рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепт холодного корейського супу Кукси з фото. Детальна інформація.

Баклажани з сиром   Останнім часом моїм улюбленим способом підготовки   баклажанів стало запікання

Баклажани з сиром

Останнім часом моїм улюбленим способом підготовки баклажанів стало запікання . У домашніх умовах - на деку в духовці, по можливості - на відкритому вогні Див. Далі ...

Далі

приправи - соєвий соус, оцет, глютамат натрію, сіль, цукор, чорний перець, сухий мелений коріандр,
кілька зубчиків часнику,
полголовкі капусти,
0,5 кг свіжих огірків,
400 - 500 гр нежирної яловичини,
довга тонка локшина,
зелень - кріп і кінза.
рослинне масло (трохи)
головка цибулі.

рослинне масло (трохи)   головка цибулі

Як правильно приготувати холодний корейський суп Кукси покроковий рецепт. Головні новини сьогодні 17.11.2017 р

На цьому відео корейський кухар швидко і зрозуміло описує і показує приготування Кукса.

А в цьому ролику жінка показує приготування холодного Кукса з використанням традиційної корейської локшини «Мочёнкі».

Зверху заливаємо холодним гострим соусом з овочами. Виходить краса і смакота незвичайна.
Якщо ви хочете їсти Кукса теплим, то перед тим як залити в тарілку соус, підігрійте локшину з м'ясом і капустою в мікрохвильовці.

Багато хто може припустити, що смак легкого супу Кукса буде дуже нудним і прісним, однак це далеко не так. Блюдо виходить з насиченим смаком через злегка обсмаженого м'яса і безлічі пряних спецій. Чого вартий один лише коріандр, який здатний зробити навіть самий просто е блюдо по-справжньому королівським!

Хто жив в Ташкенті, знає, що там є великий корейський район. На початку 90-х років в цьому районі було дуже багато невеликих корейських ресторанчиків. І в кожному готували по-своєму. Цей рецепт холодного корейського супу Кукса розповіла мені моя свекруха. Тепер дуже часто готую цю страву вдома. Дуже смачно!

Суп Кукса - це неймовірно свіже, легке, але в той же час досить поживна корейське блюдо. Воно стане відмінною альтернативою банальної окрошка або борщу. Незважаючи на те, що рецепт Кукса вважається національним для корейської кухні, він вже давно став улюбленим супчиком слов'янських народів.

Свіжі огірки слід добре вимити і нарізати тонкими півкільцями. Луше для цього використовувати спеціальну шатківницю: так вони вийдуть дуже тоненькими і соковитими. Свіжу капусту нашаткуйте тонкою соломкою і складіть в глибоку ємність. Посоліть подрібнені овочі і трохи пам'ятаєте їх.

Нарізаємо м'ясо смужками, нарізаємо болгарський перець соломкою (1 штуку), нарізаємо цибулю (пару штук), нарізаємо помідори помідори (пару штук) дрібно. Смажимо м'ясо, додаємо в міру готовності цибулю, далі помідори і перець. Час прожарювання НЕ має займати більш 15 хвилин. Заправляємо сіллю і чорним перцем за смаком.

Заправляємо сіллю і чорним перцем за смаком

8. З локшиною все дуже просто: зварити в підсоленій воді, промити холодною водою, дати стекти вологи, накрити марлею і прибрати в холодильник. Головне щоб локшина не розварюються і була тоненькою, тому спосіб її варіння, як і італійських спагеті, до стану Al dente.

Наріжте м'ясо тонкою соломкою і обсмажте на розпеченій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масло. Ріпчасту цибулю почистіть і наріжте тонкими півкільцями. Надішліть на сковороду з м'ясом і обсмажуйте до утворення золотистої скоринки. Слідом викладіть нашатковану капусту, гарненько все перемішайте, накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Трохи капусти залиште: вона стане основним інгредієнтом третього салату. Гасіть овочі з м'ясом доти, поки капуста не стане м'якою. Тільки після цього можна вимкнути вогонь.

Кукси корейський холодний суп рецепт в домашніх умовах. Все, що відомо зараз.

2. Кріп дрібно шаткуємо, злегка обминали з сіллю і відправляємо в наш соус. Можна також розім'яти гілочки кропу і покласти в соус для більшого аромату. Шаткуємо один або половинку огірочка тонкою соломкою, помідор дрібними кубиками, і туди ж, в соус.

