рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смажені баранячі реберця на сковороді: рецепт

  1. Інгредієнти для смажених баранячих реберець з соусом
  2. Рецепт соковитих баранячих реберець смажених на сковороді

Баранячі реберця готують різними способами - смажать, тушкують в жаровні або духовці з картоплею, в рукаві, фользі, запікаються ребра баранини на грилі, мангалі, підсмажують на сковороді. Такий рецепт баранячих реберець смажених на сковороді відрізняється від приготування звичайних Посмажені ребер оригінальним способом приготування.

М'ясо баранини на кісточці смажиться окремо в казані або сковороді і подається під винним соусом (схожим на ароматну підливу) з пікантним гірчичним смаком.

Порада від Чудо-Кухарі. М'ясо баранини має високу енергетичну цінність. У складі баранини велика кількість вітамінів, мінеральних речовин, і баранина, реберця з м'ясом вважаються дуже чистим м'ясним продуктом, тому що вівці, на відміну від свиней, харчуються тільки рослинною їжею.

Рецепти баранячих реберець і м'яса часто використовуються в кулінарії при приготуванні домашніх страв: як шашлик з баранячих реберець на мангалі або м'ясо, запечене в духовці.

Для цього рецепта баранячі реберця краще вибирати з невеликого жирового плівкою, щоб м'ясо при обсмажуванні на сковороді не дуже пересохло.

Читайте: як приготувати класичний грецький салат в домашніх умовах .

Замість лимона реберця поливають столовим оцтом, найкраще, якщо оцет буде фруктовий - яблучний або виноградний. Для приготування соусу до червоного смаженого м'яса можна використовувати червоне домашнє вино з винограду .

Інгредієнти для смажених баранячих реберець з соусом

  • бараняча корейка з реберцями - 1 кг;
  • оливкова олія;
  • лимон - 1 шт;
  • будь-які свіжі або приготовані на пару овочі для гарніру;
  • чорний перець; сіль.

Для вершкового соусу

  • м'ясний бульйон - 400 мл;
  • червоне сухе вино - 4 ст.л .;
  • сметана - 2 ст.л .;
  • гірчиця - 2 ст.л .;
  • лимон - 1 шт .;
  • сіль; цукор.

Рецепт соковитих баранячих реберець смажених на сковороді

  1. Розрізаємо корейку на окремі реберця, скроплюємо лимонним соком, змащуємо маслом, перчимо.
  2. Викладаємо баранину на сильно розігріту сковороду і в казан і обсмажуємо ребра до готовності, потім солимо.
  3. Для приготування соусу доводимо до кипіння бульйон.
  4. Потім, не забуваючи помішувати, додаємо в нього гірчичний порошок, вино, сметану, сіль, цукор, сік від вичавленого лимона і варимо протягом 5 хвилин.
  5. Реберця розкладаємо на порції, поливаємо звареним соусом.

Готове баранячі ребра подаємо до столу з будь-яким овочевим гарніром, маринованим імбиром , Прикрашаємо часточками лимона, зеленню, ставимо окремо в соуснику соус з авокадо .

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com