Бажання з філе індички - це справжній рецепт страви з птиці від шеф-кухаря. Сьогодні будемо готувати ніжне м'ясо індички по всім принципам правильного харчування. М'ясо цієї птиці рекомендовано практично всім завдяки своїм складом. Страви з індички до вечері допоможуть підготувати організм до сну і не допустять безсоння. Дуже корисно індиче м'ясо тим, хто схильний до постійних фізичних навантажень. Індичка рекомендована вагітним і годуючим матерям, а також діткам грудного віку. Бажання з філе індички готується в духовці, «Люблю готувати» з радістю поділиться з вами рецептом.
- 1 кілограм філе індички;
- 3 великих цибулини;
- сіль, перець за смаком;
- 3 зубки часнику.
Бажання з філе індички. покроковий рецепт
- Цибулю і часник перетираємо в кашку, приправляємо сіллю і перцем. Отриманою сумішшю натираємо філе індички і відправляємо в холодильник настоятися протягом доби.
- Добре просочене часниково-цибулевої растиркой філе загортаємо в фольгу і відправляємо випікатися в духовку при 180 градусах. Випікаємо приблизно годину.
- У міру приготування філе дістаємо його з фольги і залишаємо в духовці ще на 20 хвилин для отримання рум'янцю.
Ну ось, рум'яне і ароматне м'ясо індички за рецептом шеф-кухаря готове. Гаряче воно тане в роті, в холодному вигляді теж ніжне і смачне. Буженину з індички можна подавати з Тартинка, як самостійну закуску або в складі складної нарізки. Прекрасний інгредієнт для складних вишуканих страв, а найголовніше - корисний і дієтичний. А наступного разу давайте спробуємо запекти індичку в духовці або приготувати ніжний рулет . «Люблю готувати» бажає вам приємного апетиту!
Завантаження ...