рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ПІДБІР ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА - нелегке заняття.

ПІДБІР ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА - нелегке заняття.

При виборі співробітника потрібно звертати увагу не тільки на його професійний рівень. Адже для компанії головний бухгалтер є одним з ключових співробітників. А коли компанія завжди працювала на аутсорсингу (як це було у нашого останнього партнера), вони не знають навіть з чого потрібно начитати пошук. Саме тому ми і надаємо допомогу в підборі таким організаціям, адже ми маємо величезний досвід в цій сфері і з легкістю оцінюємо як професійні, так і особисті якості кандидатів. У нашому випадку підбір починається з ознайомлення резюме. На цьому етапі відсівається близько 60% загального числа кандидатів, далі ми пропонуємо заповнити бухгалтерський професійний тест і тільки, якщо відсоток правильності написання тесту нас влаштовує, ми починаємо розмову. Хоча, живе спілкування дуже важливо при підборі, адже як би добре не був складений тест, він не зможе відобразити всіх знань людини. Так в розмові в кандидата можна розглянути такі якості, як комунікабельність, стресостійкість, відкритість і т.д. Для бухгалтера це важливі якості, так як він буде контактувати з усіма співробітниками організації.

Ми вдало впоралися з черговим проектом, і в світі стало більше на одного щасливого головного бухгалтера, і велика організація знайшла свою людину.

Залишається тільки радіти, що все це завдяки нам.

Директор з спецпроектів

ГК «Делополіс»

Шмакова Юлія

21 травня 2015

Повернення до списку

Версія для друку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com