рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чеська біжутерія: як вибрати і де купити прикраси - магазини в Празі і в Москві: Jablonex, Style Avenue, Foxtrot. Відгуки покупців

  1. Czech Bijoux ... Яка вона?
  2. Чиї прикраси найкращі?
  3. Яблонекс
  4. Preciosa
  5. Svarovsky
  6. Foxtrot
  7. Style Avenue
  8. Straza
  9. Lilien Czech Jewelry
  10. Bohemia
  11. Як вибирати чеську біжутерію?
  12. Купити - купили, а доглядати-то як?
  13. Де знайти поклади ексклюзивної біжутерії?
  14. В Росії
  15. Ми підібрали для вас цікаві екскурсії

Нарешті ви в Празі! Вже пробували місцеве пиво, кнедлики і вепрево коліно? Прогулялися по Карлову мосту, Староміської площі, біля Танцюючого будинку ? Саме час відправитися за подарунками .

мамі - знаменитий чеський кришталь , Татові - кухоль для пива, дружині - кольє і браслет, дочкам - намистини для рукоділля. Ну а всім сестрам традиційно по сережках.

Ну а всім сестрам традиційно по сережках

Від такої прикраси не відмовиться жодна жінка в світі.

Добре, до пивних кухлів чоловіка виведе інтуїція. Кришталем можна затаритися прямо під час екскурсії. А де купувати ці жіночі штучки? Як орієнтуватися в різноманітті прикрас? Який фірми купувати цяцьки, щоб з дому потім не вигнали?

Бажано, щоб не тільки не вигнали, а й нагодували ситно після повернення. Але це вже верх майстерності. Хочете навчитися? Читайте далі, зараз все по пунктик розберемо.

Дами, залишайтеся з нами, ми будемо говорити про бренди, ціни і біжутерії. А самі уважні отримають на руки адреси кращих магазинів.

Czech Bijoux ... Яка вона?

Ще наші мами і бабусі захоплювалися прикрасами з Чехії. насичені гранати , рідкісні влтавіни (Дивної форми смарагдові камені, схожі на скло), вироби від Сваровські і Яблонекс ... Ось навіщо справжні леді прагнуть до Праги. Порядна дівчина привезе звідти набір посуду з чеського скла і кулончик від Яблонекс або Прециоза.

Порядна дівчина привезе звідти   набір посуду з чеського скла   і кулончик від Яблонекс або Прециоза

Класичне кольє з бісеру від Яблонекс завжди в моді.

У 1785 році в чеському містечку Яблунець над Нісой з'явилася перша скляна фабрика. З тих самих пір там створюють прикраси з чеського (богемського) скла. З покоління в покоління склодуви передають рецепти, які роблять це скло максимально прозорим і чистим.

Чеська біжутерія гіпоалергенна. Місцеві ювеліри використовують особливий сплав міді і цинку, «томпак», яка не містять задану нікель. Цей склад не викликає алергічних реакцій. До того ж, він дуже стійкий до корозії. Крім томпаку майстри застосовують покриття з дорогоцінних металів (платина, родій, золото, срібло).

Асортимент прикрас величезний:

  • кольє;
  • намиста;
  • намиста;
  • сережки;
  • кільця;
  • браслети;
  • брошки;
  • кулони;
  • шпильки.

А для любительок рукоділля чехи роблять бісер і намистини.

А для любительок рукоділля чехи роблять бісер і намистини

Такий симпатичний браслет можна зробити своїми руками з намистин чеського скла.

Чиї прикраси найкращі?

Серед виробників усіляких дрібничок є свої корифеї:

Яблонекс

Ця фірма працює понад півстоліття. JABLONEX досі випускає класичні прикраси. При цьому вони не забувають оновлювати асортимент суперсучасними моделями. Стильні вироби з намистин, бісеру та страз - ось їх коник. Ціни - від 570 рублів.

Зараз ця компанія належить холдингу Preciosa.

Кольє і сережки в легкому романтичному стилі.

Preciosa

Кришталь - основна спеціалізація цієї фірми. вона випускає люстри , Посуд, предмети інтер'єру, вечірні сумочки і, звичайно ж, прикраси. Ось вже де буйство ідей і фарб: незвичайні форми, сміливі принти, зухвалі ідеї. І все це так витончено і благородно, так ... в міру!

