рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 рецептів смачних і корисних страв з перловки

  1. 1 Харчо з перловкою
  2. Як приготувати харчо з перловкою:
  3. 2 Плов з перловки з м'ясом
  4. 3 Перловка з грибами в горщику
  5. 4 Котлети з перловки
  6. 5 Козінаки з перловки
  7. Смачного!

Перловка - це каша краси. З її допомогою можна знизити вагу.

Дієтологи радять вживати перловку тим, хто бажає розлучитися із зайвими кілограмами, адже ситна каша містить речовини, що перешкоджають відкладенню жиру і велика кількість клітковини, яка виводить з організму токсини і шлаки.

1 Харчо з перловкою

1 Харчо з перловкою

продукти:

  • Яловичина - 300 гр.
  • Перлова крупа - 0,5 склянки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Селера - 50 Грам
  • Морквина - 1 шт.
  • Картопля - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Ткемалі - 1 ст. ложка
  • Огірки - 2-3 шт.
  • Спеції - за смаком

Як приготувати харчо з перловкою:

Варимо бульйон. У бульйон додайте лаврушку, цибулю. Поріжте селера, морквину, картоплю, додайте в бульйон. Через 20 хвилин додаємо часник подрібнений і перловку, попередньо злив воду.

На маленькому вогні нехай все вариться близько години. Тим часом, робимо зажарку: цибуля обсмажуємо в маслі, додаємо ткемалі. Трьом огірки та тертці і теж додаємо до зажарки. А також пару ложок води.

Заправку додаємо в суп, даємо ще поваритися хвилин 10. Готову харчо з перловкою подаємо з зеленню, можна сметани додати.

2 Плов з перловки з м'ясом

2 Плов з перловки з м'ясом

продукти:

  • Яловичина м'якоть - 500 гр.
  • Перловка - 1 стакан
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Паста томатна - 1 ст. ложка
  • Перець гострий стручковий - 1 шт.
  • Часник головка - 1 шт.
  • Олія - ​​70 мл.
  • Зіра - 1 ч. Ложка
  • Барбарис - 1 ст. ложка
  • Паприка мелена - 1 ч. Ложка
  • Сіль за смаком

Як приготувати плов з перловки з м'ясом:

М'ясо очищаємо від жил і плівочок, промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, морква ріжемо брусками. У казан наливаємо масло і гарненько його нагріваємо. Викладаємо нарізане м'ясо і смажимо до рум'яної скоринки, потім додаємо цибулю і продовжуємо смажити.

Коли цибуля стане золотистого кольору, додаємо моркву і смажимо її до м'якості. Тепер додаємо зіру і томатну пасту, перемішуємо все, смажимо пару хвилин. Потім всипаємо паприку і барбарис, кладемо в казан гострий перчик і очищену від лушпиння головку часнику.

Тепер наливаємо в казан гарячу воду так, щоб вона піднімалася над м'ясом приблизно на 1,5-2 сантиметри. Коли рідина закипить, солимо її, накриваємо казан кришкою і тушкуємо все 40 хвилин.

Перлову крупу добре промиваємо і викладаємо на рушник, щоб вона висохла. Тепер викладаємо перловку на розігріту сковороду і обсмажуємо її пару хвилин без додавання масла, поки вона не дасть приємний горіховий аромат.

Обсмажену перловку викладаємо в казан, рівномірно розподіляємо і заливаємо окропом, він повинен підніматися нам крупою на 2 сантиметри. Коли рідина закипить, робимо найменший вогонь, прикриваємо казан кришкою і готуємо плов хвилин 40-45.

Коли крупа розвариться, а рідина повністю випарується, знімаємо плов з вогню і перемішуємо його. Розкладаємо по тарілочках готову страву і подаємо до столу.

3 Перловка з грибами в горщику

3 Перловка з грибами в горщику

продукти:

  • Перлова крупа - 1 склянка
  • Печериці - 150 гр.
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​за смаком (для смаження)
  • Вода - за смаком

Як приготувати перловку з грибами в горщику:

Перлову крупу ретельно промиваємо до прозорості води. Потім злегка обсмажити на олії, щоб перловка трохи підрум'яниться.

Крупно нарізаємо печериці і додаємо їх в сковороду до перловки. Продовжуємо смажити 6-8 хвилин.

Викладаємо обсмажену перловку з печерицями в горщик (горщики) і заливаємо окропом, щоб вода була на 2 пальці вище рівня перловки. Солимо і додаємо лавровий лист.

Накриваємо горщики кришками і відправляємо в духовку. Запікаємо перловку з грибами при температурі 200-220 градусів до закипання, потім зменшуємо вогонь до 180 градусів і залишаємо на 60-80 хвилин. Перловка повинна стати м'якою і увібрати в себе всю рідину.

4 Котлети з перловки

4 Котлети з перловки

продукти:

  • Перлова крупа варена - 2 склянки
  • Цибулина - 1 шт. (Велика або 2 невеликих)
  • Сіль - 1-2 пучок
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Борошно - 2-3 ст. ложок (для панірування)
  • Олія - ​​3-4 ст. ложок (для смаження)

Як приготувати котлети з перловки:

Щоб приготувати котлети з перловки, потрібно заздалегідь зварити крупу в співвідношенні 1: 2 з водою, трохи остудити. Відмінно підійде вчорашня каша. У чашу блендера кладемо цибулю. Подрібнюємо. Чи не дрібнити цибулю занадто.

До цибулі додаємо перлову кашу. Подрібнюємо. Готово. Структура в'язка, тому яйця не потрібні для зв'язки.

Перекладаємо в зручну тару, перчимо, солимо, перемішуємо. Мокрими руками беремо по столовій ложці фаршу і катаємо кульки. Обвалюють у борошні. Надаємо форму котлет.

Смажимо на великий вогні на олії до рум'яної скоринки. Смажимо з двох сторін, по 4-5 хвилин з кожного. Котлети з перловки готові.

5 Козінаки з перловки

5 Козінаки з перловки

Про козинаки з горіхів ви, звичайно, чули, а чи знаєте ви що можна приготувати відмінні козинаки з перловки? У такий солодощі вийде приголомшливий досить незвичайний смак, спробуйте обов'язково.

продукти:

  • Крупа перлова - 1 стакан
  • Мед - 3 ст. ложки
  • Олія - ​​3 ст. ложки
  • Цукор - 100 гр.
  • Сіль - 1 гр.

Як приготувати козинаки з перловки:

Для початку висипаємо крупу в друшляк і кілька разів промиваємо її під гарячою водою. Потім перекладаємо перловку на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу. Після цього крупу слід викласти на розігріту сковороду і гарненько прожарити.

Додаємо на сковороду олію і обсмажуємо на ньому перловку, помішуючи, протягом 10-12 хвилин до золотистого кольору. Далі в каструльку ми насипаємо цукор і додаємо мед, ставимо каструльку на вогонь і нагріваємо суміш, додаємо сіль. Нагріваємо суміш, поки мед і цукор не перетворяться в однорідну рідку масу.

В отриману масу викладаємо обсмажену перловку і гарненько все перемішуємо. Потім вогонь вимикаємо і викладаємо вміст каструльку на пергаментний папір, змащену олією.

Розкачуємо масу в пласт товщиною близько 1 см. Поки козинаки теплі, розрізаємо їх мокрим ножем на порційні шматочки. Як тільки козинаки охолонуть, розламуємо їх на шматочки і подаємо до столу.

Смачного!

джерело

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com