рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про бренд - Clinique: історія створення марки Клінік, все про компанії та її продукції

  1. Чим відрізняється Clinique від інших марок? У чому його унікальність?
  2. Що означає "перевірено на алергію"?
  3. Чому продукти Clinique на 100% без ароматів?
  4. Що таке 3-Ступенева Система догляду за шкірою?
  5. У чому полягають особливості декоративної косметики Clinique?
  6. У чому полягають особливості консультатнт Clinique?
  7. Що таке Комп'ютер Clinique?
  8. Для кого призначені кошти Clinique?

У новий світ особливого догляду за Вашою шкірою   Марка Clinique   , Створена в 1968 році на основі ідеї, що чудову шкіру можна створити, стала першою маркою, яка запропонувала покупцям продукти, розроблені дерматологами

У новий світ особливого догляду за Вашою шкірою

Марка Clinique , Створена в 1968 році на основі ідеї, що чудову шкіру можна створити, стала першою маркою, яка запропонувала покупцям продукти, розроблені дерматологами.

Ми віримо, що будь-яка шкіра - Ваша шкіра - може стати чудовою. Саме тому ми у всьому дотримуємося принципу індивідуального підходу, підбору засобів догляду з урахуванням потреб і проблем шкіри. І саме тому кожен з продуктів догляду та макіяжу, створений Clinique, перевірений на алергію і на 100% не містить парфумерних ароматів.
Сама марка Clinique і висококваліфіковані консультанти стали символом індивідуальної краси і вірними друзями для кількох поколінь у всьому світі. Clinique - це провідна косметична марка в США, яка представлена ​​ще в 130 країнах по всьому світу.

Чим відрізняється Clinique від інших марок? У чому його унікальність?

Clinique стала першою маркою, яка запропонувала повну лінію перевірених на алергію і не містять ароматів засобів догляду за шкірою, що підбираються з урахуванням індивідуальних потреб кожного типу шкіри. Марка Clinique допомогла мільйонам жінок і чоловіків у всьому світі помітно поліпшити стан шкіри, і усунути такі недоліки, як зморшки, пігментні плями і акне. Clinique залишається вірною своєму спадщини, приділяючи велику увагу науковим дослідженням в області біології шкіри, щоб запропонувати своїм покупцям тільки кращий догляд за шкірою.

Що означає "перевірено на алергію"?

Все, що носить ім'я Clinique, перевірено на алергію. Що саме це означає? У відповідності зі стандартами, розробленими нашими дерматологами, кожен засіб 12 разів тестують на 600 добровольцях. І якщо хоча б одне з цих 7200 нанесень викличе алергічну реакцію, засіб буде направлено на доопрацювання. Тільки уявіть собі - кількість таких нанесень з 1990 року дорівнює числу жителів Лісабона, Люксембургу, Венеції, Абу Дабі, Канкуна, Сан-Франциско, Монте-Карло, Франкфурта, Більбао і Единбурга разом взятих.Почему для нас дуже важливо створити досконалий продукт для своїх клієнтів?

Чому продукти Clinique на 100% без ароматів?

Парфюмерні аромати є однією з найпоширеніших причин алергічних реакцій. Саме тому провідні дерматологи Clinique повністю виключили їх зі складу наших засобів догляду та декоративної косметики. Немає ніякої необхідності перевантажувати наші вчинені формули інгредієнтами, єдине призначення яких - маскувати запах інших інгредієнтів.

Що таке 3-Ступенева Система догляду за шкірою?

В основі Clinique - відома у всьому світі 3-Ступенева Система догляду за шкірою: очищення, відлущування і зволоження двічі в день, кожен день. Система пропонується в декількох варіантах для різних типів шкіри - сухий, жирної, комбінованої, і забезпечує такий догляд, який допоможе зробити чудовою будь-яку шкіру. 3-Ступенева Система - це простий і продуманий догляд. Тверде або рідке мило Facial Soap / Liquid Facial Soap очищає шкіру, відлущуючий лосьйон Clarifying Lotion - видаляє омертвілі клітини, відкриває гладкість шкіри, унікальний зволожуючий крем або гель Dramatically Different Moisturizing Lotion / Gel - зволожує.

У чому полягають особливості декоративної косметики Clinique?

