рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Міжнародна виставка ЛІКУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ

  1. З питань співпраці:

Міжнародна виставка «Лікування за кордоном» - конференція медичного туризму дає можливість зустрічі багатьох людей і організацій обговорення теми організації лікування за кордоном. На виставці учасники висловлюють точки зору і обговорюють загальну концепцію і перспективи галузі медичного туризму. Tel Aviv CLINIC подає до уваги учасників конференції інноваційні ідеї плідної співпраці на взаємовигідній основі, які відображає Партнерська програма для регіональних представників.

Міжнародна виставка ЛІКУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ є знаменною подією, де представлені результати дослідження ринку і обговорюються основні напрямки його розвитку. Експерти обговорюють нові тенденції і можливості, пов'язані з бізнесу в більш широкому масштабі.

Виставка з медичного туризму служить потужним інструментом для обміну думками і думками на тему, як в якісному, так і в комерційному плані. Для ефективної роботи виставки медичного туризму завчасно существляется ретельне планування, яке засноване на чіткому розумінні мети заходу і чітко визначені рамки його бюджету.

Реєстраційні форми відправляються учасникам, щоб отримати підтверджений список кількості представників. Програма міжнародної виставки «Лікування за кордоном» визначає порядок діяльності, розклад, список доповідачів та інші організаційні питання. Однією з основних цілей конференції з медичного туризму є пошук нових партнерів лікувальних установ за кордоном, які представляють інтерес для операторів і агенств в Росії, Україні, Казахстані та інших країнах СНД.

Виставка і конференція з медичного туризму розвиває і зміцнює мережеві зв'язків між зацікавленими сторонами, а також розширює інвестиційні можливості в області глобального охорони здоров'я в усьому світі. В даний час все більше число агентів медичних страхових компаній, міжнародних лікарень, медичних, туристичних компаній і агентств дивляться на медичний туризм як надійний інструмент врегулювання кризи охорони здоров'я.

Медична міжнародна виставка прагне надати платформу, де міжнародні організації в медичному туризмі можуть виявити перспективи бізнесу і нові можливості знайти якісні медичні послуги для своїх пацієнтів. Беруть участь всі зацікавлені сторони з усього світу, які хочуть розширити свій ринок.

Конференція медичного туризму, виставка «Лікування за кордоном» досліджує і пропонує рішення і стратегії побудови роботи в напрямку більш високої якості лікування за кордоном за доступною ціною, так як вартість є одним з основних аргументів для пацієнта, який збирається лікуватися за кордоном.

Виставка є унікальним явищем в своїй здатності об'єднати мед. консультантів, працівників охорони здоров'я і корпоративних учасників спільноти. Міжнародна виставка ЛІКУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ в Москві є унікальним професійним подією, що створює і зміцнює міцні зв'язки агентів і постачальників медичних послуг для пацієнтів в Росії, СНД і країнах Східної Європи.

За статистикою, щороку понад 3 000 000 російських громадян виїжджає за кордон для лікування, а 72% населення вважає, що це кращий варіант вирішення проблем зі здоров'ям. Росія і країни СНД є унікальний регіон, з якого все більше і більше пацієнтів прагнуть лікуватися за кордоном. Метою міжнародної виставки «Лікування за кордоном» явояется інтеграція Росії і СНД в глобальну систему охорони здоров'я і поліпшення способів комунікації в єдиній інформаційній мережі медичного туризму.

З огляду на важливість Росії і СНД в формуванні глобального споживчого ринку медичних послуг, Московська міжнародна виставка «Лікування за кордоном» є унікальною платформою для відкриття нових можливостей покращення інфраструктури для збільшення мережі продажів.

Участь в даному заході є важливим кроком маркетингової стратегії, яка гарантує високу віддачу. Міжнародна виставка «Лікування за кордоном» в Москві та інших містах зарекомендувала себе в якості основного щорічного заходу для професіоналів галузі.

Ізраїльський медичний центр Tel Aviv CLINIC пропонує учасникам виставки виняткові умови співпраці. Наша партнерська програма для регіональних представників представляє вельми прибутковий джерело доходу.

Чудова пропозиція для всіх, має відношення до медицини: запрошуємо організації до взаємовигідної співпраці лікарів, приватних підприємців, тур агентства - всіх хто хоче стати нашим регіональним представником в своєму місті і продуктивно працювати в області медичного туризму. Наш регіональний представник за кожного надісланого до нас на лікування пацієнта отримує 10% від загальної суми, витраченої пацієнтом на лікування за кордоном і в кінці року додатковий бонус премію в розмірі 5% від річного обсягу продажів.

З питань співпраці:

Заповніть контактну форму, поля * - обов'язкові.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com