рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бажання з філе індички

  1. Бажання з філе індички. покроковий рецепт

Бажання з філе індички - це справжній рецепт страви з птиці від шеф-кухаря. Сьогодні будемо готувати ніжне м'ясо індички по всім принципам правильного харчування. М'ясо цієї птиці рекомендовано практично всім завдяки своїм складом. Страви з індички до вечері допоможуть підготувати організм до сну і не допустять безсоння. Дуже корисно індиче м'ясо тим, хто схильний до постійних фізичних навантажень. Індичка рекомендована вагітним і годуючим матерям, а також діткам грудного віку. Бажання з філе індички готується в духовці, «Люблю готувати» з радістю поділиться з вами рецептом.

  • 1 кілограм філе індички;
  • 3 великих цибулини;
  • сіль, перець за смаком;
  • 3 зубки часнику.

Бажання з філе індички. покроковий рецепт

  1. Цибулю і часник перетираємо в кашку, приправляємо сіллю і перцем. Отриманою сумішшю натираємо філе індички і відправляємо в холодильник настоятися протягом доби.
  2. Добре просочене часниково-цибулевої растиркой філе загортаємо в фольгу і відправляємо випікатися в духовку при 180 градусах. Випікаємо приблизно годину.
  3. У міру приготування філе дістаємо його з фольги і залишаємо в духовці ще на 20 хвилин для отримання рум'янцю.

Ну ось, рум'яне і ароматне м'ясо індички за рецептом шеф-кухаря готове. Гаряче воно тане в роті, в холодному вигляді теж ніжне і смачне. Буженину з індички можна подавати з Тартинка, як самостійну закуску або в складі складної нарізки. Прекрасний інгредієнт для складних вишуканих страв, а найголовніше - корисний і дієтичний. А наступного разу давайте спробуємо запекти індичку в духовці або приготувати ніжний рулет . «Люблю готувати» бажає вам приємного апетиту!

«Люблю готувати» бажає вам приємного апетиту

Завантаження ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com