Статьи
Перепели по-царськи
Пропоную рецепт приготування страви з фаршированих перепелів запечених в духовці з беконом.
Ця страва добре підійде для святкового столу, так як виглядає чудово і вишукано і незвично. Може прикрасити ваш новорічний стіл. Вже увійшло в традицію прикрашати Новорічний стіл стравою з дичини, а так як воно ще й рідкісне ваші гості з задоволенням захочуть спробувати щось новеньке. Бекон допомагає зберегти соковитість перепелів. Краще брати для приготування в духовці молодих перепелів, вік яких менше року, так як м'ясо у них більш ніжне. М'ясо перепелів вважається цінним дієтичним м'ясом і добре підходить для дієтичного харчування. Воно не калорійне і містить безліч корисних мікроелементів.
Для приготування перепелів по-царськи потрібно:
- перепела 5 шт
- печінка куряча або перепелина 180 гр.
- яблуко 1 шт.
- бекон 240 гр.
- сіль перець
на маринад:
- оливкова олія 2 ст. л.
- соєвий соус 3 ст.л.
- мед 2 ст.л.
- карі 1 ч.л.
- паприка 1 ч.л.
- сік ½ лимона
- сіль за смаком
1. Перепели необхідно замаринувати в маринаді, який готується так: змішуємо оливкову олію, мед, соєвий соус, приправи, додати сік лимона. Цією сумішшю полити перепелів. І дати настоятися півгодини. Постійно їх перевертаючи і поливаючи рідиною.
2. Приготувати начинку. Для цього обсмажити курячу печінку або перепелині тельбухи, смажити не довше 5 хвилин. Додати дрібно порізане яблуко. Загасити еще3 хвилини. Додати сіль, перець за смаком.
3. Після того як начинка охолоне, нафарширувати нею щільно перепелів.
4. Фаршировані перепела викласти в форму. Бекон заздалегідь нарізати тонкими пластинками. Вони повинні бути довгими. Обернути ними перепелів. Можна закріпити бекон зубочистками.
5. Ніжки і шийки, якщо у вас вони залишилися відкритими рекомендую обернути фольгою, інакше вони будуть підгоряти.
6. Полити перепелів маринадом і поставити в духовку на 30 хвилин на 180 градусів. Приготування перепелів в духовці забере у вас близько години
Схожі записи:
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus