рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У США вирує торнадо

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

20 травня 2013, 4:02 Переглядів: 20 травня 2013, 4:02 Переглядів:   Катастрофи

Катастрофи. США потрясла серія пригод Фото: AFP.

Останні кілька днів стали справжнім випробуванням для США . З четверга на суботу в центральній частині країни вирували торнадо (метеорологи нарахували 16), найбільше постраждали штати Техас і Канзас. Там зруйновані сотні житлових будинків, обірвані десятки кілометрів ліній електропередач. В результаті стихії (станом на 19 травня) загинули 7 осіб, 14 - пропали без вісті і більше 100 - поранені. Сотні людей залишилися без даху над головою. Торнадо не рідкість для США - вони приходять в країну щовесни, збитки оцінюють в мільйони доларів. Але стихія такого масштабу для Америки рідкість.

На цьому низка катастроф не завершились: в штаті Коннектикут зіткнулися 2 пасажирські потяги. Аварія сталася в суботу, в вечірню годину пік. Потяг, що прямував з міста Нью-Хейвен в Нью-Йорк, зійшов з рейок, після чого врізався в інший склад. В обох потягах перебувало близько 250 пасажирів. 72 людини постраждали, кілька знаходяться у важкому стані. "Тільки дивом ніхто не загинув", - заявили в місцевій поліції. Влада Коннектикуту вже заявили, що причиною аварії стала пошкоджена рейки. Рух поїздів на цій гілці призупинили на невизначений час.

Не обійшлося без пригод і в американському штаті Вірджинія. В м Дамаск автомобіль на високій швидкості в'їхав в хід на щорічному фестивалі Appalachian Trail. Машина проїхав по натовпу близько 30 метрів, простягнувши деяких людей під днищем. Винуватець події - чоловік середніх років, якому стало погано, і він втратив керування. Згодом авто перевернулося, і очевидцям довелося піднімати його, щоб витягти постраждалих. Поранення різного ступеня тяжкості отримали більше
50 осіб, ніхто не загинув.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У США вирує торнадо". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Вікторія Розендаал

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com