рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Суп з курячих сердечок

  1. Інгредієнти для приготування супу з курячих сердечок

Швидше за все, тільки в російській кухні можна зустріти незвичайне кількість різних видів супів. Ось і я хочу вам сьогодні запропонувати надзвичайно смачний, простий, але дуже корисний суп з курячих сердечок.

Сердечка - чудовий субпродукт, який користується величезною популярністю у господинь. Я свого часу також примітила на ринку цей дієтичний продукт. Але тоді я й гадки не мала, що крім смаку, є ще й велика користь від вживання сердечок.

Виявляється, що страви з курячими сердечками позитивно впливають на серцево-судинну систему, шлунково-кишковий тракт, підвищують гемоглобін. Хочете схуднути? Вживайте курячі сердечка. Вирішили набрати м'язову масу? Вживайте курячі сердечка. Чи не правда, здорово! Смачно і корисно!

Хотілося б розвіяти міф про те, що супи потрібно їсти виключно на обід. Уявляєте, як приємний такий легкий супчик після робочого дня. Тому сміливо готуйте страву і на вечерю, і в якості перекусу.

Навіть не сумніваюся, що бажаючі спробувати супчик з курячих сердечок вже з'явилися. Тоді, за справу!

Інгредієнти для приготування супу з курячих сердечок

  • Курячі сердечка - 500 г
  • Картопля середньої величини - 2 шт.
  • Ріпчасту цибулю - 1 шт.
  • Морква середнього розміру - 1 шт.
  • Вода очищена - 3 л
  • Олія соняшникова для пасерування овочів - 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Зелень - 1 пучок

Рецепт супу з курячих сердечок

  1. Швидше за все, тільки в російській кухні можна зустріти незвичайне кількість різних видів супів

    У каструлю наливаємо воду і ставимо для закипання на вогонь. Сердечка моєму, видаляємо неїстівні частини. Незважаючи на досить-таки мініатюрну форму, субпродукт необхідно розрізати уздовж на 4 частини. Якщо попередньо замочити курячі сердечка в холодній воді хвилин на 30, то страви з них виходять ще соковитіше і ніжніше.

  2. Як тільки вода закипить, промиваємо сердечка під проточною водою і перекладаємо їх в каструлю. На повільному вогні вони покипить хвилин 10.

  3. Поки готується бульйон, не втрачаючи часу, дрібненько нарізаємо цибульку.

  4. Сковороду ставимо на вогонь, вливаємо в неї маслечка соняшникової для смаження і додаємо цибульку. Підсмажуємо його до золотистого кольору.

  5. Морква очищаємо і трьом її на крупній тертці.

  6. Додаємо підготовлений коренеплід до підсмаженої цибулі на сковороду. Помішуємо, щоб нічого не пригоріло. Злегка обсмажена морквина додасть бульйону насичений золотистий колір.

  7. Очищаємо картоплю і нарізаємо її невеликими кубиками, хоча форму можна вибрати за бажанням. Опускаємо картоплю в киплячий бульйон.

  8. Хвилин через 5 туди ж, в каструлю, висипаємо нашу піджарку. Солимо і перчимо до смаку.

  9. Звичайно ж, перед подачею блюда, за бажанням, шаткуємо дрібненько зелень. Це може бути і кріп, і петрушка, і зелену цибулю.

  10. Насипаємо зелень в тарілку з супом.
    Легкий вечеря готова! Після трудового дня тарілочка такого супчика відмінно вгамує голод і не створить тяжкості в шлунку.

Смачного!

Хочете схуднути?
Вирішили набрати м'язову масу?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com