рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Skin loves me »Лінія по догляду Dior Hydra Life: Pro-Youth Protective Cream SPF 15 & Pro-Youth Sorbet Eye Cream

Влітку я купила собі кілька продуктів по догляд для обличчя з серії Dior Hydra Life: крем для обличчя Pro-Youth Protective Cream SPF 15, крем-сорбет для області навколо очей Pro-Youth Sorbet Eye Cream і зволожуючу маску Beauty Awakening Rehydrating Mask Влітку я купила собі кілька продуктів по догляд для обличчя з серії Dior Hydra Life: крем для обличчя Pro-Youth Protective Cream SPF 15, крем-сорбет для області навколо очей Pro-Youth Sorbet Eye Cream і зволожуючу маску Beauty Awakening Rehydrating Mask. Сьогодні я поділюся з вами своїми враженнями про крем для обличчя і для очей, а про маску напишу трохи пізніше.

Що відразу кидається в очі в засобах Dior Hydra Life, так це форма і дизайн баночок! Мене вони дуже вразили: вишукані, елегантні та ... дуже важкі 🙂! У поїздку такі не візьмеш, аж надто багато займатимуть місця і обтяжувати сумку, але на туалетному столику все це добро виглядає переконливо 🙂

Dior Hydra Life - це лінія по догляду, що попереджає перші ознаки старіння Dior Hydra Life - це лінія по догляду, що попереджає перші ознаки старіння. Засоби Hydra Life рекомендуються для жінок 30-ти річного віку. Всі продукти лінійки спрямовані на інтенсивне зволоження, так як це головний фактор збереження молодості і пружності шкіри.

Всі кошти гами Hydra Life містять в своїй формулі концентрат трьох натуральних рослинних екстрактів із знаменитих Садів Dior: узбекистанський Jisten (відповідає за глибоке зволоження, рівень якого стає вище на 74% через 4 години і на 63% через 30 годин після застосування!), Центелла мадагаскарська (відповідає за тугор шкіри) і французька чорна троянда (відповідає за боротьбу з вільними радикалами).

Крем для обличчя Pro-Youth Protective Cream SPF 15

Я купувала цей крем на початку літа Я купувала цей крем на початку літа. Мій вибір припав на нього, так як це захисний крем, має SPF 15. Я вибрала собі варіант для нормально схильної до сухості шкіри. У лінійці є цей крем для жирної та комбінованої шкіри, тепер я розумію, що треба було брати його, незважаючи на те, що у мене влітку нормальна, а не комбінована шкіра.

У магазині, коли я пробувала крем на руці, його текстура мені здалася не особливо жирної, підходящої для літа, але коли вдома я почала завдавати цей крем на обличчя, зрозуміла, що для літа він дуже щільний (не такий як крем Nivea, звичайно, але і не легенький) У магазині, коли я пробувала крем на руці, його текстура мені здалася не особливо жирної, підходящої для літа, але коли вдома я почала завдавати цей крем на обличчя, зрозуміла, що для літа він дуже щільний (не такий як крем Nivea, звичайно, але і не легенький)! Текстура у крему виявилася багатою, маслянистої і як я цього не відчула в магазині ... У спеку цей крем нереально використовувати! Він лежить на особі маскою. Навіть зараз, коли за вікном +15, мені все одно хочеться чогось легшого.

Крім цього крем довго вбирається і залишає на обличчі дуже жирну плівку. Якщо вмитися, то можна відчути, як ця плівка змивається водою ... Через жирного блиску на обличчі, доводилося постійно припудрювати особа. В результаті влітку Pro-Youth Protective Cream я використовувала через раз.

З плюсів хочу наголосити на тому, що крем дійсно добре зволожує. Шкіра стала більш пружною, дрібні мімічні зморшки прибирає. У мене їх не так багато, але є, і за допомогою цього крему, вони розглядалися. Зараз моя шкіра настільки добре зволожена, що я можу комфортно ходити навіть без крему (немає сухості, відчуття стягнутості). Так глибоко моя шкіра не була зволожена вже дуже давно!

Крем Pro-Youth Protective Cream SPF 15 дуже економний, я ним користуюся близько 3 місяців (це з урахуванням того, що влітку я їм користувалася не завжди), а у мене ще більше половини кошти!

Думаю, саме цей крем по щільності добре підійде для зими. Взимку ж теж треба носити SPF захист, і фактора 15 цілком вистачить для цього сезону. Так що всім раджу на літо, брати варіант для комбі шкіри, навіть якщо у вас зазвичай нормальна / суха шкіра, а на зиму - цей цілком підійде.

склад

Обсяг 50 мл

Вартість 750 грн

Купити можна в мережі Л'Етуаль

Крем для очей Pro-Youth Sorbet Eye Cream

Консистенція у крему - полугель-напівкрила Консистенція у крему - полугель-напівкрила. Крем дуже легко лягає і «носиться» на обличчі. Мені здається, ця консистенція дуже добре підходить і для літа, і для більш холодного сезону. Можливо, тільки для зими треба щось більш щільніше.

В цілому, до цього крему особливих притензій у мене немає. Він прекрасно робить, то що повинен робити, а саме інтенсивно зволожувати шкіру навколо очей і відповідно прибирати дрібні зморшки.

Мішки під очима крем польностью не прибирає, але може непогано запобігти їх появі або трохи зменшити їх прояв Мішки під очима крем польностью не прибирає, але може непогано запобігти їх появі або трохи зменшити їх прояв. Наприклад, якщо напередодні я робила те, що може викликати оттечность (гульвіса або ридала :)), то вранці мішки набагато меньші і вони швидше йдуть.

склад

Обсяг 15 мл Обсяг 15 мл

Вартість 567 грн

Купити можна в мережі Л'Етуаль

Разом: Лінія Hydra Life дійсно дуууже добре зволожує! Шкіра це відчуває і говорить спасибі 🙂 Але будьте уважні при виборі крему, щоб не помилитися як я. Більше звертайте увагу на текстуру кошти і на яку пору року, в перебігу якого ви будите використовувати цей крем.

У вас вже був досвід з Dior Hydra Life?

У вас вже був досвід з Dior Hydra Life?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com