рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Наречена-2018: модні тенденції

  1. 5 основних тенденцій весільної моди-2018
  2. Всі відтінки бежевого
  3. Фата або кейп?
  4. Весільна сукня в 2018 році: мереживне пишність і квіткові мотиви, стилі бохо і рустик
  5. Модні весільні аксесуари
  6. До іншим цікавим і корисним статтями:

Немає такої принцеси, яка не мріяла б вийти заміж за принца, а краще - короля і стати королевою. Подібні мрії малюють білосніжний наряд казкової краси і захоплені погляди свити.

Втім, чому обов'язково білосніжний? І що конкретно мають на увазі модні весільні тенденції під поняттям «казкова краса»? Розбираємося в хитросплетіннях весільної моди-2018 разом з провідним інформаційним інтернет ресурсом www.4banket.ru . Слідуйте за нами, і ви дізнаєтеся, як повинна виглядати в цьому році наречена за поняттями модельєрів.

5 основних тенденцій весільної моди-2018

5 основних тенденцій весільної моди-2018

Пропозицій від модельєрів надходить багато і різноманітних, але є якась схожість, спільні риси, які перегукуються в колекціях.

  • Весільне плаття не обов'язково повинне бути білим.

В білосніжну домінанту прокралися бежеві і пастельні відтінки. І навіть чорний колір настійно заявляє про себе, з'являючись в деталях весільного вбрання нареченої - то в поясі, то в капелюшку, рукавичках, а то і заповнюючи собою цілком все плаття. Пожвавлюється таке вбрання срібними або золотими аксесуарами.

Весілля в стилі ретро - в тренді 2018 року. І чорно-біла графіка наряду нареченої відмінно вписується в цю концепцію, як і гламурні пір'я, витончені мережива і вінтажний перли.

  • Брючні костюми замість сукні.

Елегантні брючні костюми та комбінезони витісняють розкішні, жіночні сукні з акцентом на пишну спідницю.

  • Стильна простота силуету.

Стиль «принцеса» в 2018 році здає свої позиції. У весільному тренді сукні-футляри, м'яко підкреслюють спокусливі вигини жіночого тіла. Хвилясті тканини тільки підсилюють цей ефект. Фасони лаконічні, тяжіють до мінімалізму, створюючи відчуття аристократичності і королівської простоти.

  • Кейп і накидки замість фати.

Рідкісна весільна колекція в цьому році обходиться без накидки або Кейпа. Різної довжини і фасону, прямі і розкльошені, прикрашені вишивкою та камінням, вони замінюють не тільки фату, а й довгий шлейф і дуже йдуть прямим і лаконічним сукням нареченої.

Всі відтінки бежевого

Всі відтінки бежевого

Модельєри одностайні: весільний сезон-2018 пройде без участі яскравих кольорів. Балом правитимуть всі відтінки бежевого і пастель. Вони підкреслять тендітну беззахисність нареченої, зачарують невинним чином.

Модні кольори:

- слонова кістка;

- шампань;

- пудровий;

- чайна троянда;

- персиковий;

- розмита марсала;

- приглушений салатовий;

- блідо-блакитний з перловим відблиском.

На замітку: до подібних квітам добре підійдуть золоті і сіро-сріблясті аксесуари.

Також у весільному тренді цього року - кавовий колір. Він підкуповує своєю шляхетністю і красиво оттеняется букетом нареченої з переважанням в ньому свіжої зелені.

Фата або кейп?

Фата або кейп

Зовсім від фати наречена-2018 не готова відмовитися. І не потрібно! Цей класичний весільний аксесуар відмінно вписується в модне ретро і вінтаж. Виглядає гармонійно і стильно, якщо вміло підібраний до фасону сукні.

На замітку: виграшна довжина фати - трохи нижче плечей. Довгий, до статі варіант підходить ні до кожного наряду.

У цьому весільному сезоні модельєри активно пропонують різні накидки. На відміну від фати, накидка, як правило, не стосується голови нареченої і покликана закрити лише плечі і руки.

Довжина і фасони весільних накидок дуже різняться. Найкоротший варіант - накидка-балеро ідеальна з сукнею-бюстьє. Шубки, горжетки, боа, жакети, пелерини і палантини також є різновидом весільної накидки і грають не тільки декоративну, але і функціональну роль - захищають наречену від протягів і холоду. Особливо актуальні в цьому плані щільні кашемірові накидки з глибоким капюшоном, обшиті хутром.