Корейська суп, який має масу регіональних варіацій, ступенів гостроти і глибини деталізації. Зокрема, овочевий салат в ньому часто заправляють не простим, а попередньо розпеченим рослинним маслом. Фінального співвідношення кислого і гострого - двох головних тем цієї страви - потрібно домагатися індивідуально, в кожній окремо взятій тарілці. Для чого до супу слід подавати пляшки з соєвим соусом і оцтом.

Пиріг з ягодами і сирним кремом

Не всі ягоди однаково вдало підходять для пирога, особливо якщо вони потрапляють в духовку разом з тестом. Кого-то дратують кісточки малини - при випічці вони оголюються ... Див. Далі ...

На всіх без винятку ташкентських базарах - від знаменитого Алайского до безіменного базарчика районного масштабу неодмінно був «корейський ряд», в якому торгували всілякими салатами, соєвим соусом, спеціями і приправами.

Можна було купити і різну локшину, і шинкування для нарізки овочів, і особливий білий порошок, який, як тепер знає кожен? називається адзіномото, він же - глютамат натрію. Ці білі кристали, не маючи власного смаку, творять чудеса, об'єднуючи окремі смаки продуктів в букет.

Перші кооперативні ресторани, що з'явилися в Ташкенті в середині 80-х, теж були корейськими. Вони були різними: дорогими і пафосними, і маленькими, сімейними, прихованими за парканами приватних будинків. Як же там смачно годували! Ця їжа не була особливо гострою або пряної, вона просто була незвичною, інший.

І коли приходила спека - а приходила вона в червні і спадала тільки в середині вересня - наступав сезон Кукса. Хоча б раз на тиждень в обідню перерву ми сідали в машину і їхали «до корейцям», є холодний суп. У ньому не було ніяких «секретних інгредієнтів», всі продукти були цілком очевидним: ось бульйон, ось локшина, овочі, яєчний млинець, кунжут, зелень. Всі знали, що в нього, звичайно ж, додані глютамат натрію і соєвий соус.

Локшину для Кукса беруть пшеничну, а не рисову, товщину вибирають за смаком, але вважається, що чим тонше локшина, тим смачніше. Набір овочів варіативний, і часто в нього входить капуста, причому або пекінська, або звичайна білокачанна. Хтось її трохи гасить в рослинному маслі, хтось залишає сирої. Нарізають овочі теж по-різному: тонкою соломкою, скибочками, пластинками. Бульйон може бути яловичий, курячий або свинячий, міцний, але жир обов'язково повністю знімають. Ходили балачки, що бульйон для Кукса готують з собаки, але все прекрасно розуміли, що це повна нісенітниця.

* При поїданні Кукса, можна почути хлюпання, «сёрбанье» і плямкання, ці звуки не забороняються, так уже повелося у корейців здавна, втім, так само, як і у всіх жителів Південно-Східної Азії

Кукси - традиційне блюдо корейської кухні. Назва страви походить від корейського слова «Куксу», радянськими корейцями перетворене в «Кукса», що означає локшину, а також суп, приготований з локшиною.

Хороший Кукса завжди був предметом гордості корейської господині. Корейські жінки, пліткувати на кухні, неодмінно ділилися думками про те, де і коли вони пробували «бульйон» для Кукса (Кукса-мури), і у який господині він був особливо вдалий. Чому слово бульйон в лапках? Так просто річний спосіб приготування Кукса включає в себе Кукса-мури - суміш холодної води, оцту, соєвого соусу, цукру, солі. І якось важко мені назвати цей кисло-солодку, освіжаючу рідина бульйоном. Швидше за все, це більше схоже на соус.

Тим часом необхідно приготувати третій салат. Для цього змішайте дрібно нарізану капусту і огірки. Свіжу кінзу, петрушку і кріп гарненько помийте і просушіть. Дрібно порубати зелень і додайте її до капусти з огірками. Влийте одну чайну ложку оцту і додайте подрібнений часник. Гарненько посоліть капусту з огірками і перемішайте її руками, трохи придавлюючи.

На окрему сковороду налийте трохи олії і нагрівайте його. Викладіть туди дрібно нарізані огірки і ріпчасту цибулю. Огірки викладайте не всі, оскільки вони нам ще знадобляться для приготування третього салату. Гарненько перемішайте овочі і тушкуйте їх до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.

Гарненько перемішайте овочі і тушкуйте їх до тих пір, поки цибуля не стане м'яким

Огірок, редиску протерти на тертці, порубати кинзу і часник, все змішати, додати 1 ст.л соєвого соусу, 0.5 ч.л чорного перцю, 0.5 ч.л червоного перцю, оцет 6% 2 ст.л, сіль за смаком, все ретельно перемешать.Раскаліть на сковороді 3 ст.л рослинного масла і вилити в салат, перемішати, остудити.

