рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лера Кондра

  1. біографія Біографія Лери Кондри - це приклад вдалої кар'єри, яка склалася як на подіумі, так і в...
  2. музика
  3. Особисте життя
  4. фільмографія

біографія

Біографія Лери Кондри - це приклад вдалої кар'єри, яка склалася як на подіумі, так і в телепроектах. Дівчина гармонійно поєднується з модельною доріжкою. Її зовнішність ідеальна, підходить під параметри, які так подобаються організаторам FashionWeek's.

Її зовнішність ідеальна, підходить під параметри, які так подобаються організаторам FashionWeek's

Співачка Лера Кондра

Народилася Лера Кондра в російській столиці, її батько Володимир - тренер збірної Росії з волейболу. Сама артистка розповідає, що саме завдяки татові в ній закладено бажання завжди перемагати і в усьому бути першою. Через спортивної кар'єри батька в дитинстві була необхідність часто змінювати місце проживання, в результаті у Лери Кондри залишилося не так багато близьких друзів.

Лера Кондра в дитинстві

Володимир Кондра завжди був упевнений, що дівчинка стане успішною, йому хотілося, щоб Валерія була в майбутньому спортивним журналістом. Але сама Лера Кондра його думки ніколи не поділяла. Її мрією була робота манекенницею, під ковдрою з ліхтариком вона гортала престижні глянцеві журнали, де впевнені в собі дівчата демонстрували дизайнерські наряди. Тому дівчина вирішила пройти навчання в модельному агентстві, при цьому приховала цю інформацію від батька.

Модель Лера Кондра

Фото Лери Кондри завжди виходили дуже вдалими, вона відчувала себе впевнено на подіумі і тому не залишалася непоміченою. Батьки дізналися про успіх дочки випадково, коли їй подзвонили додому і повідомили про місце проведення фотосесії. На той момент Лера Кондра вже могла похвалитися успішною кар'єрою моделі. Батьки дівчини наполягли на необхідності отримання вищої освіти. Майбутня артистка не стала їм перечити і поступила на факультет журналістики. Пізніше батько запевняв, що саме після отримання диплома вона почала «по-справжньому» працювати.

телебачення

Роботу журналістом Лера Кондра початку на телеканалі «Зірка», де вела репортажі про бойові дії. Її робота була дуже відповідальною, місцями навіть небезпечною, тому в один момент вона вирішила перейти на канал «Рен ТВ» з більш "легкої" спрямованістю. Телеведучої довірили програму «Я мандрівник», яка виходила на екрани щосуботи.

У Лери Кондри був насичений графік, безліч перельотів, постійна зміна клімату. В один момент Валерія, яка звикла до роз'їздів, втомилася і зрозуміла, що цей процес не до душі. На той момент її модельна кар'єра тривала, і було вкрай складно поєднувати зйомки для глянцю з журналістикою.

Лера Кондра

Через деякий час продюсери каналу «Муз ТВ» запросили Леру Кондра до співпраці. Там їй судилося познайомитися з режисером відеокліпу Іраклія "Зроби крок". Він переглянув портфоліо зірки і прийняв рішення, що саме Лера Кондра гармонійно впишеться в атмосферу кліпу і зробить його популярним. Всього за кілька днів вона стала впізнаваною не тільки в глянсових колах, а й серед музичних фанатів. При цьому гонорар склав таку суму, яку раніше їй отримувати не доводилося.

Лера Кондра вдало співпрацювала з Іраклієм Пірцхалави, і продюсерами було вирішено записати ще один спільний відеокліп на пісню «Навколо землі». Тут дівчина не тільки виступала в якості "прикраси", але і заспівала з виконавцем дуетом. Лера Кондра зрозуміла, що музика - її покликання і вирішила вступати в ГІТІС. Однак, вищий навчальний заклад вимагало багато часу, якого у висхідної зірки просто не було.

музика

Сольна кар'єра Лери Кондри почалася з відеокліпу на пісню «Бармен Саша», який з'явився в ротації в 2011 році. Тоді він став популярним і досі не втрачає актуальності.

Друга пісня "Компас" виявилася провокаційною. Тоді режисером кліпу виступив гуру Влад Опельянц, відомий по роботі з Земфірою , Аллою Пугачовою і Валерієм Меладзе . У відео взяла участь американська актриса Наташа Алам, завдяки продуманому сюжету кліп довго не виходив з ротації на музичних каналах.

Найскандальніший кліп Лери Кондра - «Це неправда», де засвітився популярний і успішний молодий актор Костянтин Крюков . Тоді «поповзли» чутки про роман хлопців, але сама дівчина наполегливо їх заперечувала. У 2012 році видання iFamous визнало Валерію найсексуальнішою виконавицею сучасності.

Особисте життя

Особисте життя Лери Кондри не ставала надбанням громадськості до моменту знайомства з репером Гуфом . Виконавці вперше зустрілися в Києві і зацікавилися одне одним. На той момент їх відносини ретельно приховувалися через брак Гуфа з Айзой Долматова .

На той момент їх відносини ретельно приховувалися через брак Гуфа з   Айзой Долматова

Лера Кондра і Гуф (Олексій Долматов)

Такий поворот подій не бентежив артистку. Подейкують, що співачка навіть збиралася народити виконавцю дитини в найближчі кілька років. Надалі стало відомо, що Кондра і Гуф розійшлися, але це не допомогло кумиру мільйонів зберегти шлюб з Айзой.

фільмографія

Фільмографія Лери Кондра не вражає, зірка знялася лише в двох картинах:

  • «Ржевський проти Наполеона»
  • «Любов у великому місті 2»

Побачити артистку можна в кліпах Іраклі, Гуфа, Птаха і Slim.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com