рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати правильний міської рюкзак

  1. 1. Якість матеріалу.
  2. 2. Лямки і спинка.
  3. 3. Розмір / літраж рюкзака.
  4. 4. Зовнішній вигляд.
  5. 5. Вміст.

Міські рюкзаки стали невід'ємною частиною багатьох сучасних людей. Багато виробників це розуміють і намагаються зробити свій продукт найбільш зручним, функціонал якого б міг задовольнити потреби покупця. У даній статті ми б хотіли обговорити необхідність вибору якісного міського рюкзака і виділити моменти, на які варто звертати увагу. В цілому, різновидів рюкзаків безліч. І процес його вибору досить індивідуальний, так як у кожного свої потреби і запити.

Рюкзаки за своїм призначенням бувають:

  • Для велосипеда - Thule Pack'n Pedal Commuter Backpack ;
  • Для відряджень (дорожні рюкзаки). Thule Accent і Thule Subterra ;
  • Легкі для міста з відділенням для ноутбука і планшета. Thule Crossover, Thule Lithos, Thule EnRoute, Thule Vea. В даному випадку рюкзак необхідно підбирати виходячи з представлених характеристик і найбільш підходящого дизайну;
  • Рюкзаки для переміщення між офісом і залом. Thule Vea .
  • Захисні, для техніки. лінійка Thule Paramount ;
  • Рюкзаки-валізи. Thule Subterra Carry-On 40l , Thule Crossover Rolling Duffel 38l ;
  • Рюкзаки для піших прогулянок. Thule Stir .
  • При виборі ідеального рюкзака, який буде радувати вас не один рік і пройде з вами не одну сотню кілометрів потрібно звернути увагу на ряд пунктів.

При виборі ідеального рюкзака, який буде радувати вас не один рік і пройде з вами не одну сотню кілометрів потрібно звернути увагу на ряд пунктів

1. Якість матеріалу.

Погодьтеся, що від якості і надійності тканини рюкзака, здебільшого залежить його термін життя. Міські рюкзаки зазвичай виробляються з нейлону або поліестеру. Але варто пам'ятати про те, що нейлон нейлону ворожнечу і поліестер від поліестеру відрізняється. Таким чином щільність і плетіння матеріалу робить тканину рюкзака більш надійною, і іноді виробники просочують рюкзаки для їх вологостійкості.

Незважаючи на схожість нейлону і поліестеру за багатьма властивостями, можна знайти також і кілька значних відмінностей. Перш за все, споконвічну відмінність в сировині, з якого тканину виготовляється. Основна сировина для виробництва нейлону - адипінова кислота, гексаметилендіамін. А поліестер ж по суті є переробкою нафтопродукту. За зовнішнім виглядом матеріал схожий між собою, але нейлон більш гладкий на дотик. Нейлон легше, а поліестер більш стійкий до ультрафіолету.

Сьогодні нейлон, розрізняють по щільності, яку вимірюють в денах (деньє). Так, щільність плетіння нейлону 420D означатиме, що через кожен дюйм такої тканини проходить 420 односпрямованих ниток. Нейлон з низькою щільністю (до120D) йде на виробництво панчішно-шкарпеткові продукції. Надміцний нейлон 840D - використовується для потреб армії і професійних спортсменів. Нейлон 420D з PVC покриттям застосовують для виробництва різних побутових виробів.

Також є тканина кордура (Cordura, вироблена компанією INVISTA) - товста нейлонова тканина з особливою структурою нитки, з водовідштовхувальним просоченням і з поліуретановим покриттям. Кордура спочатку призначалася для армії через свою міцності, але зараз прижилася і на громадянці, і тепер служить матеріалом для туристичних рюкзаків і дорожніх валіз.

Ріпстоп - особливий вид нейлону. Він також дуже міцний, водонепроникний, але при цьому легкий і тонкий.

Варто відзначити, що найбільш частими причинами поломки рюкзаком є ​​поломка застібок і блискавок, плечових ременів і неміцність швів. Обов'язково звертайте увагу на якість прошитих швів, при виборі рюкзака.

2. Лямки і спинка.

Даний елемент рюкзака безумовно є мало не основним, при виборі надійного супутника в подорожах і щоденних прогулянках.

Рюкзак може бути нескінченно стильним, красивим і гордо дивитися з обкладинок модних видань, не залишаючи інших альтернатив. Але тільки уявіть, в спекотний літній день, поспішаючи у справах з навантаженим рюкзаком на плечах, і спітніла спина і плечі - не найкращий розвиток подій, погодьтеся.

Саме тому потрібно звертати увагу на те, щоб лямки і спинка рюкзака були вентильованими.

