рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нарощування вій: фото, відгуки, наслідки і думка лікарів

  1. Наслідки нарощування вій: міфи і реальність
  2. Чи шкодить нарощування вій очам?
  3. Як довго можна нарощувати вії без шкоди здоров'ю
  4. Рекомендації для безпечної процедури
  5. Кому процедура протипоказана
  6. думка лікарів
  7. Відгуки

Нарощування вій робить погляд виразнішим і відкритим. При цьому вії виглядають натуральними, і немає необхідності збільшувати їх за допомогою туші кожен день. Однак перед нарощуванням варто дізнатися про плюси і мінуси цієї процедури.

Однак перед нарощуванням варто дізнатися про плюси і мінуси цієї процедури

Наслідки нарощування вій: міфи і реальність

Методика нарощування вій досить проста і схожа з технологією нарощування волосся. До основи війок за допомогою особливого складу приклеюються штучні волоски.

Існує кілька видів нарощування. Найбільш популярні: поресничное або пучкове. Безсумнівно, цю процедуру на належному рівні зможе провести тільки висококласний фахівець.

У світі косметології не один рік проводяться дискусії на тему шкідливості / корисності нарощування вій. Виділяють 5 найбільш відомих міфів про штучні вії:

  1. Випадуть всі рідні вії. Багато дівчат помічають ефект «лисих очей» після зняття накладних волосинок. Це пов'язано з тим, що щодня в дзеркало спостерігалися пишні і довгі вії. Потрібен час, щоб знову звикнути до вигляду своїх рідних вічко. Безумовно, випадання вій присутній. Але це природний процес, який не залежить від процедури нарощування. Життєвий цикл кожної рідної волосинки 150-180 днів. Варто щодня наносити на область зростання спеціальні вітаміни. Тоді можна буде мінімізувати негативні наслідки;
  2. Рідні вії поламаються. Дійсно невелика частина вій може обламатися в процесі нарощування. Надалі це буде непомітно. Професійний майстер вибирає штучні волоски індивідуально для кожної клієнтки. При правильному нанесенні накладних волосків злам рідних буде мінімальний;
  3. При знятті штучних вій дуже страждають рідні. Цей факт може бути реальним, якщо дівчина самостійно буде позбавлятися від накладних волосків в домашніх умовах. При зверненні до майстра в салоні видалення штучних вій буде безпечним і безболісним, тому що фахівець використовує в роботі спеціальні клейові розчинники. В результаті рідні волоски залишаться на місці;
  4. Клей для накладних вій дуже шкідливий для здоров'я. Цей міф може стати реальністю, якщо використовувати під час процедури дешевий неякісний клей. Наслідки можуть бути самими непередбачуваними: від алергії до сильного набряку століття. Необхідно нарощування проводити тільки у кваліфікованого майстра з відповідною ліцензією в салоні краси. Тлумачний фахівець використовує в роботі тільки перевірені клейові склади, які не роблять негативного ефекту на шкіру навколо очей;
  5. Необхідно регулярно проводити корекцію нарощування - це шкідливо для вій. Процедура корекції накладних волосків робиться раз в 3-4 тижні майстром в салоні краси і триває 20-30 хвилин. З цієї причини вона не тягне негативних наслідків і жодним чином не завдасть великої шкоди.

Таким чином, дівчатам для отримання густих і красивих вій бажано звертатися до кваліфікованого фахівця.

Чи шкодить нарощування вій очам?

Деякі дівчата впевнені, що нарощування штучних волосків негативно позначається на здоров'я очей. Це твердження засноване на тому, що накладні вії прикріплюються за допомогою клею.

За запевненням супротивників процедури нарощування клей викликає алергічні реакції і набряк очі За запевненням супротивників процедури нарощування клей викликає алергічні реакції і набряк очі. Почасти це вірно. При використанні неякісних клейових складів можлива поява алергії.

Тому радять приклеювати волоски за допомогою сертифікованих клеїв у хорошого майстра. Обов'язково перед процедурою проводити тест на невеликих ділянках шкіри. Тільки при відсутності алергії можна починати прикріплювати накладні волоски.

