рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різні схеми фенечек з героями Adventure Time

  1. Фенічка із зображенням Фінна
  2. Фенічка «Принцеса Пупирка»
  3. Фенічка «Джейк»
  4. Фенічка «Пінгвін Гантер»
  5. Фенечки «BIMO»

Культ на популярний мультсеріал «Час пригод з Фінном і Джейком» пройшов майже по всіх країнах світу

Культ на популярний мультсеріал «Час пригод з Фінном і Джейком» пройшов майже по всіх країнах світу! Шанувальників у веселого мультфільму стає все більше і більше. Любителі серіалу влаштовують різні зустрічі і активно беруть участь в косплей - фестивалях. Популярність набирає і різна атрибутика. Футболки, м'які іграшки, браслети, гуртки та інші товари з зображенням знаменитих героїв - йдуть нарозхват. Фанатики готові віддати за них будь-які гроші, проте чи потрібно це? Зробити невеликий сувенір і просто висловити своє захоплення мультфільмом, можна, сплівши фенечку з зображенням улюбленого героя Adventure Time!

Фенічка із зображенням Фінна

Для того щоб зробити браслет з Фінном, знадобляться нитки муліне блакитного, білого, синього, чорного і бежевого кольору. Так як малюнок досить масштабний, фенечка вийде широкої.

Схема для фенечки:

Схема для фенечки:

Фенічка «Принцеса Пупирка»

Ця фенечка має дуже незвичайний і забавний дизайн. Такий браслет стане цінним об'єктом, як і для любителя Adventure Time, так і для фенькоплёта. Основними відтінками фенечки є сині і фіолетові кольори. Для додаткових деталей використовуються чорні і жовті кольори.


Фенічка «Джейк»

Кумедний пес Джейк, який завжди підтримує свого друга Фінна, тепер може стати і твоїм охоронцем! Фенічка середньої ширини складається з муліне жовтого, білого і чорного кольору. Жовта основа браслета є безпосередньо тілом пса, на якому зображена його мордочка.


Фенічка «Пінгвін Гантер»

Фенічка із зображенням пінгвіна - вихованця Сніжного Короля, є, мабуть, найпростішою з усіх фенечек серії Adventure Time. Браслет складається з хороводу абсолютно однакових пінгвінів. Невеликі пінгвіни вимальовуються досить просто, що дозволяє зробити таку фенечку навіть новачкові. Для браслета необхідно муліне блакитного, чорного, білого і жовтого кольору.


Фенечки «BIMO»

Схема, представлена ​​нижче, призначена відразу для двох різних фенечек. Неважко помітити, що на першій Фенечке екран робота Бімо працює справно, а на другому показані кольорові перешкоди. Якщо зробити два таких браслета і носити їх на одній руці, вийде дуже цікавий ефект. Можна подарувати один браслет найкращому другові або близькій людині або зробити тільки один браслет сподобалася забарвлення. Основним відтінком муліне для такої фенечки є темно - зелений. Для екрану робота на першій схемі використовується м'ятний колір, а для другого варіанту застосовується відразу кілька відтінків. Для такого браслета досить запастися двома відтінками зеленого, а інші кольори для кнопок можна вибрати довільно.


Кінематограф став доступнішим для людства, коли в кожен будинок увійшов інтернет. Вже немає необхідності підлаштовуватися під телевізійні програми або йти в кіно. Дивитися безкоштовно детективи або будь-який інший жанр фільмів можна вдома. Зайти на один з численних сайтів, присвячених світу кіно. Затишно влаштуватися в домашніх тапочках на улюбленому кріслі і віддатися у владу інтриг, розслідувань і загадок.

Фанатики готові віддати за них будь-які гроші, проте чи потрібно це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com