рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Страви з гречки: рецепти приготування

  1. Складові:
  2. Складові:
  3. Складові:
  4. Складові:
  5. Складові:

Завантаження ...

Гречка - визнана королева круп, незмінно користується всенародною любов'ю в нашій країні. А ви знали, як смачно і корисно худнути за допомогою гречки? Пропонуємо обговорити цікаві рецепти приготування других страв з гречкою.

Страви з гречки з м'ясом або куркою порадують ревнителів традиційної російської кухні

Приготувати страву з гречки під силу навіть початківцю кулінарові. Тим більше ця крупа вдало поєднується з різними продуктами. Страви з гречки з м'ясом або куркою напевно порадують ревнителів традиційної російської кухні, особливо якщо це гречка по-купецькому з м'ясним фаршем.

Страви з гречки з м'ясом або куркою напевно порадують ревнителів традиційної російської кухні, особливо якщо це гречка по-купецькому з м'ясним фаршем

Гречка по-купецькому з м'ясним фаршем

Складові:

  • гречана крупа - 150 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • морква - 1 шт .;
  • м'ясний фарш - 250 г;
  • томатна паста - 2 ст. л .;
  • часник - 2 зубчики;
  • масло рослинне;
  • сіль перець.

Гречка по-купецькому з м'ясним фаршем: покрокове приготування

  1. Промиваємо крупу і підсушують її на змащену маслом сковороді.
  2. В іншій сковороді робимо класичну засмажку з цибулини і моркви.
  3. Коли вона підрум'яниться, викладаємо фарш і обсмажуємо до готовності.
  4. Потім додаємо 2 ст. л. томатної пасти і перемішуємо.
  5. Висипаємо в сковороду гречку і заливаємо окропом, щоб вода повністю її покривала. Солимо і перчимо до смаку і тушкуємо до готовності.
  6. В самому кінці кладемо в наше блюдо з гречки і фаршу два дрібно порубаних зубчики часнику.

Страви з гречки з овочами виходять не менш смачними і поживними, адже ця крупа насичена білком що легко засвoюеться і корисними вуглеводами. Таке пісне блюдо з гречки особливо рекомендується вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту.

Таке пісне блюдо з гречки особливо рекомендується вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту

Гречка в райдужних тонах

Складові:

  • гречана крупа - 2 ст .;
  • цибулина - 2 шт .;
  • морква - 2 шт .;
  • масло рослинне;
  • сіль.

Гречка в райдужних тонах: покрокове приготування

  1. Дрібно шаткуємо цибулини і обсмажуємо їх в глибокій сковороді.
  2. Потім додаємо моркву, порізану кубиками, і тушкуємо, поки морква не розм'якшити. На свій смак можна додати і інші овочі - болгарський перець, помідори, кукурудзу.
  3. Через 5 хвилин відправляємо до овочів промиту гречану крупу. Заливаємо її 4 склянками окропу, солимо за смаком, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і чекаємо 20 хвилин.

Більше рецептів дієтичних страв з гречки ви знайдете на нашому сайті.

Корисні й смачні страви з гречки можна зробити в мультиварці

До речі, страви з гречки для схуднення дійсно вирішуються в багатьох дієтах, адже вони покращують травлення і виводять шлаки. І для цього не обов'язково їсти кашу з кефіром або нудні страви з вареної гречки. Краще зробити корисні і смачні страви з гречки в мультиварці.

Краще зробити корисні і смачні страви з гречки в мультиварці

Гречка в допомогу худнуть

Складові:

  • гречана крупа - 1-1,5 мультістакана;
  • цибулина - 1 шт .;
  • морква - 1 шт .;
  • печериці - 200 г;
  • пекінська капуста - 200 г;
  • масло рослинне;
  • сіль.

Гречка в допомогу худнуть: покрокове приготування

  1. Викладаємо в чашу промиту крупу, заливаємо її 2,5-3 мультістаканамі води і готуємо в режимі «гречка» 40 хвилин.
  2. Тим часом натираємо на тертці моркву, шаткуємо цибулину і ріжемо невеликими шматочками шампіньйони.
  3. Готову гречку викладаємо, обполіскувати чашу мультиварки і наливаємо в неї рослинне масло. Закладаємо овочі з грибами і готуємо в режимі «випічка» 30 хвилин.
  4. В цей час замочуємо листя пекінської капусти в окропі на 10-15 хвилин.
  5. Потім перемішуємо гречку з готовими овочами, беремо по 2-3 невеликих листа капусти, укладаємо «внахлест» і загортаємо в них начинку з каші і овочів, формуючи щільні рулетики.
  6. Перекладаємо їх в чашу мультиварки, вливаємо мультістакан гарячої води і включаємо режим «випічка» - через годину наше блюдо з гречки в мультиварці можна подавати до столу.

Відмінним варіантом смачного і корисного страви стануть котлети з гречки

Багато лікарів в якості лікувальної дієти рекомендують страви з гречки для діабетиків. Вміщені в крупі повільні вуглеводи і клітковина знижують рівень цукру, а рутин зміцнює стінки судин. Відмінним варіантом смачного і корисного страви стануть котлети з гречки.

Котлети з гречки

Складові:

  • гречана крупа - 1,5 ст .;
  • цибулина - 3 шт .;
  • картопля - 5 шт .;
  • печериці - 200 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • манна крупа - 2,5 ст. л .;
  • масло рослинне;
  • сіль перець.

Котлети з гречки: покрокове приготування

  1. Для їх приготування відварюємо крупу в підсоленій воді.
  2. Цибулини ріжемо товстими кільцями і злегка підсмажуємо в маслі, картопля також відварюємо до готовності.
  3. Тепер пропускаємо через м'ясорубку цибулю, картоплю, готову гречку і перемішуємо отриману масу.
  4. Розбиваємо в неї яйця, всипаємо манну крупу, додаємо сіль і перець за смаком.
  5. Замішуємо фарш, формуємо з нього невеликі котлетки і обсмажуємо по 5-7 хвилин з кожного боку. Це швидке і просте блюдо з гречки найкраще подавати з прохолодною сметаною.

Таке блюдо з гречки для дітей підійде і для їх мам, які сидять на дієті

Далеко не всі діти з задоволенням їдять гречку, хоча містяться в ній вітаміни і мінерали потрібні зростаючому організму в першу чергу. Долучити малюків до цієї крупі допоможуть цікаві страви з гречки, наприклад, запіканка.

запіканка

Складові:

  • гречана крупа - 1,5 ст .;
  • сир - 500 г;
  • сметана - 150 г + 2 ст. л .;
  • цукор - 2 ч. л .;
  • яйця - 3 шт .;
  • манна крупа - 2,5 ст. л .;
  • масло рослинне;
  • паніровачние сухарі.

Запіканка: покрокове приготування

  1. Відварюємо гречану крупу.
  2. Протираємо через сито сир, щоб не залишилося грудочок.
  3. Окремо збиваємо 2 яйця з 2 ст. л. сметани, потім частинами вводимо гречку і сир.
  4. В отриману масу додаємо цукор і ретельно перемішуємо.
  5. Форму для запікання змащуємо маслом, посипаємо панірувальними сухарями і викладаємо в неї сирно-гречану масу.
  6. Зверху заливаємо її сумішшю з 150 г сметани і одного яйця. Відправляємо запіканку в розігріту до 200 ° C духовку на 30 хвилин. До речі, таке блюдо з гречки для дітей підійде і для їх мам, які сидять на дієті.

джерело

Завантаження ...

А ви знали, як смачно і корисно худнути за допомогою гречки?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com