рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Обувь.Тапочкі.Носкі | Записи в рубриці Обувь.Тапочкі.Носкі | Щоденник gurfavn: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

Розмір: 36/37

Вам буде потрібно: пряжа «Кароліна» (100% акрил, 427 м / 100 г) -100 грозовий і білої, біла пряжа (100% поліестеру, 120 м / 100 г) -50 г, набір панчішних спиць № 3.

щільність в'язання , Лицьова гладь: 26 п. Х 34 рядів = 10 х 10 см.

Защипи - білою ниткою зв'яжіть 8 рядів осіб. гладдю, при цьому знімайте кром. як вив. і перші 2 п. кожного ряду пров'язуйте дуже туго. Петлі 1-го ряду защипа наберіть на допом. спицю за роботою, потім рожевою ниткою пров'язуйте 1 п. з допом. спиці з 1 п. з робочою спиці.

Для кожного носка наберіть 48 п. Рожевої ниткою (= по 12 п.на кожній спиці) і зв'яжіть для закручується краю 3 коло, ряду осіб. гладдю. Потім зв'яжіть білою пухнастою ниткою 1 кругової ряд осіб. і 11 кругових рядів гумкою. Далі в'яжіть осіб. гладдю рожевої ниткою. Через 8 см від набірного краю в'яжіть п'яту укороченими рядами. Для цього петлі 2-й і З-й спиць відкладіть і на петлях 1-й і 4-й спиць в'яжіть наступним чином:

1-й ряд (= осіб.): Всі петлі в'яжіть осіб., Роботу поверніть;

2-й ряд (= вив): виконайте 1 подвійну п. (Нитка залиште перед роботою, зніміть 1-ю п. Як ізн. І потягніть туго нитку назад, при цьому петля надівається на спицю і стає подвійний), інші петлі в'яжіть вив ., роботу поверніть;

3-й ряд: виконайте 1 подвійну п., Все петлі в'яжіть осіб. до подвійної п. в кінці ряду, роботу поверніть;

4-й ряд: виконайте 1 подвійну п., Все петлі в'яжіть вив. до подвійної п., роботу поверніть. Повторюйте 3-й і 4-й ряди, поки в середині між подвійними петлями не залишиться 6 п. Потім на всіх 48 п. Зв'яжіть 2 кругових ряду осіб. гладдю, при цьому в подвійних петлях підхоплюйте відразу обидві частини і пров'язуйте разом осіб. Для нижньої половини п'яти в'яжіть укороченими рядами і з защипами наступним чином:

1-й ряд (= осіб.): Зв'яжіть 16 осіб, п., Роботу поверніть;

2-й ряд (= вив.): Виконайте 1 подвійну п., 7 вив. п., роботу поверніть;

3-й ряд: виконайте подвійну п., Петлі в'яжіть осіб. до подвійної петлі. Цю подвійну п. Пров'яжіть осіб. і наступну п. пров'яжіть осіб., роботу поверніть;

4-й ряд: виконайте 1 подвійну п., В'яжіть вив. до подвійної петлі, цю подвійну п. пров'яжіть вив. і наступну п. пров'яжіть вив., роботу поверніть. Повторюйте 3-й і 4-й ряди, поки не буде виконана вся п'ята. Одночасно в 5-му ряду чіжней половини п'яти виконайте 1-й защип і в кожному наступному 4-му ряду продовжуйте виконувати защипи так, щоб інтервал між защипами становив 4 коло, ряду рожевого кольору. При цьому кожен раз защип виконуйте тільки на петлях між подвійними петлями.

Увага! Під час виконання рядів з защипами, не дозволяйте наступні подвійні п. І ці додаткові ряди не зважайте при підрахунку рядів пяткі.После п'яти в'яжіть на всіх петлях без зменшень для клина підйому стопи, при цьому на 1-й і 4-й спицях продовжуйте виконувати підошву з защипами. Для того щоб на початку і в кінці защипов не виникало отворів, в кінці 3-й спиці підхопите поперечну нитку 1-й п. 4-й спиці і пров'яжіть з останньою петлею 3-й спиці разом, а також на початку 2-й спиці підхопите поперечну нитку останньої петлі 1-й спиці і зв'яжіть з 1-й петлею 2-й спиці разом. Через 18,5 см від середини пятківипоніте мисок за загальними правилами в'язання шкарпеток. Одночасно між зменшенням продовжуйте виконувати защипи на підошві.

джерело: http://knitka.ru/3354/vyazanye-sledki-s-massazhnymi-stelkami.html

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com