Нарощування вій - нескладна, але кропітка процедура. Варто вибирати досвідченого майстра, тому що некваліфікований спеціаліст може пошкодити рогівку ока. Адже приклеювання волосків виконується за допомогою пінцета. При невірних рухах імовірна травма ока.

Спеціаліст по нарощуванню обов'язково повинен знезаражувати використовувані прилади Спеціаліст по нарощуванню обов'язково повинен знезаражувати використовувані прилади. Інакше у клієнток може виникнути інфекційна хвороба блефарит, в результаті якої випадають все вії.

Крім цього на штучних волосках збирається пил, утворюючи середу, відповідну для розмноження бактерій. В результаті у жінок часто виникає таке захворювання як кон'юнктивіт.

Отже, дівчатам для процедури нарощування варто звертатися в салон краси, у якого є необхідні ліцензії.

Як довго можна нарощувати вії без шкоди здоров'ю

Дівчата, звертаюся до майстра за створенням густих і довгих вій, хочуть, щоб ефект тривав якомога довше. Однак не можна все життя ходити з накладними волосками.

Згодом штучні волоски почнуть негативно діяти на рідні вії. Фахівці рекомендують робити процедуру нарощування протягом 9-12 місяців, а потім перерва.

Але ці терміни приблизні і все залежить від індивідуальних особливостей організму. При появі алергії, свербіння, висипань накладні волоски варто зняти негайно. Щомісяця потрібно відвідувати майстра для огляду і проведення процедури корекції.

Крім того термін носіння штучних вій залежить від способу нарощування. Якщо волоски приклеювалася по одній штучці, то проходити з ними можна довше.

Якщо волоски приклеювалася по одній штучці, то проходити з ними можна довше

Адже в даному випадку зовнішній вплив відбувається не на всі рідні вії. При Пучкова нарощуванні об'ємних волосків варто робити перерву кожні півроку. Інакше натуральні вії можуть зламатися під вагою накладних волосків.

Після зняття штучних волосків слід робити перерву для відновлення рідних вій. Оптимальний період 150-190 днів. Однак не всі жінки хочуть чекати так довго. Тому фахівці запевняють, що перерви в 2-3 місяці буде досить. Але весь цей час необхідно зміцнювати вії спеціальними живильними маслами.

Рекомендації для безпечної процедури

Для виключення несприятливих наслідків нарощування потрібно слідувати необхідних заходів безпеки:

  1. Процедуру варто проводити в салоні краси з кваліфікованим фахівцем. Вартість послуги при цьому буде дорожче через високу ціну на якісні засоби (клей, волоски). Не потрібно економити на власному здоров'ї;
  2. Необхідно переконатися, що всі прилади для нарощування продезінфіковані. У салоні краси повинні бути присутніми сертифікати, які підтверджують високу якість використовуваних продуктів. Клей не повинен містити шкідливих речовин (формальдегіду);
  3. При постійно нарощених віях бажано час від часу відвідувати офтальмолога. Лікар буде перевіряти стан рогівки і контролювати вплив штучних волосків на очі.

До того ж існують правила, яких треба дотримуватися після нарощування:

  • не можна терти очі і розтягувати шкіру навколо них;
  • вмивати обличчя треба акуратно молочком або лосьйоном без використання будь-якого мила;
  • не варто використовувати жирний крем або масла для повік;
  • застосовувати обезжирюючих лосьйон для особи дівчатам з дуже жирною шкірою;
  • спати треба на спині, так як під час сну на животі більшість волосків випадуть через тертя об подушку;
  • не можна користуватися водостійкою тушшю;
  • уникати попадання в очі морської або хлорованої води.

Виконуючи перераховані вище поради, дівчата зможуть довго насолоджуватися ефектом «лялькових» очей.

Кому процедура протипоказана

Нарощування вій, як і будь-яка косметологічна процедура, має певні протипоказання. З ними клієнтів повинен ознайомити фахівець в салоні краси. Дівчата на основі цієї інформації вирішують чи можна їм нарощувати штучні волоски.

