рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як обштукатурити балкон, варіанти обробки лоджії штукатуркою

  1. Класифікація декоративної штукатурки за зовнішніми якостями
  2. структурна штукатурка
  3. фактурна штукатурка
  4. флокового штукатурка
  5. Венеціанська штукатурка
  6. технологія штукатурення
  7. Способи обробки стін
  8. набризк
  9. штамп губкою
  10. Штамп целофановим пакетом
  11. хвиля
  12. Ефект «розтріскування»
  13. борозни

Декоративна штукатурка прекрасно підходить для обробки балкона. Вона витримує великі перепади температур, стійка до подряпин, її легко очистити вологою ганчіркою. За допомогою декоративної штукатурки можна створити унікальний стильний інтер'єр - причому, недорого. до змісту ↑

Класифікація декоративної штукатурки за зовнішніми якостями

Штукатурка продається у вигляді сухої або вже готової суміші. Це наповнювач, різні добавки (антисептик, загущувач, розчинник та інше) і сполучний розчин (білий цемент або синтетична акрилова смола).

Існує кілька видів штукатурки:

до змісту ↑

структурна штукатурка

Декоративна штукатурка прекрасно підходить для обробки балкона

Структурна штукатурка дуже приємна на погляд

Наповнювачем є великі частки слюди, кварцу. При нанесенні не вимагає спеціального вирівнювання стін. Це покриття саме замаскує нерівності, подряпини на будь-якій поверхні, будь то пластик, дерево або бетон. Продається така штукатурка білого кольору, але ви можете додати в неї колір. Професіонали рекомендують брати матеріал фірм Jobi, Alpina.

Структурна штукатурка дуже пластична, може імітувати різні текстури. Наприклад, під дерево ( «Короїд»), під старий потрісканий камінь, під шкіру змії або щось зовсім незвичайне. Для внутрішнього оздоблення купуйте штукатурку на водній основі, у неї немає різкого хімічного запаху.

до змісту ↑

фактурна штукатурка

Фактурна штукатурка виглядає загадково

До її складу входить гранітна або мармурова крихта, іноді органічні волокна на кшталт бавовни або льону. Завдяки наповнювача фактурна штукатурка добре відтворює текстуру натурального каменю.

Якщо не подобається, можна обробити поверхню і під оксамит, дерево, шкіру. Лідером у виробництві фактурної штукатурки вважається фірма Mansarde.

до змісту ↑

флокового штукатурка

Флокового штукатурка досить різноманітна

Текстуру цього покриття створюють маленькі акрилові частинки. Флоковую штукатурку часто називають шовковою, тому що поверхня виглядає, ніби її покрили шовковою тканиною. Продається у вигляді пакетів.

Є одна хитрість: її наносять на поверхню не відразу, а на спеціальну акрилову основу, потім суміш покривають захисним лаком. Таке доповнення ускладнює роботу, збільшує її термін і вимагає особливої ​​акуратності.

І ще потрібно, щоб поверхня перед оштукатурюванням була максимально рівною. Добре зарекомендували себе виробники TIKKURILA і Jobi.

до змісту ↑

Венеціанська штукатурка

Венеціанська штукатурка дає простір для дизайнера

Вона складається з кам'яного пилу, спеціальних фарбувальних пігментів і акрилової основи. Продається у вигляді білої пастоподібної суміші, куди потім додають ці пігменти і розводять суміш. Венеціанська штукатурка виглядає елегантно, розкішно і загадково - здатна імітувати шовк, дорогий мармур, папір.

Технологія нанесення складна, в кілька шарів, тому краще найняти професіоналів - від 450 руб. за 1 кв.м. В кінці роботи стіни покриваються воском. Радимо купувати штукатурку DecoDer, JOBI, CLAVEL.

до змісту ↑

технологія штукатурення

Штукатурити поверхню стін на балконі треба ретельно

1. За допомогою газет і скотча закрийте розетку, плінтуса і двері від попадання на них штукатурки.

2. Підготуйте стіни. Пройдіться по поверхнях наждачкою, приберіть пил.

3. Потім загрунтуйте стіни - марка грунтовки вказана на інструкції ємності зі штукатуркою.

