоненти і перелити в баночку з щільною кришкою;
  • Зберігається косметичний засіб в холодильнику.

Натуральні компоненти в складі - це запорука краси, сили і фортеці волосся

Такий домашній лікувальний шампунь підходить для використання кожен день. При цьому він ефективно справляється з очищенням шкірного покриву, усуненням сального блиску, а до того ж додатково стимулює зростання шевелюри і відновлює пошкоджене волосся.

резюме

Свіжовимите волосся прикрашають будь-яку представницю слабкої статі. Але як часто можна мити голову? Сьогодні фахівці не сходяться в одностайній думці. Однак всі вони стверджують, що для щоденного використання підходять тільки м'які шампуні.

Вони містять менше поверхнево-активних компонентів, які агресивно видаляють різноманітні забруднення. Навіть при частому митті голови ці миючі засоби не викликають сильного звикання і не призводять до швидкого забруднення локонів.

Вибір засобу для щоденного миття голови - непростий момент

Хочете дізнатися ще більше цікавої інформації про це косметичному продукті, тоді обов'язково подивіться відео в цій статті.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Але чи так це насправді?
Однак чи можна піддавати шевелюру щоденного миття?
Як вибрати і використовувати?
Але як часто можна мити голову?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com