рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Схеми, майстер-класи: Прикраси та подарунки ручної роботи

Displaying 1 - 10 of 11 entries. Displaying 1 - 10 of 11 entries

Я хочу показати вам, як народжувалося кольє «Магія землі». На початку кожного робочого дня я робила фото своєї роботи. Вийшов такий своєрідний щоденник, за яким можна уявити, як створювалося прикраса. Це друга версія мого кольє (повтор на замовлення). Оригінальний примірник кольє можна побачити тут. Звертаю вашу увагу, що це не зовсім майстер-клас, а проміжні фото в процесі роботи. Проте, я думаю що ця інформація буде цікава як моїм колегам, так і просто допитливим людям. І напевно намётаний погляд розгледить якісь мої секрети, чому я буду тільки рада! Отже, день перший. Я зробила викрійку кольє, грунтуючись на розмірах ...

Continue reading Як ​​народжувалося кольє «Магія землі» »

Маленький, але дуже ефектний комплект - кулон і сережки з шипами. Виконано в класичній чорно-сріблястій гамі. Кулон з цього комплекту підійде як жінкам, так і чоловікам. Прикраси з шипами завжди привертають увагу. Сьогодні шипи вийшли за рамки неформального світу і стали модним трендом. Дизайнери з усього світу використовують шипи для прикраси нарядів і аксесуарів. Завдяки покроковим схемам і докладного опису тепер і Ви легко зможете зробити такі прикраси своїми руками!

Continue reading Сережки і кулон з шипами, схема плетіння »

Кобра - одна з найкрасивіших змій, відома своєю специфічною манерою роздувати капюшон. Недарма її зображення дуже популярно в різних видах мистецтва. Не оминула і мода на кобру і творців прикрас - браслети, брошки, кулони з коброю користуються незмінним попитом. Символ змії має безліч значень. Найчастіше змія вважається символом довголіття і мудрості, в Індії змія, кобра уособлює символ щастя в шлюбі, а в Єгипті кобра - символ вищої божественної і царської мудрості і влади, знання, багатства. Прикраса з зображенням кобри стане гарним талісманом в новому році, адже за східним календарем наступний 2013 рік пройде під знаком змії.

Continue reading Кобра з бісеру, схема »

Ця нескладна і докладна інструкція допоможе вам зробити красиві сережки своїми руками! Крім того, ця ж схема може використовуватися не тільки для сережок, але і для кольє, браслетів і інших виробів. Подивіться, як використовується цей ажурний елемент в гарнітурі «Танець метеликів». Список матеріалів та інструментів: Стрази в цапах ss40 з двома дірочками - 2 шт (фото 1); Бісер круглий 11/0 (А); Бісер круглий 15/0 (В); швензи; Нитка для плетіння бісером (я віддаю перевагу Silamide A або S-lon); Тонка голка.

Continue reading Схема сережок зі стразами »

Майстер-клас навчить Вас, як сплести ажурні сережки з колекції «Магія чорного».

Continue reading Ажурні сережки з бісеру (Майстер-клас) »

Для тих, хто любить мозаїчне плетіння, я приготувала два комплекти. Перший - гарнітур «Екзотика». Гарнітур складається з кулона-трикутника і браслета. Браслет розрахований на руку обхватом близько 16 см. Використовувані матеріали - циліндричний японський бісер і біконуси Сваровські. Це прикраса буде добре виглядати не тільки в помаранчевій гамі, але і в будь-який інший - синьою, зеленою, фіолетовою ...

Continue reading Схеми для любителів трикутників і музичного плетіння! »

Такими квітами з бісеру можна прикрасити будь-який виріб. Плететься квітка досить просто і швидко. Картинки і схеми збільшуються по кліку миші.

Continue reading Схема квітки-зірочки з бісеру »

Маленькі, нескладні, але дуже симпатичні кулони 🙂

Continue reading Двошарові кулони і схема до них. »

Осінь. Яскраві фарби - жовтий, зелений, червоний. Шурхіт листя під ногами. І моя улюблена осіння забава - майструвати корону з кленового листя. Все це надихнуло мене на створення прикраси, де головною темою є осінні кленові листки. Ідея зробити конструктор з бісерних листя у мене визріла давно, але руки все не доходили її втілити. Коли оголосили конкурс «Бабине літо», я зрозуміла - ось він, той чарівний стусан стимул, який допоможе мені втілити ідею в життя! Робота над створенням цієї прикраси затягнулася майже на місяць, в день виходило зробити 1-2 листочка. І ось перед вами результат цієї праці.

Continue reading Кольє-конструктор «Осінні забави» і схема кленового листа »

Елеметов є намистину-таблетку, обплетених бісером і намистинами.

Continue reading Схема елемента до гарнітуру «Мрія» »

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com