л рослинного масла і вилити в салат, перемішати, остудити

Поради в приготуванні корейського супу Кукси. Зведення на сьогодні.

5. Тим часом, на сковороді, на рослинній олії, обсмажуємо дрібно нашатковану цибулину до золотистого кольору. Знявши сковорідку з цибулею з плити, додаємо пів чайної ложки гострого перцю (можна замінити паприкою). При цьому перець розчиняється в маслі, і віддає йому свій аромат. Цим цибулею з олією заправляємо окремо наші салатики, додаємо до них трохи меленого коріандру, якщо є бажання то і свіжої кінзи можна додати ще.

В охолоджену кип'ячену воду додайте натерті овочі, сіль 1-2 ст.л., цукор 1-2 ст.л., соєвий соус 3-4 ст.л, оцет 1-2 ст.л. Ретельно перемішайте, спробуйте бульйон на смак і при необхідності додайте ще приправ і спецій. Додайте подрібнену зелень і, за бажанням, насіння кунжуту.

Додайте подрібнену зелень і, за бажанням, насіння кунжуту

Пекінську капусту дрібно шаткуємо, солимо. Можна їй дати відстоятися хвилин 20 (і злити сік). Ріжемо цибулину і помідор, смажимо на олії. Віджимаємо капусту і додаємо в піджарку (довго готувати не потрібно, 1 хвилину досить). Додаємо кінзу, чорний перець, часник (2-3 зубчики) і кріп.

Вода - 3 л
Свинина - 400 г
Сіль за смаком
Мелений чорний перець - за смаком
Мелений червоний перець - за смаком
Огірки - 300-400 г
Помідори - 2 шт.
Кріп - 1 пучок
Петрушка або кінза - 1 пучок
Кунжут - за смаком
Морква - 2-3 шт.
Коріандр мелений - за смаком
Оцет - за смаком
Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
Часник - 3-4 зубчики
Рослинна олія - ​​за смаком
Капуста - 250-300 г
Курячі яйця - 4 шт.
Локшина - 300-400 г.

Обсмажте 1 головку цибулі в декількох столових ложках рослинного масла. Додайте до морквині обсмажену цибулю і 1-2 подрібнених зубчики часнику. Перемішайте, при необхідності додайте спецій за смаком.

9. Кукси подають у великих і глибоких тарілках типу узбецьких косушек (киці), ємністю 0.5 -1 літра. У тарілку укладаємо гніздо локшини, наливаємо наш соус (бульйон Кукса мури), так, щоб частина локшини залишилася залитої бульйоном. Поверх локшини укладаємо наші салатики (Кукса-чуми), соломку з яєчних млинців, скибочки відвареного м'яса (курки, свинини) або, в вегетаріанської версії, шматочки смаженого тофу, посипаємо все зверху обсмаженою кунжутом, попередньо розім'явши його - так він віддає більше аромату. Можна додати пару кубиків льоду, але треба враховувати, що концентрація смаку при цьому буде зменшиться, і для цього корейці на стіл окремо подають оцет, соєвий соус і сухий коріандр, кунжут, гострий перець з маслом, щоб кожен бажаючий міг заправити в шматки того, що йому не вистачає, за смаком.

Готуємо салати. Капусту тоненько нарізаємо, солимо і заправляємо розпеченим рослинним маслом, в яке додали перець чилі. Окремо ріжемо дрібно огірки, солимо. Збиваємо яйця і печемо тоненькі млинці. Звертаємо їх рулетом і нарізаємо тонкою соломкою. Коли все приготували, відправляємо в холодильник. Всі салати зберігаються окремо. Відварюємо локшину, але її не розварюються, а як би трохи недоварюють. Потрібно зловити цей момент. Остужаем локшину холодною водою. Тепер беремо порцію локшини, заливаємо мури і кладемо підготовлені млинці, м'ясо і салати. Посипаємо кунжутним насінням. Спеції додає собі кожен персонально: хтось любить сої побільше, хтось гостріше і покіслее. Дивний смак у Кукса.

Відео рецепт холодного корейського супу Кукси. Новини до даного часу.

Можна було купити і різну локшину, і шинкування для нарізки овочів, і особливий білий порошок, який, як тепер знає кожен?
Чому слово бульйон в лапках?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com