Clinique пропонує природні, свіжі, універсальні відтінки на будь-який смак і для будь-яких випадків. Наш макіяж не тільки прикрашає шкіру, але і доглядає за нею. Ми створюємо безліч квітів і текстур для всіх типів і відтінків шкіри, так як наша головна мета - допомогти зробити чудову шкіру чарівною. І найголовніше - макіяж Clinique не зажадає від Вас ніяких особливих навичок. Консультант Clinique підбере для Вас найбільш підходяще відтінки, які будуть виглядати найбільш природно, порекомендує продукти, які найбільше підходять саме для Вашого типу шкіри, покаже Вам способи нанесення макіяжу, які Ви зможете без праці повторити самостійно. І, звичайно, всі наші продукти декоративної косметики перевірені на алергію і на 100% без ароматів. Ще одна відмінність Clinique полягає в тому, що ми навчаємо своїх покупців наносити макіяж: спочатку Консультант завдасть макіяж на одну половину обличчя, пояснюючи, як це найлегше це зробити, а потім допоможе самостійно повторити його на іншій половині. Все це допоможе Вам відчувати себе більш впевнено при створенні будь-яких образів.

У чому полягають особливості консультатнт Clinique?

Завдяки всебічним навчальним програмам Консультанти Clinique стали в косметичної індустрії свого роду «золотим стандартом». Висококваліфіковані, досвідчені фахівці знають майже все про догляд за шкірою і макіяжі і вміють підбирати продукти з урахуванням потреб і переваг кожного покупця. Консультантів Clinique відрізняє бездоганний зовнішній вигляд і глибоке знання продуктів, Ви завжди дізнаєтеся їх в магазині по білому халату.

Що таке Комп'ютер Clinique?

Комп'ютер Clinique - свого роду міні-анкета, яка дозволяє швидко і безпомилково визначити Ваш тип шкіри на основі критеріїв, встановлених нашими провідними дерматологами: витривалість і стан шкіри. Інформація, що отримується в ході простого аналізу, потім використовується для підбору відповідного режиму догляду - як базового, так і спеціального. Ви не знаєте свій тип шкіри? Попросіть Консультанта допомогти Вам або зробіть це самостійно в розділі Діагностика шкіри.

Для кого призначені кошти Clinique?

Clinique - це, перш за все, індивідуальний підхід до догляду за шкірою і макіяжу, а наші кошти призначені для всіх жінок, які хочуть зробити свою шкіру чудовою. Марку Clinique особливо люблять жінки з чутливою шкірою - тому що наші продукти перевірені на алергію і на 100% без ароматів. Ми також пропонуємо засоби для чоловіків - розроблену дерматологами лінію Skin Supplies For Men, в яку входять засоби догляду, продукти для і після гоління.

Зараз на сайті

Hohotushka , Олеся8208 , 110880 , fcnfg , akuznecova , irisha197 , skykathrin , MoyaLena , golomzina , крістінаштопор , Sofochka_xxx , Moskotova , yulenka090792 , Irina347 , ДарьяМелешко , Nochka ... , Anna_kom22 , aleksandreroshenkov , Andrushko , sonich'ka , dingsasha , Arven , geysha , Marso66 , Колдунья88 , 23041994ir , rinabolshak , yuli-prezent , jenny1992jenny , Feilnes , Nvishnya , Alice Lucianchuk , фередо , [email protected] , alice_itos , happy mother , ggg888 , DariaRedozubova , sevastyanova.si , EmyDragonfly , mungil , Olga1286 , moroz @ , Lazel.67 , 2211002346616 , miss_drama , victory87 , Veta Mail , annetniko , vikulya23 , Karaina , ЕКузьміч , svetlik19 , Sverchok00 , Aaleksandr , Diva90 , Ekliptica , mvgrech , Ірчінка , Крістінас , Jabolani , Aquamarina , olgaff , Abd88mar , Katenuschka , Yuker , Antoniyaya , 8787 , alex243 , ANNOSOVA , brunet777ka , blaugrana , Rishatovna , - = Shepeleva = -

Чим відрізняється Clinique від інших марок?
У чому його унікальність?
Що означає "перевірено на алергію"?
Чому продукти Clinique на 100% без ароматів?
Що таке 3-Ступенева Система догляду за шкірою?
У чому полягають особливості декоративної косметики Clinique?
У чому полягають особливості консультатнт Clinique?
Що таке Комп'ютер Clinique?
Для кого призначені кошти Clinique?
Чим відрізняється Clinique від інших марок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com