Також нагрудний ремінь (поперечна стяжка), як може здатися спочатку є непотрібним доповненням, придатним скоріше для серйозних походів профі. Але його важливість недооцінюють. Чи замислюєтеся ви про те, як розподіляється вантаж при носінні рюкзака і як захистити себе від проблем з швидко втомлюється і ниючий спиною? Відповідь-нагрудний ремінь. Він дозволяє зняти тягар відповідальності з плечей, в буквальному сенсі слова, і розподілити вантаж по всій спині рівномірно. Поперечна стяжка також стане в нагоді під час поїздки на велосипеді, наприклад.

Регулятори довжини лямок. Набагато легше підігнати довжину ремінців по спині самостійно, ніж мучитися від того, що лямки рюкзака занадто довгі або навпаки не комфортно короткі. На жаль, не всі рюкзаки мають цією функцією.

3. Розмір / літраж рюкзака.

Говорячи про розмір міського рюкзака, знову ж варто пам'ятати про те, що все залежить від ваших потреб і потреб. Рюкзаки бувають дуже різні, від самих мініатюрних, 13літрових, в які помістяться тільки найнеобхідніші речі, до 34 літрів, з якими цілком можна вирушати в тривалі поїздки. Тут важливо не перестаратися, щоб не виглядати, як першокласник з величезним ранцем. Гармонія, одним словом.

4. Зовнішній вигляд.

Зовнішній вигляд виразно грає не останню роль при виборі рюкзака. Яким би комфортним і функціональним він не був, якщо він виглядає як Третя Світова, навряд чи він поїде з вами додому з магазину. Міські рюкзаки Thule дуже різноманітні за своїм зовнішнім виглядом і відповідний собі зможе знайти і брутальний спортсмен і підлітку-школяреві.

5. Вміст.

Саме час поговорити про внутрішній світ рюкзаків. Так як ми живемо в 21 столітті, цілком очевидно, що у багатьох є завдання в організації місця для техніки, яка практично кожен день з собою.
У зв'язку з цим з'являється ще одне питання, як укомплектувати ноутбук, зарядку від нього, важливі документи, перекус і ще купу всього, без чого зовсім неможливо обійтися. Перспектива до маленької сумці з необхідними дрібницями, брати ще громіздку сумку для лептопа, так собі, погодьтеся. У звичайну сумку або рюкзак його боязно прибирати, небезпечно для комп'ютера. Добре, що сучасні виробники це розуміють і зуміли створити рюкзаки зі спеціальним захисним відділенням для ноутбука і планшета.
Відділення-органайзер однозначно дозволяє з комфортом розташувати речі по рюкзаку, щоб спростити їх пошук, при необхідності. Крім відділення для лептопа і планшета в ноутбуках часто зустрічаються карабіни для ключів, відділення для канцелярії і для щоденної газети, наприклад.


Також варто звернути увагу на ще одну звичну з дитинства деталь міського рюкзака - відділення для термоса або пляшки з водою. На перший погляд вона може здатися не найнеобхіднішої фичей, але, коли немає повної впевненості в герметичності термоса - можливість прибрати його в окремий від усіх речей кишеню здається дуже вдалою ідеєю.
Багато виробників постачають свої рюкзаки незвичайними і цікавими фішками, непомітними на перший погляд, але знаючи про які, використання рюкзака буде приносити ще більше задоволення. Зазвичай ці деталі - рішення дрібних проблем, про які рідко замислюєшся всерйоз. Наприклад, спеціальне захисне відділення для окулярів SafeZone у рюкзаків Thule; прогумоване дно у рюкзака; петлі для велосипедного ліхтаря і відділення для шолома / мокрою шапки / рукавичок / парасольки з вентиляцією, актуально для осені та зими.


Заключна частина - гарантія виробника . Це якась відповідальність перед покупцем і впевненість у своєму продукті. На рюкзаки Thule, наприклад, діє гарантія 24 місяці. Протягом цього часу, при виявленні дефектів, покупець в магазині Thule в будь-якій країні може обміняти свій рюкзак на новий. І це ще один плюс в скарбничку виробників якісних продуктів.

В цілому, процес вибору рюкзака з усією цією інформацією вище може здатися досить складним. Але можемо сказати з упевненістю, що вибравши рюкзак Thule, ви точно не помилитеся і не розчаруєтеся. Приїжджайте познайомитися з ними в один з наших магазинів в Москві або Санкт-Петербурзі. Також можлива доставка по всій території Росії. повернення до списку

Чи замислюєтеся ви про те, як розподіляється вантаж при носінні рюкзака і як захистити себе від проблем з швидко втомлюється і ниючий спиною?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com