Таке ситне блюдо з кабачків готується неймовірно швидко і просто. Але, незважаючи на це, воно здатне задовольнити запити навіть найвимогливіших гурманів. Наша редакція пропонує твоїй увазі рецепт приготування кабачків з м'ясом в клярі. Б'юся об заклад, що так кабачки ти ще не готував!
складові
- 2-3 молодих кабачка
- 300 г м'яса (можна брати будь-яке м'ясо на твій смак)
- 1/4 ч. Л. солі
- 1/4 ч. Л. перцю
- 2 ст. л. борошна
- 2 курячих яйця
- 3 ч. Л. молока
приготування
- Наріж кабачки кільцями товщиною 1,5-2 см. Якщо є необхідність, зріж шкірку перед нарізкою.
- Виріж у кабачків серцевину. При бажанні використовуй її для приготування фаршу, провернув разом з м'ясом в м'ясорубці.
- Наповни середину кожного колечка фаршем. Для клярі збий яйця з молоком, потім додай сіль і перець.
- Кожне колечко кабачка обваляй в борошні, потім Макніл в яєчну суміш і гарненько обсмажити з двох сторін.
- Оскільки всередині кабачка сире м'ясо, необхідно готувати цю страву на середньому вогні близько 15-20 хвилин. Краще накрити сковорідку кришкою.
Приготуй це чудове блюдо з кабачків сам і не забудь поділитися рецептом з друзями!
Автор статті
Редакція «Так Просто!»
Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!