рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

замість шпалер

Зовнішність будь-якого приміщення, будь то кімната, кухня або скромний санвузол, багато в чому залежить від того, як виглядають його стіни

Зовнішність будь-якого приміщення, будь то кімната, кухня або скромний санвузол, багато в чому залежить від того, як виглядають його стіни. Звичайно, меблі та техніка не менш важливі складові образу, але саме оздоблення стін стає тим тлом, який здатний або «вбити» всю обстановку, або змусити її зазвучати. Але хто сказав при цьому, що єдиний варіант «одягу» для стін - це шпалери?

Насправді існує досить багато альтернативних способів оформити стіни житлового приміщення. І якщо ви відчуваєте, що асортимент навіть в спеціалізованих магазинах не відповідає вашим фантазіям і потребам, настав час проявити кмітливість.

Один з найпростіших способів змінити вигляд житла і при цьому отримати стіни, які не схожі ні на які інші, - це обклеїти кімнату шпалерами з малюнком, безпосередньо пов'язаним з вашими вподобаннями і захопленнями. Чи не правда, саме так зазвичай і роблять підлітки, розвішуючи по стінах постери улюблених акторів і співаків?

Насправді ж в таких випадках в хід може піти абсолютно все: ноти, гравюри з пам'ятниками архітектури, фотографії з видами екзотичних країн, автомобілями улюблених марок або навіть автопортрети мешканців квартири. Ксерокопіями можна оформити всю стіну кімнати, а можна тільки частина.

У разі якщо ви хочете створити масштабну композицію на зразок Бородінської панорами, скористайтеся досягненнями цивілізації у вигляді продукції широкоформатних принтерів. Правда, в цьому випадку доведеться заздалегідь вибрати малюнок і задати точні розміри полотнищ, з тим щоб потім можна було безперешкодно склеїти частини зображення в єдине ціле.

Не менш багаті оздоблювальні можливості надає такий на перший погляд простий матеріал, як штукатурка. Надати декоративної штукатурки саму незвичайну фактуру можна за допомогою шпателя, кельми, навіть терки або ганчірки. Одного разу рельєф з ефектом м'ятою паперу був отриманий за допомогою звичайного ... целофану. Рецепт дуже простий: завдавши штукатурку на стіну і накривши її прозорою плівкою, потрібно м'яти целофан руками.

Рецепт дуже простий: завдавши штукатурку на стіну і накривши її прозорою плівкою, потрібно м'яти целофан руками

В такому випадку можна розраховувати на неповторний візерунок. При цьому товщина одержуваних складок залежить виключно від товщини плівки. Найцікавіше, що таке покриття не дряпається, не мажеться, легко піддається обробці водою і губкою. Цікавий ефект вийде, якщо чергувати рівні і фактурні ділянки: їх можна пустити смугами уздовж всієї стіни або розкидати на зразок шахових клітин. До речі, найчастіше оздоблювальні роботи ведуться, як то кажуть, по сирому. Однак якщо наносити візерунок на злегка підсохлу штукатурку, можна домогтися «картинки», ніби стіни затягнуті рельєфним гобеленом.

Незвичайними одягом в творчих руках стають і зовсім звичайні матеріали. Наприклад, гіпсокартон. Ми, до речі, абсолютно даремно звикли вважати його суто утилітарним, допоміжним матеріалом. Насправді його досить пофарбувати в бажаний колір, і він стане повноправним учасником обстановки.

Розгляньте, наприклад, такий варіант: на готову стіну накладається тонкий лист гіпсокартону з фігурними прорізами (скажімо, на задану тему - у вигляді кухонного начиння або казкових персонажів). Завдання можна ускладнити, прикріпивши гіпсокартон не до самої стіни, а на деякій відстані від неї. Тоді в простір, що утворився встановлюються світлодіоди або люмінесцентні лампи. В результаті світло буде м'яко проникати через отвори, створюючи у всій кімнаті цікаві світлові ефекти.

Для того щоб надати гладким стінам більш живий і теплий вид, не обов'язково звертатися за допомогою до картинам або постерам. Прикрасити вертикальні поверхні можна старими, але раритетними речами, дорогими вашому серцю сувенірами, до речі виявляться дитячі вироби. Своєрідний вернісаж влаштовується за допомогою звичайних металевих скоб, здатних легко закріпити будь-яку річ, якої б форми вона не була.

Але якщо під руку попався предмет об'ємний (не викидати ж!), То для нього в стіні видовбується поглиблення або спеціальна ніша. При бажанні останні навіть можна супроводити спеціальною підсвіткою, яка перетворить квартирну стіну в музейну вітрину. Відрадно, що, ставши окрасою, всі ці речі більше не займають місце на полицях, в шафі або на антресолях. Однак не варто забувати про те, що робити поглиблення можна тільки в цеглі або брусі. Та й то тільки в тому випадку, якщо товщина піддається фігурного видовбуванню стіни не менше 25 см.

Використовувати старовинні речі можна і для формування вигадливою композиції «обманок», в якій реальні «експонати» чергуються з намальованими. Для реалізації цього нестандартного задуму краще запросити професійного художника і задати йому тему майбутнього полотна розміром в стіну. Для кухні підійде зображення накритого столу, на якому посуд буде реальною, а апетитні пироги і соління - намальованими. У дитячій же можна пофантазувати на тему улюблених казок вашого малюка або географічних відкриттів.

До речі, в одній композиції можна комбінувати не тільки об'ємні реальні предмети і розпис стін, але і плоскі фігури, намальовані на фанері. Використовуючи цей прийом, фанерні фігурки краще розміщувати на деякій відстані від стіни - тінь підсилить ефект ілюзорною тривимірності.

За матеріалами: www.meblevyk.info

Але хто сказав при цьому, що єдиний варіант «одягу» для стін - це шпалери?
Чи не правда, саме так зазвичай і роблять підлітки, розвішуючи по стінах постери улюблених акторів і співаків?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com