Модні в сезоні-2018 накидки з тюлю, гіпюру багато декоруються вишивкою, перлами.

Справжнім же хітом нинішнього весільного сезону є Кейп - плащі без рукавів, прямого або розкльошені силуету. Вони чудово доповнюють і відтіняють модну простоту весільного плаття, виглядають ефектно і стильно, служать заміною відразу і фати, і шлейфу.

На замітку: кейп підходить до довгої сукні з непишний низом.

Весільна сукня в 2018 році: мереживне пишність і квіткові мотиви, стилі бохо і рустик

Весільна сукня в 2018 році: мереживне пишність і квіткові мотиви, стилі бохо і рустик

Ретро-стиль, який повернувся в весільну моду, приніс з собою тягу до мережива. Вони активно використовуються модельєрами в обробці вбрання нареченої і надають йому ніжність і романтичність, якусь чуттєву недомовленість.

Ще один весільний тренд-2018 - флористичні мотиви. Плаття нареченої буквально всипані об'ємними квітковими аплікаціями. Виходить дуже ніжно і красиво.

На замітку: зі стилем ретро активно змагаються за пальму модного першості бохо і рустик. Нареченим, які бажають виглядати неповторно, зберігаючи при цьому жіночність, слід звернути на них увагу.

Модні весільні аксесуари

Модні весільні аксесуари

  • Багато пір'я не буває.

Дизайнери перетворили наречених-2018 в райських птахів. На подіумах були представлені весільні колекції, які прикрашали лебедині, страусові пера, чаплі або їх штучні аналоги. Пір'я були на окантовці рукавів, спідниць та накидок, і навіть «прозвучало» плаття на модному показі в Нью-Йорку, зшите повністю з пір'я. Виглядає незвично і наводить на вдалу аналогію з неземною красою нареченої і її ангельською сутністю.

Довга бахрома також актуальна в цьому сезоні і служить альтернативою пір'ю.

  • Перловий вантажу.

Перли є весільної класикою і пройшов перевірку часом, будучи актуальним прикрасою і сьогодні. Наряд нареченої, розшитий окремими намистинами, перламутрова нитка, що підкреслює лебедину шию або красиву зону декольте з V-подібним вирізом, до речі, дуже актуальним в цьому сезоні - вибір за нареченою і її смаком.

  • Мереживні туфлі.

Модний взуттєвої хіт весілля-2018 - мереживні туфельки нареченої. Вони не обов'язково повинні бути білими. Модельєри пропонують гру на контрасті - чорні, червоні, бузкові і рожеві мереживні весільні туфлі.

Важливо: взуття нареченої в цьому сезоні може бути прикрашена золотими, срібними деталями, мереживом або перлами, але не стразами!

  • Природна романтика польових квітів.

Для весільного сезону-2018 флористи приготували букети, що підкреслюють природну красу нареченої. Збирається весільний букет з різних сортів і видів квітів. Вся увага - на сполучуваність тонів і відтінків.

Іншою відмінною рисою є розмір букета. У цьому сезоні актуальні маленькі букетики, які зручно тримати і від яких не втомлюється рука.

Новинкою цього сезону стала тема скромною краси польових квітів. Букети створюють відчуття легкої недбалості і «растрёпанності». Здається, що квіти тільки що зірвали на лузі і не встигли розсортувати за розміром.

На замітку: подібна «недбалість» присутній і в весільних зачісках наречених-2018, від яких віє первозданної свіжістю і чистотою. Коси, легкі локони, живі квіти в волоссі, вінки, обручі. Пишні багатоярусні укладання пішли в минуле, як і яскравий макіяж. Сьогодні в моді нюдовий стиль, що підкреслює природну красу

Резюме від 4Банкет: як видно з огляду, весільна мода 2018 року виявляє собою химерну гармонію екстравагантності і природності. Головне - вибрати на свій смак і душевного пориву, щоб відчувати себе чарівною в самий чарівний і казковий день свого життя!

До іншим цікавим і корисним статтями:

Весілля в квітні-2018: прикмети і сприятливі дні
Що травень для весілля приготував: місячний календар-2018 і сприятливі дні
Види і підвиди весільної церемонії
Як придумати тему для весілля

Втім, чому обов'язково білосніжний?
І що конкретно мають на увазі модні весільні тенденції під поняттям «казкова краса»?
Фата або кейп?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com