рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 дієтичних соусів для тих, хто піклується про фігуру

  1. 1. Ніжний соус з сиром фета oposude.com Калорійність: 83 ккал на 100 г. Для чого підходить: бутерброди...
  2. 2. Яблучний соус з каррі
  3. складові
  4. 3. Соус Ранч
  5. складові
  6. 4. Йогуртова заправка з гірчицею
  7. складові
  8. 5. Зелений соус-крем
  9. складові
  10. 6. лимонно-медової заправка з оцтом
  11. складові
  12. 7. Нутовая соус
  13. складові
  14. 8. Пряний чатні
  15. складові
  16. приготування
  17. 9. Сальса
  18. складові
  19. 10. Кисло-солодкий соус
  20. складові

1. Ніжний соус з сиром фета

oposude.com

  • Калорійність: 83 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: бутерброди і червона риба.

складові

  • 50 г сиру фета;
  • 1 стакан йогурту;
  • 1 свіжий або солоний огірок;
  • гілочка кропу.

приготування

Подрібніть всі інгредієнти в блендері. За допомогою йогурту суміш можна робити рідшою або густий. Соус стане смачніше, якщо настоїться в холодильнику. Кріп можна замінити на будь-яку іншу зелень або болгарський перець.

2. Яблучний соус з каррі

gustiditalia.com

  • Калорійність: 65 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: м'ясо, птиця, овочі.

складові

  • 1 яблуко;
  • 200 г йогурту;
  • 1 чайна ложка каррі.

приготування

Яблуко натріть на тертці або подрібніть в блендері, змішайте з йогуртом і каррі. Можна використовувати готове яблучне пюре з дитячого харчування, але в ньому може бути цукор - калорійність збільшиться.

3. Соус Ранч

postila.ru

  • Калорійність: 90 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: картопля, м'ясні страви, гарніри.

складові

  • 125 мл сколотин;
  • 125 мл сметани;
  • 50 г шніт-цибулі;
  • 10 г зеленої цибулі;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 чайна ложка сухої гірчиці;
  • 2 чайні ложки яблучного оцту;
  • сушені або свіжі трави - за смаком;
  • запашний перець і сіль - за смаком.

приготування

Цей соус придумав американський фермер. В оригінальній версії рецепта замість сметани використовується майонез . Сметаною або кислим молоком можна замінити і сколотини, якщо ви її не знайшли. З домашньою сметаною соус вийде смачніше, але калорийнее.

Подрібніть цибулю і часник, залийте пахтою і сметаною, додайте решту складових і перемішайте.

4. Йогуртова заправка з гірчицею

youtube.com

  • Калорійність: 61 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: салати, овочі, м'ясо.

складові

  • 250 мл натурального йогурту;
  • 1 чайна ложка гірчиці діжонської;
  • 1 чайна ложка яблучного оцту;
  • щіпка сушеного кропу і петрушки.

приготування

Цю заправку легко зробити навіть без блендера. Досить все гарненько перемішати.

5. Зелений соус-крем

grandkulinar.ru

  • Калорійність: 63 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: паста, тости і бутерброди.

складові

  • 100 г зеленого горошку;
  • 1 свіжий огірок;
  • зелена цибуля - за смаком;
  • 1 стакан йогурту.

приготування

Подрібніть в блендері або міксері овочі, змішайте з йогуртом. Любителі пікантного смаку можуть додати столову ложку чилі.

6. лимонно-медової заправка з оцтом

pinterest.com

  • Калорійність: 71 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: овочеві салати з великою кількістю зелені, риба, морепродукти.

складові

  • 25 мл лимонного соку;
  • 2 чайні ложки меду;
  • кілька крапель винного оцту;
  • сіль за смаком.

приготування

Цей соус готують безпосередньо перед подачею страв, просто перемішуючи всі інгредієнти. Мед не відноситься до дієтичних продуктів, але в таких малих дозах він не зашкодить фігурі.