Хочете зі смаком підкреслити свою індивідуальність? Тоді ця марка - ваш ідеальний варіант. До речі, в 2004-му Прециоза випустила спеціальну колекцію для фіналісток конкурсу «Міс Всесвіт».

Svarovsky

Так, бренд вважається австрійським. Але його творець Даніель Сваровскі народився в Богемії. Його батько був спадковим склодувом. Вироби роботи Даніеля Сваровскі купували і персони королівської сім'ї, і Коко Шанель.

Вироби роботи Даніеля Сваровскі купували і персони королівської сім'ї, і Коко Шанель

Оригінальна підвіска з кристалами Сваровські.

Foxtrot

Фокстрот виробляє не тільки стандартний набір а-ля «намиста, кулони, браслети». Їх родзинка - це сумки, парео, палантини і шарфи з біжутерією. Foxtrot створює свої вироби з бавовни, шифону, шовку, чеського скла, натуральних каменів, стразів Сваровські, французького пластика і ювелірних сплавів.

Foxtrot створює свої вироби з бавовни, шифону, шовку, чеського скла, натуральних каменів, стразів Сваровські, французького пластика і ювелірних сплавів

Парео, прикрашене стильною біжутерією, виглядає чудово.

Style Avenue

Для виготовлення прикрас Style Avenue використовує срібло і золото, емаль і ювелірні сплави, натуральні і дорогоцінні камені. Їх біжутерія - це суміш італійської пристрасті та чеської благородності.

Straza

Бренд відомий своїми прикрасами з бісеру та стразів Сваровські.

Бренд відомий своїми прикрасами з бісеру та стразів Сваровські

Це кольє практично повністю складається з кристалів Сваровскі.

Lilien Czech Jewelry

Ця компанія стартувала в 2006-му, але вже встигла обзавестися відданими прихильницями. Та й як встояти, коли крім брошок, кольє і браслетів творці пропонують обідки, діадеми, шпильки і навіть ... гудзики! Прикраси досить важкі, тому що основні матеріали - чеське скло, бронза і латунь.

Bohemia

Ця фірма працює з кришталем, чеським склом і кристалами від Сваровскі.

Як вибирати чеську біжутерію?

Хочете бути впевнені в якості? Тоді краще купити браслет або сережки в фірмовому магазині. Ніяк не виходить? Що ж, хоча б повертите виріб в руках, розгляньте його уважніше. Чеське скло повинне бути прозорим і чистим, без жодних точок, вкраплень і іншої нісенітниці.

Пам'ятайте, у виробів від Сваровські є фірмова упаковка: синя коробочка з білої шовкової подушечкою всередині. На верхній частині коробочки з внутрішньої сторони має бути зображений лебідь. Як би не сяяло кольє і ні щебетали продавці, якщо такий коробочки немає, значить Сваровські тут і не пахне. Або змиріться з підробкою і збивайте ціну, або йдіть в фірмовий магазин.

Купити - купили, а доглядати-то як?

Привезти з Праги п'ять кіло браслетів і брошок - це півбіди. Тепер потрібно навчитися стежити за всім цим багатством.

Тепер потрібно навчитися стежити за всім цим багатством

Дуже красива брошка у вигляді метелика.

Ювеліри рекомендують:

  • регулярно протирати прикраси сухою серветкою з м'якої тканини;
  • знімати прикраси на час купання, нанесення макіяжу, занять спортом, важкої фізичної роботи;
  • НЕ використовувати для миття прикрас кошти з хлором;
  • НЕ очищати прикраси в мийному автоматі;
  • для очищення віддавати прикраси в ювелірні магазини (там використовують ультразвукові установки, це більш щадний метод).

Незважаючи на свою масивність браслет виглядає дуже витончено.

Де знайти поклади ексклюзивної біжутерії?

