рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тушковані яловичі нирки в сметані

  1. Про рецепті
  2. Складові:
  3. Як приготувати:

Нерідко мені хочеться чогось незвичайного, м'ясного, з ніжним смаком. У такі моменти я обов'язково згадую нирки тушковані в сметані, рецепт приготування яких мені розповідала ще бабуся. Це російське блюдо не тільки смачне, корисне, але ще і цілком доступне - субпродукти коштують набагато дешевше м'яса.

З субпродуктів можна приготувати смачні і ніжні страви. Наприклад, чудово смачним виходить розсольник з нирками . Сьогодні хочу запропонувати вашій увазі яловичі нирки в сметані. Шматочки м'яса вийдуть соковитими і ароматними. До такої страви на гарнір підходить картопляне пюре або рис.

Багато хто боїться готувати нирки через їх специфічного запаху. Насправді при правильній попередній підготовці цей субпродукт нічим не поступається навіть м'яса. До речі, спосіб обробки, яким я з вами теж поділюся, підходить для будь-яких нирок, не тільки телячих або яловичих.

До речі, спосіб обробки, яким я з вами теж поділюся, підходить для будь-яких нирок, не тільки телячих або яловичих

Про рецепті

Кухня: російська.

Категорія: другі страви.

Спосіб приготування: жарка і гасіння.

Загальний час приготування:

25 хв.

Кількість порцій: 2.

Складові:

Складові:

  • телячі нирки - 350 г
  • ріпчаста цибуля (великий) - 1 шт.
  • часник - 2-3 зубці
  • вершкове масло - 25 г
  • рослинне масло - 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • коньяк - 25 мл
  • гірчиця - 2 ч. л.
  • суміш мелених перців
  • сухий розмарин - щіпка
  • суха м'ята - щіпка
  • сметана (вершки) - 100 мл.

Як приготувати:

  1. Для початку необхідно обробити телячі нирки. Для цього сполосніть їх, розріжте на дві частини вздовж, видаліть жирові прошарки і сечові канали. Залийте нирки молоком і приберіть в холодильник на 4 години. Щоб не чекати, можна з вечора заливати нирки і ставити до ранку.
  2. Нирки дістаємо з молока і промивши водою, нарізаємо невеликими шматочками.
  3. Велику головку ріпчастої цибулі шаткуємо півкільцями, часник подрібнюємо якомога дрібніше.
  4. На прогрітій суміші рослинного і вершкового масла пасеруємо цибулю з часником кілька хвилин.
  5. Тепер збільшуємо вогонь і кидаємо нирки. Обсмажуємо їх до золотистого кольору протягом 3-4 хвилин, додаємо спеції. Сковороду використовуйте для цієї страви широку, так нирки будуть швидко готуватися, а не нудитися. Вливаємо ложку коньяку до нирок. Коли він випарується, додайте гірчицю.
  6. Залишилося ввести сметану або вершки і тушкувати кілька хвилин нирки до готовності. Солимо блюдо за смаком, вимикаємо вогонь.
  7. Свіжу зелень додайте вже в готову страву.


Приготування і фото: Ельба.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com