рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно наносити крем на обличчя?

Мало хто знає, що техніка нанесення крему для обличчя може значно посилити ефективність засобу. Крім того, правильна методика накладання сироватки здатна вплинути на процеси омолодження шкіри.
Далі в статті будуть розглянуті способи правильного нанесення крему на обличчя, шию і область навколо очей.

Чому важливо знати, як наносити крем?

Неакуратні або квапливі руху під час нанесення косметичного засобу розтягують шкіру, що надалі призводить до в'ялості і утворення зморшок на обличчі і шиї.
Саме тому, дорогі дівчата, любите свою шкіру і ставитеся до неї бережно, адже тільки тоді вона на довгі роки збереже своє сяйво і красу. Запам'ятайте, що процедура правильного нанесення крему на обличчя - це особливий ритуал, який займе зовсім небагато вашого вільного часу. Перед процедурою вмийтеся теплою водою або очистіть шкіру за допомогою тоніка і затишно розташуєтеся перед дзеркалом. Настає момент нанесення крему.

Нанесення крему на обличчя.

Накладати крем на ніжну шкіру обличчя слід акуратними рухами кінчиків пальців. Намагайтеся здійснювати м'які поплескують дії, що не розтягують шкіру. Користь від нанесення крему пальцями полягає в додатковому зігріваючий ефект, за рахунок якого ефективні компоненти крему швидше проникають в шкіру.
Легкі масажні рухи повинні бути спрямовані знизу вгору і від центру в сторони. Тобто від початку брів до лінії росту волосся, від кінчика носа до області між очима, від крил носа до вилиць і від підборіддя до щік. При нанесенні крему на лоб, слід здійснювати акуратні горизонтальні погладжування від центру лоба до скроневої області.
Такий дбайливий масаж в поєднанні з ефективністю крему дозволить шкірі залишатися молодою і сяючою довгі роки.

Нанесення крему на область навколо очей.

Нанесення крему на область навколо очей

На фото масажні лінії виділені синім кольором, а область утворення зморшок відзначена червоними стрілками

Найніжніша шкіра розташовується в області навколо очей, тому наносити крем на дану ділянку особи необхідно особливо акуратно. В як косметичний засіб можна використовувати легкий зволожуючий або живильний крем для шкіри навколо очей.

Наносити крем слід у напрямку від зовнішнього кута ока до внутрішнього, потім до області верхньої повіки і знову зовнішнього куточка ока.
Ваші рухи повинні бути легкими або поплескували. Ні в якому разі не можна розтягувати шкіру навколо очей, так як це призводить до появи мімічних зморшок.
За рахунок колоподібного нанесення крему дрібні зморшки розгладжуються, а ніжна шкіра розслаблюється і відпочиває. Крем на область навколо очей наносять безіменними пальцями, за рахунок чого досягається мінімальний тиск на шкіру.

Нанесення крему на шию.

Під час нанесення крему багато жінок незаслужено забувають про область шиї, яка, так само як і особа, вимагає харчування і зволоження.
Для того щоб ваша шия довгі роки залишалася витонченої, не забувайте про гімнастику для особи, а також про нанесення крему по масажних лініях. На цій ділянці косметичні засоби слід накладати від низу до верху.

Таким чином, сприятливий вплив засобів безпосередньо залежить від якості і способу їх нанесення. Щоденне використання крему по праву може стати цінним внеском в красу і здоров'я шкіри обличчя.
Ніколи не відкладайте догляд за шкірою на «завтра або післязавтра». Доглядайте за собою сьогодні, і тоді молодість і краса будуть вашими вірними супутниками на протязі довгих років.

Чому важливо знати, як наносити крем?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com