рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

КАРТИНИ ІЗ СТРАЗ

У 2010 році вперше побачила картини з страз, спочатку в інтернеті, а потім і «вживу», в магазині. Стрази в тій картині були наклеєні на скло. Шукала МК по картинам з страз, але .... практично нічого не знайшла. Довелося майже всі придумувати самої. Перші свої картини теж викладала на склі, але доглядати за такою картиною складно, протирати скло треба дуже обережно і ретельно прибрати весь пил і відблиски не виходило. Тепер всі мої стрази заховані під скло. У тієї мізерної інформації, яку знаходила клей рекомендувався - "Момент-кристал", зараз я користуюся тільки клеєм ПВА. Стрази клею на чорні шпалери «велюр» (віддала подруга метра 2, залишилося після ремонту). Самою таких купити не вдалося, придбала сірі, теж «велюр», зафарбовую їх чорною тушшю, весь флакончик переливаю в розприскувачі, розбризкується і розтираю широким пензлем У 2010 році вперше побачила картини з страз, спочатку в інтернеті, а потім і «вживу», в магазині . Отже як я роблю свої картини ....

Набираю в пошуковику "картини з страз Сваровскі". Зберігаю сподобалися фото в свою папку, відкриваю картинку в графічному редакторі, міняю кольору.

Зберігаю сподобалися фото в свою папку, відкриваю картинку в графічному редакторі, міняю кольору

Роблю це для економії чорної фарби. Ставлю розміри і роздруковую в основному на аркуші А4, можна більше, наприклад картина "Ластівчине гніздо" 40 * 50 см. Тепер найважче - це перенести контури малюнка на чорну поверхню шпалер, використовую для цього вязальную спицю, продавлюють малюнок, іноді проколи голкою роблю . А далі найцікавіше ... В маленькі поддончікі висипаю стрази за розмірами.

В маленькі поддончікі висипаю стрази за розмірами

Потрібна ще дерев'яна шпажка для шашличків (зубочистка теж підійде). Беру клей ПВА і переливаю в 10-грамовий шприц, голку обламувати до канюлі, клей видавлюється дуже маленькими порціями теж сама придумала Потрібна ще дерев'яна шпажка для шашличків (зубочистка теж підійде) , А на сайтах читала "... брати потроху клею зубочисткою ..." Отже злегка натискаючи на поршень роблю 10-15 точок по протиснутої лінії контуру. Беру шпажку, з одного кінця вона гостра, з іншого рівна (як і заточений олівець) цією стороною і працюю, наношу на шпажку трохи клею, щоб стразінка злегка приклеїлася до шпазі і розміщую її на крапочку клею, злегка притискаю ... описую довго, а робота йде насправді дуже швидко. Клей з-під страз виступає, закінчивши відрізок з 10-15 страз - цієї ж стороною шпажки, прибираю великі надлишки клею, як би написати точніше, «чпокающімі» рухами, якщо навіть трохи клею залишиться, то висохши, від буде непомітний. Десь читала, що стрази беруть пінцетом, пробувала - це вкрай незручно, стрази вискальзивают- вистрілюють, хоча для мене пінцет - інструмент звичний. Картина робиться за 1-2 вечора.

Картина робиться за 1-2 вечора


Тут фото моїх перших картин, тобто стрази на склі, під склом підкладка - оксамит чорний. За описаним МК поки тільки 1 фото ось це, самої картини немає, вже подарована ...

З усіх перших картин у мене тільки Фараон залишився
З усіх перших картин у мене тільки "Фараон" залишився.

Користуйтеся моїм МК, робіть красу!

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

Сподобався наш сайт?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com