У Чехії

  • «Будинок мод» на Вацлавській площі.
  • Магазин «Міс Біжу». Розташований неподалік від Grand Hotel Europa. Тут виставлено срібло і чеська біжутерія. Мінімальна ціна - 510 рублів.
  • Універмаг Котва. На 1-му поверсі, зліва від входу є відділ з біжутерією. Тут представлений і Яблонекс, і інші бренди.
  • сувенірні крамниці біля Карлштейна . Те, що тут продають по 800 рублів, в Празі ви купите за 1800.
  • Магазин Tesko на проспекті Narodni Trida. Навряд чи має сенс цілеспрямовано сюди їхати: вибір досить скромний. Але якщо ви десь неподалік, то чому б і не зайти? Раптом браслет вашої мрії ховається саме тут?
  • Фабрика Яблонекс. Виїжджати від автовокзалу (біля станції метро Cerny Most).
  • Магазин Preciosa. Знаходиться за адресою: Jindřišská 19.
  • Магазин Style Avenue. Нещодавно відкрився за адресою: Карлова 22.
  • Магазини Foxtrot.
    адреси:
    • Прага: Hradební 3, 110 00 Прага 1
    • Яблунець над Нісой: Ul. Anenské nám. 1, 466 01
  • Салон Сваровські. Його можна знайти в центрі Праги, на вулиці Celetna. У цьому магазині продають окремі стразики, прикраси Svarovsky, картини і статуетки.

Шовкову хустку як невід'ємна частина біжутерії.

В Росії

  • Інтернет-магазини.
  • Магазини Style Avenue. Вони є в Москві, Пермі, Іваново, Ноябрьске, Нижньому Новгороді, Кемерово.
  • Відділи біжутерії в торгових центрах.

Ксенія (39 років, Москва):

«Коли свекруха почула, що ми їдемо в Прагу, замовила собі сувенір. Привезіть мені, каже, намиста, такі ж, як у мене раніше були, тільки сучасніше. Свекруха - це святе, самі розумієте, з її проханнями не пожартувати. Сказала - намиста, значить намиста. Добре, що в Карлштейне знайшлися підходящі: теж червоні і класична модель ».

Ірина (27 років, Свияжск):

«Моя подруга недавно була в Чехії. Привезла звідти шалені прикраси. Мені вони так сподобалися, що я не змогла стриматися і через інтернет-магазин замовила собі такий же комплект, тільки іншого кольору. Переглянула відгуки - все в порядку, так ще й безкоштовну доставку пообіцяли. Отримала набір і пішла до подруги, каятися. Посміялися, заодно і порівняли цяцьки: мої виявилися аж ніяк не гірше! Та й за ціною приблизно одне й те саме. Правда тепер телефонуємо один одному перед зустріччю, щоб в однаковому не прийти, зате на роботі у обох фурор був ».

Альбіна (41 рік, Владивосток):

«Так склалося, що 2-3 рази на рік я буваю в Чехії по роботі. Наводжу звідти дочкам всякі дрібнички. Їм дуже подобається Lilien Czech Jewelry. У Росії, природно, все це теж можна купити. Але в родині така традиція. Мені батько з Праги привозив свого часу то браслети, то сережки, а зараз моя черга. До того ж, дівчаткам треба з дитинства прищеплювати смак, а то пристрастився потім до намист від Ейвона-Оріфлейм і не перевиховаєш же! »

Чеська біжутерія - це мода для кожного. Терпка, витончена, акуратна і вільна від забобонів. Чеське скло роблять за особливими рецептами, а чеська біжутерія виходить з особливим характером.

Чеське скло роблять за особливими рецептами, а чеська біжутерія виходить з особливим характером

Сережки з кольоровими кристалами Сваровські.

У цих прикрас доступна ціна. Кожен, хто зміг накопичити на квиток до Праги, може дозволити собі купити браслет з чеського скла на згадку про подорож. Цей браслет буде нагадувати, що головне - не вартість, не ступінь коштовності матеріалів, а унікальність візерунка, насиченість кольору, прозорість і чистота. За допомогою цих якостей чеське скло одного разу і назавжди підкорило світ.

Автор: Тіна Крайніченко


Ми підібрали для вас цікаві екскурсії





Вам сподобалася стаття?

Підпишіться на оновлення нашого сайту і ви будете отримувати їх електронною поштою.
Також ви можете вступити в наші групи в соціальних мережах: ВКонтакте , Facebook , Однокласники , Google+ і Twitter .
Ну, і не забувайте ставити нам лайки, клікаючи на кнопках зліва.

Яка вона?
Чиї прикраси найкращі?
Купити - купили, а доглядати-то як?
Де знайти поклади ексклюзивної біжутерії?
Вже пробували місцеве пиво, кнедлики і вепрево коліно?
А де купувати ці жіночі штучки?
Як орієнтуватися в різноманітті прикрас?
Який фірми купувати цяцьки, щоб з дому потім не вигнали?
Хочете навчитися?
Яка вона?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com