рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коктейль мохіто рецепт алкогольний і безалкогольний як зробити в домашніх умовах

  1. Mojito традиційний з ромом
  2. Mojito на горілці
  3. Бразильський варіант Mojito
  4. безалкогольні рецепти
  5. З кавуном
  6. дієтичний варіант
  7. Дитячий полуничний Мохіто
  8. Правила вживання Мохіто

Освіжаючий коктейль Мохіто родом з Куби полюбився нашим співвітчизникам за прекрасні смакові якості і можливість втамувати спрагу в літню спеку Освіжаючий коктейль Мохіто родом з Куби полюбився нашим співвітчизникам за прекрасні смакові якості і можливість втамувати спрагу в літню спеку. Готують його в алкогольному і безалкогольному варіанті, але від цього напій не втрачає своїх якостей. Кубинські бармени роблять його з рому, м'яти і газованої води. Класичний рецепт Мохіто спочатку потрапив в США, потім поширився по всьому світу. Тепер в домашніх умовах прохолодного рідина може зробити будь-яка людина, що має під рукою потрібні пристосування і інгредієнти.

Mojito традиційний з ромом

З наведеного кількості продуктів виходить 2 великі порції напою:

Як приготувати Мохіто по старому класичним рецептом:

  1. У високу склянку сиплють цукор і зверху кладуть розім'яті вручну листя м'яти. Різати зелень не потрібно, інакше вона втратить ефірні масла;
  2. Ложкою або товкачем ретельно перетирають м'яту з цукром;
  3. Лайм ріжуть навпіл і видавлюють сік руками, щоб м'якоть не потрапила в коктейль. Для насиченого смаку готового продукту додають трохи цедри;
  4. Весь склад повторно перетирають і заповнюють ємність колотим льодом доверху. Льодинки повинні бути середнього розміру;
  5. Масу заливають ромом, прикривають стакан широкої посудом і струшують вміст до тих пір, поки скло не запітніє, а м'ята не розподілені рівномірно;
  6. Розбавляють коктейль Мохіто содової, спрайтом або тоніком. Спрайт підсолоджує продукт, тонік надає терпкості;
  7. У лід занурюють пару товстих прямих трубочок і прикрашають стакан гілочкою м'яти.

Якщо хочеться відступити від класики, Мохіто будинку роблять з будь-яких фруктів. Нового звучання солодко-свіжому смаку створюють полуничні, ананасні, кавунові і ягідні основи. Ром можна замінити горілкою, але смак коктейлю з цієї причини буде грубим.

Mojito на горілці

Щоб отримати Мохіто алкогольний на горілці, необхідно зібрати наступні інгредієнти:

М'якоть і цукор гарненько тиснуть до виділення соку. До маси домішують сік цитрусового плоду, горілку і тонік. У напій кидають осколки льоду і вставляють 2 трубочки.

Бразильський варіант Mojito

Смачний охолоджуючий напій в Бразилії готують з додаванням рому і шампанського, причому ром місцеві бармени беруть двох видів. Давайте і ми навчимося готувати Мохіто рецепт використовуючи так званий бразильський.

компоненти:

Високий келих наповнюють черзі часточками цитруса, цукром і м'ятою. Масу товчуть до виділення соку. Порції рома змішують в окремому посуді, потім виливають в келих і розбавляють склад Мохіто невеликою кількістю шампанського і Спрайт.

безалкогольні рецепти

Мохіто безалкогольний можна пити в будь-яких кількостях на роботі, в побуті і на пікніку. Напій відмінно тонізує організм і рятує від зневоднення в жарку погоду.

З кавуном

Незвичайний рожевий коктейль Мохіто з кавуном сподобається дітям і дорослим. Пити його можуть і вагітні жінки, оскільки напій не містить алкогольної основи. Давайте освоїмо рецепт Мохіто в домашніх умовах який можна приготувати влітку.

Що знадобиться:

Спосіб приготування кавунового Mojito на дому:

  1. Перемішати шматочки неочищеного лайма з цукром і м'ятою;
  2. Потовкти інгредієнти качалкою для виділення соку і ароматних ефірів;
  3. Кавунову м'якоть звільнити від кісточок, нарізати дрібними кубиками і пом'яти виделкою;
  4. Додати ягідну основу до інших компонентів, кинути лід і перемішати;
  5. Подати напій до столу в прикрашеному келиху.

Якщо кавуновий напій Мохіто хочеться зробити алкогольним, замість 150 г м'якоті кладуть 120 г і доливають 60 мл білого рому.

дієтичний варіант

Жінки, які ведуть здоровий спосіб життя і стежать за своїм харчуванням і фігурою напевно оцінять коктейль Мохіто рецепт дієтичний. Алкогольної продукції він не містить. Найпростіший рецепт приготування легкого Mojito складається з наступних інгредієнтів:

  • Мед - 1 ч. Л;
  • Лайм - половинка;
  • Вода - 1 склянка;
  • М'ятний лист - 5 шт;
  • Лід - за смаком.

Як зробити Мохіто в домашніх умовах з медом:

  1. М'яту викладають на дно склянки і вливають рідкий мед (засахарівшійся продукт розріджують на водяній бані);
  2. Солодкість акуратно перемішують з м'ятою, приминаючи листя;
  3. Неочищений цитрус ріжуть часточками і приєднують до інших складових Мохіто, який робиться по безалкогольному рецептом;
  4. Вміст склянки ще раз перемішують, лайм легенько тиснуть ложкою;
  5. Келих заповнюють кип'яченою холодною водою і знову все перемішують;
  6. На поверхні коктейлю розкладають кубики льоду, часточку лайма і м'ятний листочок.

Дитячий полуничний Мохіто

Побалувати дітлахів смачним напоєм в літню пору зможе кожен батько, який знає рецепт безалкогольного Мохіто з ягодами полуниці.

Готувати його потрібно так:

  1. 6 свіжих клубничек миють і дрібно нарізають;
  2. М'яту миють і нарізають крупно. Кілька цілих листя залишають на прикрасу;
  3. Цукор (1 ч. Л.) І м'яту (2 гілочки) поміщають в стакан і товчуть ступкою;
  4. Зверху розкладають шматочки полуниці, трохи льоду і кілька цілих ягід полуниці;
  5. Суміш розбавляють прохолодним Спрайтом і прикрашають м'ятою.

Правила вживання Мохіто

На питання, як пити Мохіто бармени відповідають, що цей дивовижний продукт подається в хайболл - високому коктейльній бокалі. У нього відразу складають інгредієнти і додають лід в процесі роботи. Температура приготованого Мохіто повинна становити 10 ° C, щоб він обдаровував споживача приємною прохолодою і свіжістю. Закусити напій можна рибним або м'ясним блюдом національної кубинської кухні.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Shift + Enter або Натисніть тут

Знайшли помилку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com