рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Біогель для нігтів відгуки, рекомендації, фото, інструкції

  1. переваги матеріалу

5 (100%) 2 голос [ів]

Все більша кількість майстрів нігтьового сервісу пропонують клієнтам процедуру, яка служить альтернативою нарощуванню гелем або акрилом. Ефект привабливий: щільність нігтів збільшиться, а їх зовнішній вигляд буде випромінювати здоров'я. Інноваційні розробки надали світу биогель для нігтів, який дає можливість кожній жінці пишатися своїм манікюром.

Біогель для нігтів - матеріал, який використовується для коригування форми нігтьової пластини, а також для зміцнення нігтя. До складу входять корисні компоненти:

  • смола південноамериканського дерева;
  • протеїни органічного складу;
  • комплекс вітамінів А і Е.

Нарощування нігтів біогелем має ряд переваг і кілька протипоказань до застосування.

переваги матеріалу

Простий лак для нігтів не несе користі, тому рекомендується використовувати покриття з корисним впливом. Нігті, захищені биогелем, харчуються корисними мікроелементами. І це - не єдина перевага:

  1. Інформація, що міститься в засобі смола дає можливість майстру нанести биогель тонким шаром, при цьому ніготь не буде надмірно щільним і твердим.
  2. Після нанесення биогеля на нігтьової пластини утворюється гнучка і досить гладка поверхня, яка не дає відчуття обважнення.
  3. Біогель не шкідливий, а корисний! Використання виключає появу розшарування або ламкості нігтя. Покриття нігтів біогелем рекомендовано виконувати людям, які мають тонкі, сухі нігті, схильні до розшарування.
  4. Застосування гелю - кращий спосіб зберегти нігтики в доглянутому вигляді тривалий час (до 1 місяця).
  5. Засіб є в широкій колірній гамі. Є можливість створювати дизайнерські малюнки на нігтях.

Часто зустрічаються помилки

Чи підходить биогель для нарощування нігтів, ослаблених після використання акрилу або гелю? Обидва матеріали істотно знижують міцність нігтьової пластини, але бажання завжди мати доглянуті руки все ж перемагає. Біогель, навпаки, збагачує ніготь необхідними мікроелементами для зміцнення і зростання. Ослаблений після акрилу / гелю ніготь, поступово прийде в норму під впливом поживного складу биогеля. Зміцнення нігтів біогелем супроводжується запечатуванням кінчика кожного нігтики, що призводить до усунення ризику пошкодити їх. Ламкі, крихкі нігті потрапляють під надійний захист покриття.

Склад матеріалу безпечний, і не варто думати, що він по шкідливості прирівнюється до нарощування акрилом або гелем. Шкода принести може лише процедура корекції зі зняттям верхнього шару, яка супроводжується нанесенням на пластину спеціального розчинника. Речовина «агресивніше», ніж ацетон або інша рідина для зняття лаку. Однак перевага гелю в даному випадку в тому, що розчинник використовується набагато рідше, ніж «водичка», якій знімають звичайний лак.

Однак перевага гелю в даному випадку в тому, що розчинник використовується набагато рідше, ніж «водичка», якій знімають звичайний лак

Зміцнення нігтів біогелем - корисна процедура ще й тому, що до складу компонентів головного матеріалу входять екстракти ромашки і алое вера, гліцерин або кератин. Не варто забувати, що з метою досягнення видимого результату з позитивним ефектом бажано робити перерви між нарощуваннями і покриттями, під час яких варто робити оздаравлівающіе маски і ванночки.

Майстри пропонують з метою зміцнення спеціальну основу під гель з частинками пантеону, яка насичується ніготь вітамінами. Хоча на інтернет-ресурсах відгуки про процедуру нарощування зміцнюють біогелями - переважно позитивні, деякі дівчата виявили для себе і недоліки матеріалу:

  • низька опірність до їдким розчинників;
  • нестійкість до вологи. Внаслідок прямого впливу рідини, біогель розм'якшується і стає схожим на лак. Цей факт говорить про необхідність використання спеціальних рукавичок при вологого прибирання приміщення для збільшення довготривалості манікюру.

Тим не менш, не варто довіряти відгуками, а також користуватися порадами або інструкціями по фото, запропонованими в Інтернеті з метою самостійного використання биогеля і економії на салонному майстра. Якщо процедуру нанесення биогеля і зняття верхнього покриття виконує фахівець манікюру, в цьому випадку гарантований досконалий результат. У салонах часто використовують Ель Коразон биогель. Він відноситься до доглядають засобів, оскільки до складу входить формула Big 5 free. У нього входять компоненти, які не завдають шкоди пластині. Навпаки, матеріал зміцнює і вирівнює ніготь. До переваг покриття варто віднести: легке нанесення, швидке висихання, немаленький асортимент квітів, невисока ціна. Ще одна перевага в тому, що нанесення биогеля самостійно буде легким навіть для новачків.

А тепер докладніше про те, як наносять гель без залучення салонного майстра. Для виконання процедури потрібно придбати набір компонентів:

  • праймер-ґрунтовка. Спеціальний засіб, що готують ніготь до подальшого нанесення засобів;
  • биогель, призначений для зміцнення пластини;
  • кольоровий гель, який використовується для додання манікюру яскравих фарб. Наносять в кілька тонких шарів з метою отримання потрібного відтінку;
  • фінішна основа, яка наноситься для завершення процедури нарощування біогелем. За допомогою неї виконується коригування нанесених шарів і закріплення отриманого результату. Необхідність фінішу в тому, що він гарантує довгостроковість манікюру і стійкість від зовнішнього впливу, а також від відколів і пожовтіння.

Для оригінального, ненудного манікюру можна скористатися додатковими засобами декорування: Для оригінального, ненудного манікюру можна скористатися додатковими засобами декорування:

  • скульптурні або 3D-гелі, які наносяться після основи і надають пластині ефект мерехтливого скла;
  • вітражні гелі з безбарвною основою. Такі матеріали пропонуються в комплексі з блискітками або фольгою, за допомогою яких виконуються малюнки або художні орнаменти.

Завдяки біогель нігті не тільки виглядають доглянуто і модно, а й збагачуються корисними компонентами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com