рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно зробити запечену в духовці Гарбуз за рецептами з фото

  1. Рисова каша з сухофруктами в гарбузі, запечена в духовці
  2. Гарбуз, запечена з картоплею та іншими овочами в духовці
  3. Гарбуз з сиром, запечена в духовці (солодкий варіант)
  4. Гарбуз з сиром, запечена в духовці
  5. Гарбуз з сиром, запечена в духовці
  6. Гречка в гарбузі, запечена в духовці
  7. Рис з грибами в гарбузі, запечений в духовці
  8. Гарбуз з часником і картоплею, запечена в духовці
  9. Пшоняна каша в гарбузі запечена в духовці
  10. Рецепт запеченої шматочками гарбуза з яблуками і цукром в духовці
  11. Рецепт солодкої гарбуза з медом, запеченої шматочками в фользі в духовці
  12. Відео-рецепт приготування

Гарбуз - це цілий клондайк корисних речовин. Її радять вживати всім без винятку. А в гарбузі, запеченої в духовці, ще більше користі і менше калорій, ніж в тій, яка смажиться на олії, скільки його потім не промаківающімі, що підвищує її калорійність і приносить шкоду нашому організму.

Є безліч рецептів приготування запеченої в духовці гарбуза і часточками, і шматочками, і цілком.

Я хочу запропонувати вам ще кілька таких рецептів. І я сподіваюся, що вони вам знадобляться і сподобаються.

Рисова каша з сухофруктами в гарбузі, запечена в духовці

Нам буде потрібно:

Цукор 50 г Сухофрукти 200 г Вода 300 мл Гарбуз 2,5 кг Рис 300 г Вершкове масло 100 г

Може стати в нагоді: каструлька, деко або форма, пергамент.

  1. Рис кілька разів промиваємо.
  2. Заливаємо водою і відставляємо на 20 хвилин. Воду потім потрібно буде злити.
  3. В окремому посуді хвилин на десять замочуємо сухофрукти.
  4. Ріжемо їх на шматочки і змішуємо з рисом.
  5. Можна додати родзинки і горіхи.
  6. Додаємо цукор і перемішуємо.
  7. Висипаємо рисову суміш в гарбуз.
  8. Наливаємо теплу воду. Зверху кладемо масло.
  9. Накриваємо зрізаної кришкою.
  10. Кладемо гарбуз у форму або на деко, підстеливши під неї пергамент або фольгу.
  11. Змащуємо всю поверхню гарбуза соняшниковою олією.
  12. Ставимо її в духову шафу на півтори години пектися при температурі 200 °.
  13. Якщо рис готовий, можна вимикати духовку. Гарбуз - це цілий клондайк корисних речовин

З рисом можете ще приготувати Рисова каша з гарбузом в мультиварці або Рисова каша з гарбузом на молоці .

Гарбуз, запечена з картоплею та іншими овочами в духовці

Для її приготування беремо все овочі середніх розмірів.

Потрібно взяти:

  • один кг гарбуза;
  • дві морквини;
  • два баклажана;
  • 300 г цвітної капусти;
  • три помідори;
  • три цибулини.

Може стати в нагоді: каструлька, деко або форма, пергамент.
Час приготування: близько двох годин.
Кількість: 6 порцій.

  1. Своїм та чистимо гарбуз і овочі.
  2. Ріжемо все на однакові за розміром часточки, щоб вони рівномірно пропеклися. Капусту розбираємо на суцвіття.
  3. Посипаємо сіллю і приправами, забризкує маслом і перемішуємо.
  4. Відправляємо розігріту до 200 ° піч на одну годину.
  5. Пробуємо овочі. Якщо вони вже м'які, додаємо подрібнений часник, перемішуємо. Ми залишаємо в духовці ще на п'ять хвилин.
  6. Дістаємо і посипаємо зверху свіжою зеленню.

Залежно від сезону можна брати будь-які овочі.

Гарбуз з сиром, запечена в духовці (солодкий варіант)

Для цього знадобиться:

  • 200 г твердого сиру;
  • одна невелика гарбуз;
  • 200 мл молока або вершків.

Може стати в нагоді: деко або форма, терка.
Час приготування: близько двох годин.
Кількість: 6 порцій.

