рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тріска в духовці - рецепти запікання філе, стейків, з морквою, цибулею і картоплею

  1. Філе тріски в духовці - рецепт
  2. Тріска в духовці з морквою і цибулею
  3. Тріска з картоплею в духовці
  4. Стейк тріски в духовці
  5. Котлети з тріски в духовці
  6. Тріска в духовці з сиром і помідорами
  7. Тріска запечена в духовці в сметанному соусі
  8. Тріска в клярі в духовці
  9. Тріска цілком у духовці

Тріска, запечена в духовці готується просто, особливо при використанні гарного і зрозумілого рецепту. Біла рибна м'якоть абсолютно невибаглива в готуванні, але враховувати певні нюанси доведеться не тільки новачкам в кулінарії, але і досвідченим кухарям знадобляться певні знання в підготовці м'яса і надалі запіканні.

За будь-якого рецепту тріска запечена в духовці вийде смачною і апетитною. М'якоть має нейтральний смак, тому страви можна поєднувати з ароматними спеціями, овочевий склад розширювати, слідуючи власним смаком.

  1. Тріска - риба велика і, як правило не продається цілком. Набувають окремі частини: філе, стейки, наприклад, і обов'язково розморожують, промивають і ретельно просушують.
  2. Страви з тріски в духовці можна адаптувати під смакові переваги всіх, хто буде їх пробувати. Зі спецій добре підходять розмарин, лимонний або звичайний чебрець, естрагон.
  3. Більш соковитою виходить тріска запечена в фользі або в рукаві, конверт не дає сокам випаруватися.
  4. Для більшої соковитості і надання особливого аромату, рибу маринують в олійно-пряної суміші з додаванням лимонного або лаймового соку.

Філе тріски в духовці - рецепт

Тріска, запечена в фользі в духовці готується швидко і вийде дуже соковитою, ароматною. Страву можна оформити порційно, загорнувши в конверт по шматочку риби і доповнивши якимись гарніром, як правило з філе запечатують лимонні дольки, для цікавого і незвичайного смаку можна додати селеру, солодкий і гострий перець.

Інгредієнти:

  • філе тріски - 400 г;
  • лимон - 2 гуртка;
  • селера - 100 г;
  • перець солодкий - 1 шт .;
  • перець гіркий - 1 стручок;
  • червона цибуля - ½ шт .;
  • шалот - 50 г;
  • сіль, перець, пара гілочок чебрецю;
  • олія оливкова і лимонний сік - по 2 ст. л.

приготування

  1. Замаринувати філе в суміші з масла, соку, солі і перцю.
  2. Овочі і стебла порізати дрібно.
  3. У конверт запечатати по шматочку риби, викласти зверху по лимону і розподілити овочеву суміш з чебрецем.
  4. Запікається тріска в духовці 20 хвилин при 180.

Тріска в духовці з морквою і цибулею

Тріска, запечена під маринадом в духовці - блюдо, знайоме багатьом ще з радянського часу. Маринадом прийнято називати овочеву суміш з моркви і цибулі, яка в процесі приготування не дозволяє рибі пересохнути. Частування виходить з простим смаком, індивідуально можна доповнити його лимонним соком.

Інгредієнти:

  • риба - 500 г;
  • морква і цибуля - по 2 шт .;
  • мед - 1 ст. л .;
  • лимон - 1 шт .;
  • сіль, перець, спеції для риби;
  • біле вино - 100 мл.

приготування

  1. Півкільця цибулі і терту моркву спасерувати на сковороді.
  2. Ввести мед і сік половини лимона.
  3. Влити вино, томити 5 хвилин.
  4. У форму викласти рибу, посолити і поперчити.
  5. Зверху викласти часточки останків лимона, розподілити овочевий маринад.
  6. Запікати 15 хвилин при 200.

Тріска з картоплею в духовці

Багате, повністю самодостатня страва - тріска запечена в духовці з картоплею . Частування готується одночасно з гарніром, тому його впевнено можна подавати на святковий стіл, а під час домашнього обіду доповнити простим овочевим салатом. Шматочки риби потрібно заздалегідь змастити оливковою олією з сіллю і перцем, так вони вийдуть соковитіше.

Інгредієнти:

  • риба - 700 г;
  • картопля - 1 кг;
  • сіль, перець, олія оливкова;
  • цибуля, морква, солодкий перець - по 1 шт.
  • сир - 50 г;
  • сметана - 100 мл.

приготування

  1. Рибу посолити, поперчити, змастити маслом залишити на 20 хвилин.
  2. Картоплю порізати кружальцями, цибулю і перець - півкільцями, моркву натерти.
  3. У форму викласти рибу, слідом овочі, останній шар - картопля.
  4. Полити сметаною, посолити, присипати сиром.
  5. Запікається тріска з картоплею в духовці 30 хвилин при 190.

Стейк тріски в духовці

Приготувати можна по-різному стейк тріски запечений в духовці, але, щоб риба вийшла м'якою і соковитою використовують всілякі соуси. Ця страва сподобається всім їдоках незвичайним смаком, а кулінари оцінять рецепт, завдяки мінімальному, доступному складу і простоті приготування. Із зазначених компонентів вийде 4 повноцінних порції гарячого частування.

