рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати кабачки з м'ясом

  1. складові

Таке ситне блюдо з кабачків готується неймовірно швидко і просто. Але, незважаючи на це, воно здатне задовольнити запити навіть найвимогливіших гурманів. Наша редакція пропонує твоїй увазі рецепт приготування кабачків з м'ясом в клярі. Б'юся об заклад, що так кабачки ти ще не готував!

кабачків з м'ясом в клярі

складові

  • 2-3 молодих кабачка
  • 300 г м'яса (можна брати будь-яке м'ясо на твій смак)
  • 1/4 ч. Л. солі
  • 1/4 ч. Л. перцю
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 курячих яйця
  • 3 ч. Л. молока

приготування

  1. Наріж кабачки кільцями товщиною 1,5-2 см. Якщо є необхідність, зріж шкірку перед нарізкою.

    Якщо є необхідність, зріж шкірку перед нарізкою

  2. Виріж у кабачків серцевину. При бажанні використовуй її для приготування фаршу, провернув разом з м'ясом в м'ясорубці.

    При бажанні використовуй її для приготування фаршу, провернув разом з м'ясом в м'ясорубці

  3. Наповни середину кожного колечка фаршем. Для клярі збий яйця з молоком, потім додай сіль і перець.

    Для клярі збий яйця з молоком, потім додай сіль і перець

  4. Кожне колечко кабачка обваляй в борошні, потім Макніл в яєчну суміш і гарненько обсмажити з двох сторін.

    Кожне колечко кабачка обваляй в борошні, потім Макніл в яєчну суміш і гарненько обсмажити з двох сторін

  5. Оскільки всередині кабачка сире м'ясо, необхідно готувати цю страву на середньому вогні близько 15-20 хвилин. Краще накрити сковорідку кришкою.

Приготуй це чудове блюдо з кабачків сам і не забудь поділитися рецептом з друзями!

Автор статті

Редакція «Так Просто!»

Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com