рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

зимове дерево

Вам буде потрібно:

  • куля з пінопласту діаметром близько 9 см,
  • соснові шишки (штук 40),
  • гілка для стовбура,
  • матеріал для оформлення пристовбурного кола (мох, пінопласт, сизаль, намистини і т.п.),
  • пластиковий горщик,
  • мішковина для декорування,
  • стрічка декоративна,
  • зубочистки,
  • фарба акрилова,
  • лак акриловий,
  • шило,
  • плівка харчова,
  • гіпс,
  • клей ПВА.

Виконання роботи:

Беремо стовбур майбутнього дерева і заточуємо з обох сторін як олівець. Верхній кінець стовбура обмакиваем в клей і насаджує на нього пінопластовий куля.

Готуємо до роботи шишки приблизно одного розміру. Тонким свердлом просвердлюємо біля основи, щоб увійшла зубочистка на 1 см. Зубочистки розрізаємо навпіл.

Вмочуємо тупий кінчик зубочистки в клей і насаджує на неї шишку. Таким чином поступаємо з усіма шишками. Даємо клею висохнути. Потім беремо ствол з пінопласту кулею і починаємо кріпити шишки. Протикаємо шилом в кулі отвори і вставляємо в них гострий кінець зубочистки, що стирчить з шишки, попередньо вмочивши його в клей. Шишки вставляємо близько один до одного, щоб між ними не було просвітів.

Потім беремо пластиковий горщик, розводимо в окремому посуді гіпс водою і заливаємо в горщик (якщо в горщику були отвори, попередньо заклейте їх скотчем). Стовбур дерева поміщаємо в центр горщика і тримаємо, поки гіпс не схопиться. Потім залишаємо до повного висихання.

Оберніть стовбур і горщик харчовою плівкою, щоб не зіпсувати їх бризками фарби. Розфарбовуємо шишки блакитною фарбою. Кінчики фарбуємо білою фарбою. Добре нанести на кінчики штучний сніг, якщо у вас є спеціальний спрей. Або, змастивши кінчики шишок клеєм, присипати їх білим штучним піском, як у мене.

Якщо між шишками залишилися просвіти, потрібно задекорувати їх. Я використовувала новорічну мішуру. Просто запхнула невеликі відрізки мішури в просвіти між шишками, і вона відмінно тримається. Але можна для надійності закріпити її клеєм на кулі.

Завдяки мішури дерево вийшло особливо святковим.

Покрийте стовбур акриловим лаком або фарбою.

Декорують горщик мішковиною і стрічками.

Оформіть пристовбурні кола, намазав поверхню гіпсу клеєм і викладіть оленячих мохом, сизалем або, як у мене, посипте кульками пінопласту. Я ще змастила пінопласт клеєм і посипала блакитним піском і блискітками.

Ось таке ошатне і святкове вийшло Зимове дерево! Приємно прикрасити будинок або офіс таким деревом на Новорічні свята!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com