рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати нависло повіку без операцій: розкриваємо три секрети

  1. Три простих рецепта, які позбавлять від навислої століття без операцій
  2. Кріотерапія в домашніх умовах для підтяжки навислої століття
  3. Зволожуючий крем для підтяжки шкіри навколо очей
  4. Гімнастика для підтяжки повік

Кількість переглядів: 2 622

З кожним роком Ваш погляд стає все важче, а повіки починають сильно нависати над очима З кожним роком Ваш погляд стає все важче, а повіки починають сильно нависати над очима? На жаль, з віком, шкіра навколо очей стає менш еластичною, пружною, внаслідок чого з'являється проблема нависла століття. Але, не хвилюйтеся, є три простих секрету, які дозволять Вам не ховати свій погляд під темними, великими сонцезахисними окулярами і підтягнути навислі повіки без операцій і дорогих косметичних процедур.

Три простих рецепта, які позбавлять від навислої століття без операцій

Шкіра навколо очей є самою ніжною і чутливою на жіночому обличчі. Згодом, вона втрачає свою пружність, еластичність, тонус, через що починають виникати проблеми з навислим століттям. Як правило, обвисання століття проявляється у представниць прекрасної статі після 40-45 років, але може турбувати і жінок молодшого віку.

Звичайно ж, найкращим способом уникнути нависання століття - це профілактичні заходи. У сьогоднішній статті я пропоную Вам три простих секрету, які допоможуть Вам підтягти навислої століття, а також попередити його нависання з віком. Хочу зазначити, що ці три кроки не є одноразовою допомогою, а повинні стати регулярними процедурами у Вашому житті, тим більше, що вони не мають на увазі ніяких складних і трудомістких маніпуляцій.

Отже, комплекс догляду за шкірою навколо очей і боротьби з навислим століттям, полягає в застосуванні трьох простих засобів: кріотерапія, спеціальний зволожуючий крем для шкіри навколо очей, гімнастика для повік.

Позбутися від мімічних зморшок Вам допоможе домашній антивікової натуральний крем .

Кріотерапія в домашніх умовах для підтяжки навислої століття

Ви, безумовно, знаєте, наскільки корисний лід при догляді за шкірою обличчя Ви, безумовно, знаєте, наскільки корисний лід при догляді за шкірою обличчя. Він дозволяє посилити кровообіг в клітинах, зробити шкіру пружною і еластичною, тим самим підтягти її і омолодити. Для проведення домашньої «кріотерапії» необхідно приготувати косметичний лід з таких інгредієнтів:

  • мінеральна вода;
  • молоко;
  • сік алое.

Техніка приготування: змішати по півсклянки мінеральної води і молока, додати 4 ст.л. соку алое. Залити засіб у формочки для льоду і заморозити.

Використовувати кубики льоду щоранку, протирати ними віко круговими рухами, на верхньому столітті - з внутрішньої частини до зовнішньої, потім на нижній - з зовнішнього куточка до внутрішнього.

Зволожуючий крем для підтяжки шкіри навколо очей

Наступний крок в боротьбі з навислим століттям - це спеціальний домашній крем дл підтяжки. Щоб його приготувати, візьміть:

  • масло какао;
  • сандалове масло;
  • масло фенхеля.

Техніка приготування: 100 г какао-масла розтопити на водяній бані, зняти з лазні і додати 4 краплі сандалового масла (не більш, а то можна викликати опік), 4 краплі олії фенхеля. Перелити засіб в баночку і зберігати в холодильнику. Змащувати рясно кремом шкіру навколо століття вранці і ввечері.

Позбутися від чорних крапок на шкірі Вам допоможе ефективна чорна маска .

Гімнастика для підтяжки повік

І, звичайно ж, одним з найбільш ефективних способів позбавитися від навислої століття - це спеціальна гімнастика для повік - вправи фейсбілдінга. Є основні три вправи, які дозволять підтягнути шкіру повік без операцій:

Вправа 1

Закрити очі, далі, не відкриваючи очей, спробувати подивитися максимально вгору, а потім вниз, затриматися 3-5 секунд, при цьому має відчуватися напруга в очах і століттях. Так повторити 5 разів.

Вправа 2

Підняти голову, подивитися максимально вгору і почати швидко моргати протягом 30 секунд. Зробити три підходи.

Вправа 3

Перекинути голову максимально назад, стиснути повіки і затриматися в такому положенні декілька секунд. Повторити 5-7 разів.

Виконуючи такий трикомпонентний комплекс для підтяжки повік, Ви вже через місяць побачите результат: Ваша шкіра навколо очей стане більш еластичною, повіки помітно піднімуться, а Ваш погляд стане відкритим і молодим.

Як позбутися від навислої століття дивіться відео

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com