рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коса з стрічкою: Нові Уроки вплетеними Стрічки в кіски Відео Фото

  1. Коса зі стрічкою відео
  2. Вплетення стрічки в косичку
  3. Коса зі стрічкою зачіски

Вчимося вплітати стрічку в косу за допомогою нових цікавих відео уроків.

У кожному нашому пості про плетінні кіс, ми підкреслюємо, що ця зачіска є дуже популярною сьогодні. На жаль, вона в основному підходить для власниць довгих локонів, проте можна знайти варіанти і для коротких стрижок. Коса завжди виглядає виграшно, приховує недоліки шевелюри, створює враження об'ємних і густого волосся, при цьому зберігаючи акуратність укладання весь день. А сьогодні ми будемо не тільки плести косу, але і прикрашати її, вплітаючи в неї стрічки, що зробить зачіску більш ніжною і вишуканою. Найголовніше в плетінні, це розстановка рук і правильне чергування пасом. Дуже важко описати технологію словами, тому ми пропонуємо вам відео-уроки, де наочно показано весь процес плетіння.

красиві зачіски для омбре , Кератинове випрямлення волосся в домашніх умовах, плетемо коси зі стрічками .

красиві   зачіски для омбре   ,   Кератинове випрямлення волосся   в домашніх умовах,   плетемо коси зі стрічками


Коса зі стрічкою відео

У цьому відео ви побачите три варіанти коси зі стрічкою. Перша коса складається з 4 частин: 2 пасма волосся і 2 частини стрічки (це початковий порядок розташування), які ми поступово переплітаємо, огортаючи кожну пасмо волосся стрічкою з обох сторін. Друга коса - це видозмінений перший варіант, але виглядає набагато виграшніше. Для початку обгорнемо стрічку навколо голови і зауважимо ззаду. Також 4 частини, але тепер початкове положення таке: волосся - стрічка-волосся-стрічка. В результаті плетіння стрічка красиво і зигзагоподібно лягає то на одну пасмо, то на іншу. Третя коса виглядає дуже ефектно. Також обертаємо стрічку навколо голови і перев'язуємо. Нумерація пасом: волосся-стрічка-стрічка-волосся і потрібно зробити наступні дії.

1. Пускаємо пасмо 3 поверх пасом 1 і 2.
2. Пускаємо пасмо 4 поверх пасма 3 і знизу пасма 2.
3. Розміщуємо пасмо 4 під пасмо 3.
4. Розміщуємо пасмо 1 під пасмо 2.
Ви отримаєте жгутообразную косу, яку перетинає стрічка. Дуже красива коса.

У цьому відео ви побачите шикарну об'ємну косу, чиї ланки відокремлюються одна від одної мереживний стрічкою, яка спочатку обвиває голову як ободок. Стрічку краще підібрати контрастного з волоссям кольору, щоб зачіска виглядала яскраво і привабливо. Як такого плетіння тут немає, ми просто пускаємо два кінця стрічки то зверху, то знизу двох пасм волосся, схрещуючи їх посередині. Потім розпушити отриману косу, і шикарна зачіска готова. Якщо косу зібрати в пучок, зачіска вийде більш сувора і офіційна.

Це відео пропонує нам досить складні варіанти плетіння позаду голови з чотирьох пасм. Ви побачите два варіанти. Перший з дрібних тонких пасом, що створюють гарний візерунок позаду голови. А другий - більша і опукле плетіння. І все це прикрашено стрічкою.

Вплетення стрічки в косичку

Коса з цього відео схожа на об'ємну косу з другого. Основна відмінність, ми плетемо її з низького кінського хвоста, закріпленого гумкою, через яку ми пропускаємо стрічку, а також ми не розпушує її сильно, тому косу вийде менш об'ємна, але така ж красива і акуратна.

Дуже красива коса з 4 пасом представлена ​​в цьому відео. Ми починаємо її плести збоку голови, поступово додаючи в неї пасма з основної маси волосся, перемежовуючи стрічкою. Доплетіть косу, ми звертаємо її в бублик і у вас вийде дуже красива і акуратна зачіска, що підходить для будь-якого вечірнього торжества.

Цікаве рішення з уже знайомої нам коси з 4 пасом (2 волосся і 2 стрічки) запропоновано нам в цьому відео. Ми обгорнемо готову косу, заплетену з не зовсім низького кінського хвоста навколо голови і закріпимо стрічкою і шпильками. Для більшої ефектності зачіски краще взяти яскраву широку стрічку.

Дуже легка коса з стрічкою пропонується нам в цьому відео. З кінського хвоста, гумка якого обгорнута стрічкою ми беремо 3 пасма волосся і 4-я пасмо - це стрічка. Початкове положення: волосся-волосся-стрічка-волосся. Далі плетемо звичайну косу з 4-х пасом (по системі над-під-під-над). У вас вийде дуже красива жгутообразная коса, пересічена по всій довжині стрічкою.

Досить складна пятіпрядная коса з стрічкою запропонована нам в цьому відео. Вона плететься позаду і буде рельєфно виступати над поверхнею волосся. Стрічка буде грати роль одного з п'яти пасом.

Коса зі стрічкою зачіски

Дуже елегантна вечірня зачіска пропонується нам в цьому відео. Це пучок обвитий косою з 4-пасом, в якому поблискує яскрава стрічка. Плетіння складне, тому варто уважно подивитися відео. Але результати будуть коштувати праць, зачіска виглядає воістину по-королівськи.

Ще кілька складних варіантів плетіння для більш досвідчених і витончених в плетінні модниць. Це так звані «кошик» або «равлик», які прикрашені стрічками, що робить їх дуже яскравими і привабливими. Коси досить складно плести комусь і ще складніше самому собі, так що краще попросити допомоги.

Цікава вечірня зачіска пропонується нам в цьому відео. Коси, що йдуть з боків голови сходяться позаду, де ми збираємо три маленькі низькі бублика з кіс. Прикрашена стрічками, така зачіска виглядає дуже урочисто і елегантно.

Змійка, звивається на волоссі, так виглядає зачіска з цього відео. На розпущених волоссі звивається коса з 4 пасом, перемежением яскравою стрічкою, яка рельєфно піднімається над іншими волоссям. Зачіска виглядає дуже ніжно і по-дівочому.

Post Views: 389

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com