Основні протипоказання до нарощування:

  1. Алергія на речовини в складі клею або матеріал штучних волосків. Для уникнення проблем зі здоров'ям перед процедурою треба приклеїти кілька вій в куточок ока;
  2. Хронічний кон'юнктивіт. Це захворювання характеризується постійним запальним процесом. Штучні волоски можуть викликати загострення хвороби;
  3. Використання контактних лінз. В даному випадку значно збільшується ризик виникнення алергії і запальних процесів;
  4. Тонкі вії. Накладні важкі волоски можуть зовсім зруйнувати структуру рідних волосинок. Потрібно запитати у косметолога ради як зміцнити вії. Найчастіше призначають курс використання касторовою олією.

Ламінування волосся в домашніх умовах желатином Ламінування волосся в домашніх умовах желатином   - як це зробити правильно читайте в матеріалі на нашому сайті - як це зробити правильно читайте в матеріалі на нашому сайті.

Про кращих засобах від засмаги читайте огляд в цієї статті .

тут є багато цікавих варіантів літніх суконь для повних жінок.

думка лікарів

Бажано попередньо відвідати лікаря (офтальмолога). Медики схвалюють нарощування вій. При цьому акцентують увагу, що обов'язково варто враховувати індивідуальні особливості організму і професійно підбирати матеріали для процедури.

Отже, досвідчений майстер завжди перед процедурою розповість про всі тонкощі процедури, а дівчина прийме рішення, чи варто приступати до нарощування. Адже процес абсолютно безпечний при дотриманні всіх необхідних правил.

Якщо представниця прекрасної статі мріє про виразний погляді з шикарними пухнастими віями, то нарощування - відмінний спосіб отримати хороший результат.

Відгуки

Пропонуємо вашій увазі відгуки наших читачок про наслідки після нарощування вій:

Мені порадила подруга наростити штучні волосинки у знайомого майстра в домашніх умовах. Їй все подобалося і очі у неї дійсно виглядали шикарно! Але я недовго раділа прекрасного ефекту від своїх нових лялькових очей.

Незабаром у мене почалася алергія: жахливо сльозилися і свербіли очі. Довелося терміново зняти штучні волоски. Після цього ще місяць відновлювала свої рідні вії, плюс лікувалася у офтальмолога! Якщо я коли-небудь в майбутньому наважуся ще раз на цю процедуру, то тільки у професійного майстра в салоні.

Софія, 28 років, Москва

Довго не наважувалася наростити собі вії. Але подруги на день народження подарували сертифікат в салон краси. З усіх можливих послуг я вибрала саме нарощування. Тому що давно хотіла довгі вії.

Майстер мені попалася просто чудова, зробила все дуже якісно і красиво. Тепер регулярно ходжу до неї на корекцію і дуже задоволена результатом. Нарешті не треба фарбувати очі щодня! Я зрозуміла, що в цій справі дуже багато залежить саме від досвіду майстра.

Ірина, 35 років, Калінінград

Мої вії завжди були довгими, але мені не вистачало пишності. Адже завжди нам дівчаткам чогось не вистачає. Перед Новим роком вирішила сходити в салон і зробити нарощування. Все було добре, процедура зайняла приблизно дві години.

Але через місяць мені треба було сходити на прийом до лікаря-офтальмолога. Він сказав, що з моїми очима не можна носити приклеєні волосинки. Не знаю чому я не сходила до лікаря до процедури. Але після прийому вирішила сама зняти накладні пучки. І це було моєю дуже великою помилкою ...

Тепер у мене майже немає вій. Я їх сама практично вирвала у себе. Послухайте моя порада: не робіть так ніколи! Обов'язково йдіть до майстра, щоб вона сама знімала волоски. А я тепер напевно дуже довго буду лікувати свої очі.

Вікторія, 41 рік, Плесо

Ще трохи додаткової інформації про наслідки нарощування вій можна знайти в наступному відео.

Чи шкодить нарощування вій очам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com