  1. Гарбуз чистимо від шкірки і насіння.
  2. Нарізаємо середніми кубиками.
  3. Якщо гарбуз попалася несолодка, додаємо трохи цукру.
  4. Змащуємо маслом форму для запікання. Висипаємо гарбуз.
  5. Заливаємо молоком або вершками.
  6. Натираємо сир і сиплемо зверху гарбуза.
  7. Запікаємо при 200 ° 40 хвилин до золотистої скоринки.

Гарбуз з сиром, запечена в духовці

Для цього знадобиться:

  • 300 мл жирних вершків або сметани;
  • один кг гарбуза;
  • 200 г сиру (твердого);
  • сіль і перець за смаком;
  • три зубки часнику.

Може стати в нагоді: деко або форма, терка.
Час приготування: близько двох годин.
Кількість: 6 порцій.

  1. Очищаємо гарбуз і ріжемо кубиками.
  2. Викладаємо в змащену форму.
  3. Додаємо часник, сіль і перець. Заливаємо сметаною чи вершками. Перемішуємо.
  4. Натираємо сир за допомогою великої терки і посипаємо їм гарбуз.
  5. Запікаємо при 200 ° 40 хвилин до золотистої скоринки.

Гарбуз з сиром, запечена в духовці

Візьмемо для цього:

  • невелику круглу гарбуз;
  • 500 г жирного сиру;
  • 50 г цукру;
  • 100 мл молока або вершків;
  • одне яйце.

Може стати в нагоді: деко або форма, каструля, толкушкой, віночок або міксер.
Час приготування: більше години.
Кількість: 6 порцій.

  1. Розрізаємо гарбуз навпіл.
  2. Вичищаємо насіння.
  3. Ложкою виймаємо м'якоть. Повинні залишитися стінки близько 2 см завтовшки.
  4. Нарізаємо м'якоть на шматочки. Відварюємо 15 хвилин і зливаємо воду. Тиснемо товкачем.
  5. Злегка збиваємо вінчиком або міксером яйце з молоком і цукром.
  6. Змішуємо м'якоть, сир і молочну суміш.
  7. Начиняємо половинки гарбуза. Кладемо їх в деко або в форму.
  8. Відправляємо в духовку, нагріту до 200 ° на 30 хвилин. Зверху повинна з'явитися легка рум'яна кірочка.

Гречка в гарбузі, запечена в духовці

Необхідні продукти:

  • 300 г гречки;
  • 3 кг гарбуза;
  • 50 г вершкового масла;
  • 500 мл води або молока;
  • одну ч. л. з гіркою солі;
  • 50 г цукру.

Може стати в нагоді: деко або форма для запікання.
Час приготування: більше двох годин.
Кількість: 6 порцій.

  1. Своїм та перебираємо крупу.
  2. У гарбуза зрізаємо верхівку і вичищаємо волокна з насінням.
  3. Засипаємо в гарбуз крупу, сіль і цукор. Заливаємо молоком або водою.
  4. Накриваємо верхівкою і ставимо в форму або на деко.
  5. Змащуємо всю поверхню гарбуза соняшниковою олією.
  6. Готуємо 2 години нижньої позиції в духовці при 200 °.
  7. Вимикаємо піч. Кладемо вершкове масло. Наполягаємо ще 30 хвилин.

Рис з грибами в гарбузі, запечений в духовці

Беремо для цього:

  • 400 г рису;
  • 2,5 кг гарбуза;
  • 250 мл води;
  • два зубки часнику;
  • дві цибулини;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 500 г грибів;
  • сіль і перець за смаком.

Може стати в нагоді: деко або форма для запікання.
Час приготування: більше двох годин.
Кількість: 6 порцій.

  1. Добре промиваємо рис і замочуємо на 20 хвилин.
  2. Гриби і цибулю нарізаємо і обсмажуємо.
  3. Додаємо рис, слив з нього воду, сметану і подрібнений часник. Перчимо і солимо за смаком. Перемішуємо.
  4. Перекладаємо рис з грибами в гарбуз. Заливаємо водою.
  5. Накриваємо зверху капелюшком, яку ми зрізали.
  6. Змащуємо всю поверхню гарбуза соняшниковою олією.
  7. Готуємо в духовці при 200 ° близько півтори години.
  8. Пробуємо рис на готовність. При необхідності залишаємо ще на 10 хвилин.

