рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за шкірою навколо очей: 6 важливих правил

  1. Правило № 1. Зволоження на першому місці
  2. Правило № 2. Наносьте крем для шкіри навколо очей правильно
  3. Правило № 3. Тільки якісна декоративна косметика
  4. Правило № 4. Демакияж - обов'язкова умова
  5. Правило № 5. Збалансоване харчування і режим дня - посильна допомога ніжній шкірі
  6. Правило № 6. Захист від зовнішніх чинників

Шкіра навколо очей вважається найделікатнішою - вона приблизно в 10 разів тонше, ніж на плечі. Сухе повітря і яскраве сонце, стомлення і недосипання саме її вибирають в якості свого головного мішені. Та й дрібні зморшки, вірні супутники вікових змін, з'являються в першу чергу на цих дуже ніжних і тому уразливих ділянках. Регулярний правильний догляд за шкірою навколо очей з 18-ти років - це бар'єр для шкідливих факторів і найпростіший спосіб зберегти красу і молодість особи. Ми пропонуємо вам познайомитися з основними принципами грамотного догляду за цією проблемною областю.

Правило № 1. Зволоження на першому місці

Нестача води в дермі призводить до ранніх зморшок, тому регулярне зволоження - чільний пункт догляду за шкірою навколо очей в домашніх умовах.

  • Гелі на водній основі поліпшать клітинний метаболізм і мікроциркуляцію лімфи, допоможуть підтримувати структуру і піднімуть тонус ніжної шкіри. Гель - це превентивний засіб, яке відмінно підходить молодим дівчатам.

  • Серйозніше діють спеціальні зволожуючі креми з пантенолом, алантоїном, гіалуроновою кислотою і вітамінами. Їх слід використовувати тим, у кого є невеликі стійкі зморшки біля очей, не зникають навіть при відсутності міміки.

  • Жінкам з вираженою сіточкою зморшок з метою зволоження делікатної області рекомендуються більш "важкі" креми з еластином, колагеном, натуральними маслами і антиоксидантами.

У будь-якому випадку слід використовувати тільки спеціальні засоби, призначені для догляду за шкірою навколо очей. Вони відрізняються за складом і текстурою від звичайних кремів для обличчя, випускаються в невеликих упаковках і не просто так стоять дорожче.

Правило № 2. Наносьте крем для шкіри навколо очей правильно

Фахівці радять наносити доглядає крем тільки на очищену від косметики шкіру. Робити це рекомендується подушечками середніх і безіменних пальців, ніжними, легкими і постукивающими круговими рухами: по нерухомому верхній повіці - від носа до скронь, а по нижньому - навпаки, від скронь до носа, не наближаючись до лінії росту вій. Такий метод нанесення крему одночасно служить масажем, стимулює мікроциркуляцію і лимфоток, покращує тонус, є профілактикою застійних явищ і освіти припухлостей.

Неправильне нанесення крему навколо очей загрожує розтягненням і травмами ніжних і чутливих шкірних покривів. Такий догляд принесе більше шкоди, ніж користі, і може стати причиною появи передчасних зморшок.

Правило № 3. Тільки якісна декоративна косметика

Використовуйте виключно якісну доглядають і декоративну косметику для очей. Холоднокровно розлучайтеся з простроченими кремами і засобами із серії "шкода викинути". Не купуйте косметику в сумнівних торгових точках - економте на чомусь іншому, але не на власній красі і здоров'я. В іншому випадку вам доведеться набагато більше грошей витратити на антиалергічні препарати та консультації фахівців.

Правило № 4. Демакияж - обов'язкова умова

Необхідно щовечора перед сном очищати контури очей від косметики спеціальним молочком, вершками або міцелярної водою. Виконувати цю процедуру слід акуратно, здійснюючи легкі руху, не розтягуючи шкіру і не натискаючи на неї. Для змивки водостійкої туші придбайте двухфазную рідина для зняття макіяжу - вона добре видаляє залишки фарби і одночасно піклується про шкіру повік. Не забувайте після цього наносити відповідний засіб для вечірнього догляду.

Ніколи не лягайте спати з макіяжем. Забруднений подушка, червоні очі, ламкі випадають вії - лише видимі наслідки. Сюди додайте не дихати пори, висушену тінями шкіру повік - ваш шлях до ранніх зморшок стане ще коротше.

Правило № 5. Збалансоване харчування і режим дня - посильна допомога ніжній шкірі

Регулярне повноцінне харчування необхідно нам не тільки для здоров'я і продуктивної життєдіяльності. Воно допомагає красиво виглядати - ми про це писали в статті Правильне харчування: 7 корисних звичок . Перегляньте склад свого повсякденного меню на користь здорового харчування - і шкіра відповість вам вдячністю. Не менший вплив на наш зовнішній вигляд роблять образ життя, режим праці та відпочинку. Темні кола під очима, ранкові набряки - скоріше внутрішні, а не зовнішні проблеми, вирішити які за допомогою одних лише косметичних засобів неможливо.

Зовнішній догляд за шкірою навколо очей дасть набагато більший ефект, якщо ви їсте корисні продукти, п'єте достатньо чистої води, часто буваєте на свіжому повітрі, висипаєтеся, не паліть і не вживаєте алкоголь.

Правило № 6. Захист від зовнішніх чинників

Наближається літо, і з його приходом особливу увагу потрібно приділити сонцезахисним засобам. Денний крем під очі повинен містити УФ-фільтри. Щоб не жмуритися на сонці і не допустити появи додаткових зморшок, завжди носите з собою сонцезахисні окуляри. Якісні лінзи ефективно захищають від агресивних променів ваші очі і ніжну шкіру навколо них.

Ці нескладні правила не зажадають від вас особливих зусиль і непідйомних фінансових витрат. Дотримуйтесь їм, і простий догляд за шкірою навколо очей в домашніх умовах збереже вашу красу і молодість надовго - сподіваємося, що наші публікації вам в цьому допоможуть. Читайте на LOOKERO.COM також про те, як доглядати за шкірою влітку , Познайомтеся з складами корисних масок. Вас чекають цікаві інтерв'ю з професіоналами б'юті-індустрії і рецепти краси від голлівудських зірок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com