рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Свинина смажена з печерицями (на сковороді)

  1. оцінка статті

Помітила за собою останнім часом, що готую м'ясо, особливо свинину, тільки в духовці. Деякі такі рецепти, наприклад з реберець або зі свинячої вирізки , Вже були опубліковані в моєму блозі. Їх ви можете знайти в розділі « М'ясні страви «. Звичайно, всі ці маринади і інші премудрості - це здорово, особливо коли вмієш себе з ними вести.

Але мені подумалося, що якось незаслужено забулася така смачна і дуже проста в приготуванні їжа, як звичайна свинина смажена на сковороді, наприклад, з грибами та цибулею. Сказано зроблено! Пропоную і вам приготувати таке калорійне, але дуууже смачна страва, як свинина смажена з печерицями.

Для святкового столу простовато звичайно, але для звичайної вечері понеділка дуже навіть піде.

Складові:

  • Свинячий ошийок - 500 гр;
  • Печериці - 400 гр;
  • Цибуля - 1 шт;
  • кінза;
  • Зелена цибуля;
  • сіль;
  • Чорний мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Готуємо свинячий ошийок: промиваємо його і усуваємо всі прожилки. Ми залишаємо лише невеликі шматочки жиру, які допоможуть м'яса після смаження залишатися м'яким і соковитим. Нарізаємо ошийок невеликими шматочками.
  2. На сковороді розігріваємо олію і викладаємо свинину. Смажимо її протягом приблизно 10 хвилин з обох сторін до появи золотистої скоринки. Кришкою не накривати, солимо і перчимо в самому кінці смаження. Помітила за собою останнім часом, що готую м'ясо, особливо свинину, тільки в духовці

    смажимо свинину

    3. Поки смажиться м'ясо, готуємо гриби і цибулю. Гриби миємо і ріжемо на 4 частини, цибулю чистимо і ріжемо півкільцями.

    ріжемо печериці

    ріжемо печериці

    ріжемо цибулю

    4. Обсмажене м'ясо отставляем в сторону. Печериці з цибулею обсмажуємо протягом 7-8 хвилин майже до повної готовності.

    Смажимо печериці з цибулею

    5. Додаємо до грибів свинину і, перемішавши, смажимо ще пару хвилин.

    Смажимо свинину, гриби і цибулю

6. Поки все смажиться, миємо й нарізаємо кілька пір'їнок зеленої цибулі і кінзу. Можна, звичайно, взяти і іншу зелень. Додаємо зелень до м'яса, все перемішуємо і, накривши кришкою, Томім на дуже повільному вогні ще пару хвилин.

Додаємо зелень до м'яса, все перемішуємо і, накривши кришкою, Томім на дуже повільному вогні ще пару хвилин

Свинина смажена з печерицями

Після цього все! М'ясо готове!

Треба сказати, їжа не з легких, тому крім свіжих овочів навіть не беруся щось до неї радити у вигляді гарніру. Ну хоча можна звичайно приготувати рис або картоплю. Тут вже як вам буде завгодно.

Тут вже як вам буде завгодно

Свинина смажена на сковороді з печерицями

Смачного!

оцінка статті

ДЯКУЄМО! МЕНІ СПОДОБАЛОСЯ!

Якщо вам сподобався цей матеріал і ви вважайте віддячити автора, ви можете висловити свою підтримку натисканням кнопки "Подобається" або розповісти друзям про цю сторінку у вашому соціальної мережі. Ви можете підписатися і отримувати оновлення цього сайту по електронній пошті, дізнаватися про новини через, підписатися на оновлення сторінки, або в. Якщо вам є що додати по цій темі, будь ласка, скористайтеся формою коментарів нижче.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com