Гарбуз з часником і картоплею, запечена в духовці

Інгредієнти:

  • гарбуз 1 кг;
  • картопля близько кг;
  • часник два зубчики;
  • сіль 1 ч.л .;
  • зелень один пучок;
  • рослинне масло 50 мл;
  • мелений чорний перець за смаком.

Може стати в нагоді: деко або форма для запікання.
Час приготування: 1,5 години.
Кількість: 6 порцій.

  1. Добре вимити картоплю.
  2. Гарбуз відчищаємо від насіння.
  3. Гарбуз і картоплю, не очищаючи, нарізаємо на однакові часточки.
  4. Кладемо їх на деко.
  5. Поливаємо соняшниковою олією. Додаємо перець, сіль, подрібнений часник і дрібно порізану зелень.
  6. Все добре перемішуємо.
  7. Відправляємо в духовку, нагріту до 200 ° на одну годину.
  8. Овочі повинні зарум'яниться і стати м'якими.

Пшоняна каша в гарбузі запечена в духовці

Перелік продуктів:

  • середня гарбуз;
  • 300 г пшона;
  • 200 г кип'яченого молока;
  • половина ч. л. солі;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 50 г масла вершкового;
  • за бажанням родзинки і курага.

Може стати в нагоді: деко або форма для запікання, каструля.
Час приготування: 1,5 години.
Кількість: 6 порцій.

  1. Готуємо в підсоленій воді пшоняну кашу, злегка її НЕ доварівая.
  2. У гарбуза зрізаємо верхівку. Очищаємо від насіння. Ложкою вибираємо частину м'якоті. Повинна залишитися товщина приблизно 1,5 см.
  3. М'якоть добре подрібнюємо і змішуємо з кашею і цукром. Можна за бажанням додати курагу або родзинки.
  4. Перекладаємо пшоняну суміш в гарбуз.
  5. Заливаємо молоком. Зверху кладемо вершкове масло.
  6. Накриваємо зрізаної у гарбуза шапкою. Переносимо на деко або в форму. Змащуємо всю поверхню гарбуза соняшниковою олією.
  7. Ставимо в розігріту до 200 градусів піч на одну годину.
  8. Перевіряємо готовність. Якщо при протикає шкірка гарбуза м'яка, значить, вона готова.

Також корисно і смачно буде, якщо приготувати Пшоняна каша з гарбузом на молоці і Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці .

Рецепт запеченої шматочками гарбуза з яблуками і цукром в духовці

Нам для цього буде потрібно:

  • 1 кг гарбуза;
  • три середніх яблука;

Може стати в нагоді: деко або форма для запікання.
Час приготування: більше години.
Кількість: 6 порцій.

  1. Яблука і гарбуз ріжемо на однакові часточки, видаливши перед цим з них насіння.
  2. Кладемо на змащене деко. Насипаємо цукор і перемішуємо.
  3. Печемо при 200 ° близько години.

Рецепт солодкої гарбуза з медом, запеченої шматочками в фользі в духовці

склад:

  • рідкий мед 2-3 ст. л .;

Може стати в нагоді: деко або форма для запікання, фольга.
Час приготування: більше години.
Кількість: 6 порцій.

  1. Чи не очищаючи від шкірки, нарізаємо гарбуз на однакові шматочки.
  2. Заливаємо медом і перемішуємо.
  3. Застеляємо деко фольгою і кладемо на нього наші шматочки.
  4. Загортаємо гарбуз в фольгу. Ставимо в піч, розігрів її до 200 ° одну годину.

Відео-рецепт приготування

Щоб краще пізнати, як правильно і смачно запекти гарбуз у духовці шматочками або часточками, а також скільки потрібно часу і при якій температурі потрібно готувати страви з неї, пропоную подивитися відео:

Також спробуйте приготувати з гарбуза -М'ясо в гарбузі запечене в духовке- або -Пірог з тикви-.

Відгуки та доповнення до рецептів ви можете залишити в коментарях.

Інші рецепти страв з гарбуза

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com