7. Нутовая соус

ecoliya.in.ua

  • Калорійність: 80 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: пшеничне і рисова локшина, м'ясо, сендвічі.

складові

  • 100 г відвареного нуту;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • 100 мл апельсинового соку;
  • сухий або свіжий перетертий часник;
  • сіль, перець - за смаком.

приготування

Подрібніть все в блендері, додавши води в залежності від бажаної густоти соусу.

8. Пряний чатні

vseoede.net

  • Калорійність: 58 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: рис, тофу, тушкована квасоля.

складові

  • 300 г ріпчастої цибулі солодкого або напівсолодкого сорти;
  • 250 г яблук;
  • ¹/₂ чайної ложки оливкової олії;
  • 45 г лайма;
  • 15 г кореня імбиру;
  • 1 перець чилі;
  • 6 зубчиків часнику;
  • кориця, гвоздика, мускатний горіх, чорний перець - за смаком.

Якщо ви хочете отримати жовто-зелений чатні, вибирайте білий лук і зелені яблука, якщо хочете соус червоного кольору - синій цибуля і червоні яблука.

приготування

Чатні - це відомий індійський соус з незвичайним солодко-пряний смак. Для його приготування наріжте цибулю і часник. Викладіть в сотейник, додавши трохи оливкового масла. Накрийте кришкою і залиште нудитися на повільному вогні.

Наріжте яблука, виключаючи серцевину, і лайм разом з шкіркою. Додайте фрукти в сотейник. Після цього дрібно наріжте імбир, перець чилі і разом зі спеціями відправте в сотейник. До соусу можна додати трохи солі або цукру.

Гаситься чатні близько години на повільному вогні. Якщо суміш в процесі варіння загусне, додайте трохи окропу.

9. Сальса

gastronom.ru

  • Калорійність: 24 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: мексиканська їжа (кукурудзяні коржі, начос), м'ясні страви, гарніри .

складові

  • 500 г стиглих томатів;
  • 1-2 перцю чилі;
  • 4 зубчики часнику;
  • 10 г ріпчастої цибулі;
  • 40 мл соку лимона або лайма;
  • 50 г свіжої кінзи;
  • приправи - за смаком.

приготування

Це один з безлічі рецептів сальси, наближений до класичного. При бажанні можна додати болгарський перець, морква та інші овочі.

Щоб приготувати сальсу, вимийте томати і очистіть їх від плодоніжок. Закип'ятіть в каструлі воду і опустіть в неї томати на пару хвилин. Потім перекладіть їх в холодну воду, почекайте, поки вони охолонуть, і зніміть з них шкірку.

Подрібніть м'якоть томатів, цибулю і часник. Вичавіть туди лимон або лайм. Очистіть від насіння і дрібно нарубати перець чилі. Будьте обережні, він дуже їдкий - краще використовуйте рукавички. Додайте в соус рубану зелень і спеції. Перемішайте і поставте в холодильник на кілька годин.

10. Кисло-солодкий соус

thevegancorner.com

  • Калорійність: 75 ккал на 100 г.
  • Для чого підходить: страви азіатської кухні, смажені овочі, Мал .

складові

  • 200 мл ананасового соку;
  • 60 мл води;
  • 3 столові ложки томатної пасти або соусу;
  • 2 столові ложки оцту;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • 1 столова ложка крохмалю (бажано кукурудзяного).

приготування

Це дієтичний варіант кисло-солодкого соусу без цукру. Втім, цукор все одно міститься в соєвому соусі і томатній пасті, але в невеликих кількостях. Якщо є можливість, використовуйте свіжовичавлений ананасовий сік, але з банки або пакета теж підійде.

Змішайте сік, воду, оцет, соєвий і томатний соуси в каструлі з товстим дном або сотейнику. Нагрівайте суміш на середньому вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Якщо ви хочете отримати більш густий соус, додайте крохмаль, розведений гарячою водою.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com