Інгредієнти:

  • стейки тріски - 6-8 шт .;
  • цибуля - 2 шт .;
  • брокколі (або кольорова капуста) - 200 г;
  • картопля - 200 г;
  • оливкова олія - ​​2 ст. л .;
  • майонез - 1 ст. л .;
  • вершки 10% - 200 л;
  • спеції для риби - 20 г;
  • лимон - ½ шт .;
  • сіль і перець.

приготування

  1. Рибу посолити, поперчити, приправити спеціями, змастити маслом.
  2. Картоплю порізати кружальцями, цибулю кільцями, капусту розібрати на суцвіття.
  3. Змішати вершки, майонез, сіль і перець.
  4. У форму викласти картоплю, слідом цибулю і риба.
  5. Полити трохи соусом.
  6. Викласти рибу і капусту.
  7. Вилити соус, запікати 25 хвилин при 190.

Котлети з тріски в духовці

приготувати рибні котлети з тріски в духовці зможе кожен. Це корисне блюдо підійде навіть для дієтичного харчування, якщо з вказаних інгредієнтів прибрати сало. Фарш краще зробити самому, тільки так можна проконтролювати його якість. Подрібнювати філе потрібно через велике сито, так смак буде більш насиченим.

Інгредієнти:

  • філе тріски - 1 кг;
  • свиняче сало - 200 г;
  • цибуля - 1 шт .;
  • часник - 3 зубки;
  • кріп - 20 г;
  • сіль, перець, чебрець;
  • панірування.

приготування

  1. Подрібнити філе на велике ситечко, сало, цибулю, часник і зелень - на дрібне, все перемішати.
  2. Приправити сіллю, спеціями.
  3. Сформувати кульки, запанірувати.
  4. Запікати 20-25 хвилин при 200.

Тріска в духовці з сиром і помідорами

Надзвичайно смачною виходить тріска запечена з овочами . Склад гарніру можна не обмежувати одними томатами, цибулею і морквою. При бажанні додають солодкий перець, картопля, брокколі або застосовують готову заморожену суміш. Лук краще використовувати маринований в оцті, він додасть легку апетитну кислинку.

Інгредієнти:

  • філе тріски - 1 кг;
  • помідори - 3 шт .;
  • сир - 200 г;
  • майонез;
  • маринована цибуля - 2 шт .;
  • сіль, розмарин, оливкова олія.

приготування

  1. Рибу посолити, приправити спеціями, змастити маслом і викласти в форму.
  2. Зверху розподілити цибулю і помідори, полити майонезной сіточкою.
  3. Посипати сиром, запікати 25 хвилин при 200.

Тріска запечена в духовці в сметанному соусі

Дуже соковитою з незвичайним вершковим присмаком виходить тріска запечена в духовці зі сметаною. Спершу рибу маринують в соусі, потім, в ньому ж запікають, в результаті отримуючи блюдо з незвичайним пікантним смаком. Готується тріска в духовці швидко, враховуючи підготовку інгредієнтів, знадобиться всього півгодини.

Інгредієнти:

  • тріска (філе або стейки) - 600 г;
  • сметана 25% - 200 мл;
  • сіль, перець, дрібка мускату;
  • розмарин - 1 ч. л .;
  • кріп - 20 м

приготування

  1. Рибу посолити, приправити розмарином, викласти в форму.
  2. Змішати сметану, мускат, рубаний кріп, присолити соус.
  3. Залити соусом рибу, запікати 20 хвилин при 190.

Тріска в клярі в духовці

запечене філе тріски в клярі - швидка, оригінальна закуска, яку оцінить кожен дегустатор, навіть шкідливим малюкам такі ласощі припаде до душі. Подають частування з будь-яким гарніром - кашею, овочами, салатом. Кляр можна зробити за традиційним рецептом з трьох інгредієнтів або доповнити прянощами за смаком.

Інгредієнти:

  • філе тріски - 500 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • майонез - 2 ст. л .;
  • борошно - 2 ст. л .;
  • сіль, перець, червона паприка.

приготування

  1. Філе порізати порційно, посолити і поперчити.
  2. Розбовтати яйце, ввести майонез, борошно і паприку.
  3. Вмочити рибу в тісто і викласти на деко.
  4. Запікається тріска в прогрітій духовці 20 хвилин при 190.

Тріска цілком у духовці

Тріска, запечена в духовці - рецепти, які не вимагають особливих навичок, важливо обробити спершу тушку і промаринувати її в олійно-лимонної суміші. Страву можна приготувати одночасно з овочевим гарніром, а подавати його потрібно гарячим, в холодному вигляді ця риба втрачає частину смакових якостей.

Інгредієнти:

  • тріска - 1 шт .;
  • лимон - 1 шт .;
  • картопля - 500 г;
  • помідори - 3 шт .;
  • цибуля маринована - 2 шт .;
  • олія оливкова і лимонний сік - по 3 ст. л .;
  • часник - 3 зубки;
  • розмарин, чебрець, сіль.

приготування

  1. Рибу очистити, помити, видалити зябра і плавники.
  2. Змішати лимонний сік, масло, продавлений часник, сіль і спеції.
  3. Соусом обмазати всю тушку, залишити на 30 хвилин.
  4. Зробити кілька надрізів на тушці, в кожен вставити по часточці лимона.
  5. На деко викласти порізані овочі, посолити, скропити олією.
  6. Викласти рибу, накрити фольгою.
  7. Запікати 25 хвилин при 200.
  8. Зняти фольгу, готувати ще 15-20 хвилин або підрум'янити під грилем до золотистої скоринки.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com