Швидше за все, тільки в російській кухні можна зустріти незвичайне кількість різних видів супів. Ось і я хочу вам сьогодні запропонувати надзвичайно смачний, простий, але дуже корисний суп з курячих сердечок.
Сердечка - чудовий субпродукт, який користується величезною популярністю у господинь. Я свого часу також примітила на ринку цей дієтичний продукт. Але тоді я й гадки не мала, що крім смаку, є ще й велика користь від вживання сердечок.
Виявляється, що страви з курячими сердечками позитивно впливають на серцево-судинну систему, шлунково-кишковий тракт, підвищують гемоглобін. Хочете схуднути? Вживайте курячі сердечка. Вирішили набрати м'язову масу? Вживайте курячі сердечка. Чи не правда, здорово! Смачно і корисно!
Хотілося б розвіяти міф про те, що супи потрібно їсти виключно на обід. Уявляєте, як приємний такий легкий супчик після робочого дня. Тому сміливо готуйте страву і на вечерю, і в якості перекусу.
Навіть не сумніваюся, що бажаючі спробувати супчик з курячих сердечок вже з'явилися. Тоді, за справу!
Інгредієнти для приготування супу з курячих сердечок
- Курячі сердечка - 500 г
- Картопля середньої величини - 2 шт.
- Ріпчасту цибулю - 1 шт.
- Морква середнього розміру - 1 шт.
- Вода очищена - 3 л
- Олія соняшникова для пасерування овочів - 3 ст. л.
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Зелень - 1 пучок
Рецепт супу з курячих сердечок
У каструлю наливаємо воду і ставимо для закипання на вогонь. Сердечка моєму, видаляємо неїстівні частини. Незважаючи на досить-таки мініатюрну форму, субпродукт необхідно розрізати уздовж на 4 частини. Якщо попередньо замочити курячі сердечка в холодній воді хвилин на 30, то страви з них виходять ще соковитіше і ніжніше.
Як тільки вода закипить, промиваємо сердечка під проточною водою і перекладаємо їх в каструлю. На повільному вогні вони покипить хвилин 10.
Поки готується бульйон, не втрачаючи часу, дрібненько нарізаємо цибульку.
Сковороду ставимо на вогонь, вливаємо в неї маслечка соняшникової для смаження і додаємо цибульку. Підсмажуємо його до золотистого кольору.
Морква очищаємо і трьом її на крупній тертці.
Додаємо підготовлений коренеплід до підсмаженої цибулі на сковороду. Помішуємо, щоб нічого не пригоріло. Злегка обсмажена морквина додасть бульйону насичений золотистий колір.
Очищаємо картоплю і нарізаємо її невеликими кубиками, хоча форму можна вибрати за бажанням. Опускаємо картоплю в киплячий бульйон.
Хвилин через 5 туди ж, в каструлю, висипаємо нашу піджарку. Солимо і перчимо до смаку.
Звичайно ж, перед подачею блюда, за бажанням, шаткуємо дрібненько зелень. Це може бути і кріп, і петрушка, і зелену цибулю.
Насипаємо зелень в тарілку з супом.
Легкий вечеря готова! Після трудового дня тарілочка такого супчика відмінно вгамує голод і не створить тяжкості в шлунку.
Смачного!
Хочете схуднути?Вирішили набрати м'язову масу?