4. Обов'язково дочекайтеся повного висихання розчину. Запам'ятайте, при нанесенні на стіни балкона декоративної штукатурки і ще протягом 3-4 днів важливо дотримуватися температуру не менше плюс п'яти градусів! І, звичайно, стіни повинні бути захищені від попадання дощу.

5. Розведіть штукатурку згідно з інструкцією. Для розмішування профі використовують дриль з насадкою. Якщо потрібно, додайте в суміш колір.

6. Нанесіть склад шпателем від кута до кута, знизу-вгору рівним шаром. Товщина шару повинна бути від 2 до 5 мм, в залежності від гранул штукатурки. Кожну стіну слід обробляти відразу, не роблячи перерв.

Через 36-48 годин штукатурка підсохне, і її можна буде покрити лаком або воском для блиску. У магазинах продаються воски з ефектом глянцю, матові, а також водостійкі і грязеотталкивающие.

до змісту ↑

Способи обробки стін

Особливість декоративної штукатурки полягає в її пластичності. Тому після того, як ви нанесли штукатурку, але вона ще не підсохла, можна створити рельєф стіни. Ось деякі техніки створення рельєфу.

до змісту ↑

набризк

штукатурні роботи методом набризку

Маленьким кельмою різкими рухами накидайте штукатурку на поверхню. Ще простіше махати віником - тримайте його до стіни, і палицею б'єте по віника, щоб все бризки потрапляли на стіну.

Відео про цю операцію можна подивитися тут:

до змісту ↑

штамп губкою

Штамп губкою -Цікаві прийом штукатурення

До вже нанесеної на стіну штукатурці, як би промокаючи, прикладайте губку. Не залишайте прогалин, краще якщо штампи будуть внахлест.

Радимо не синтетичну, а натуральну губку. Тоді відбиток буде більш природний і хаотичний. Щоб на губці не залишалося свіжої штукатурки, змочуйте її мильною водою.

до змісту ↑

Штамп целофановим пакетом

Цей простий спосіб створить на стінах вид зім'ятого паперу.

Цей простий спосіб створить на стінах вид зім'ятого паперу

Прийом штукатурення - штапм целофановим пакетом

Целофановий пакет ретельно м'яти, він повинен бути дуже м'ятим. Беріть пакет великого розміру, так ви зможете швидше обробляти поверхню.

Також, як і губкою, легко промаківайте штукатурку по всій площі. Коли стіни висохнуть, пройдіться шпателем по всьому складкам штукатурки. Не бійтеся, дійте сміливо, потрібне нам покриття міцне, відвалиться тільки зайве.

до змісту ↑

хвиля

Хвиля - поширений прийом для штукатурення

На штукатурку, нанесену тонким шаром в 2 мм, кладіть другий шар. Шпателем укладайте штукатурку невеликими пропорціями рухами в різних напрямках. За рахунок ковзання по свіжій штукатурці повинні вийти плавні хаотичних лінії.

Після висихання стін, через добу, можна обробити покриття додатковим кольором. Це додасть стінам ефект об'ємності. Круговими рухами, як ніби миючими, натріть поглиблення і прожилки в штукатурці.

Дивіться відео про цю операцію:

до змісту ↑

Ефект «розтріскування»

Ефект «розтріскування»

Ефект розтріскування надає поверхні особливий шарм

У підсохлий шар штукатурки злегка вбийте дерев'яний шпунт. Вийміть його, і під ним у вас утворюються поглиблення і тріщини. Такий спосіб нанесення штукатурки імітує розколотий камінь.

до змісту ↑

борозни

борозни

Борозни на штукатурці - елемент творчості власника балкона

Цей рельєф легко створити за допомогою будівельної терки з зубчастим краєм. Проводьте теркою по штукатурці під різним кутом нахилу, від цього буде міняти глибина борозен. Нехай рельєф буде довільним. В кінці загладьте малюнок шпателем.

Творчість вітається! У магазині будматеріалів продається структурний валик, за допомогою якого можна «покреатівіть», або ви захочете комбінувати гладке нанесення з ефектом розтріскування, або знайдете якийсь новий спосіб «увічнити» покриття. Сміливіше пробуйте різні техніки нанесення декоративної штукатурки.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com