рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати засоби для зняття макіяжу в домашніх умовах

  1. Поради щодо зняття макіяжу
  2. Як приготувати натуральні засоби для зняття макіяжу в домашніх умовах?

Сьогодні ми розповімо, які натуральні засоби для зняття макіяжу ви можете приготувати самостійно і які з них будуть найбільш ефективними. НЕ пропустіть!

Поради щодо зняття макіяжу

Вибір засобу для зняття макіяжу безпосередньо залежить від косметики, яку ви використовували. Якщо ви з тих, хто покриває обличчя шаром тонального крему, пудрить щоки і підводить очі, то, швидше за все, вам знадобиться багато часу для того, щоб повністю змити макіяж. Особливо якщо туш або олівець для очей водостійкі. Або ви любите використовувати яскраву і стійку помаду (якщо вона хорошої якості).

В іншому зняття макіяжу не повинно бути великою проблемою. Просто вмивайтеся теплою водою з милом, щоб видалити з шкіри косметику. Але, звичайно ж, це не все.

Для того, щоб повністю видалити пудру, тональний крем , Рум'яна і т.д. однією мильної води недостатньо. Так що доведеться вам ще трохи затриматися біля дзеркала. Але, повірте, це того варто: процес зняття макіяжу не займе у вас більше п'яти хвилин, зате потім ваша шкіра стане красивою, чистою і сяючою.

Але, повірте, це того варто: процес зняття макіяжу не займе у вас більше п'яти хвилин, зате потім ваша шкіра стане красивою, чистою і сяючою

Візьміть за правило: ніколи не лягайте спати, не змивши макіяж. Адже на наступний ранок ви прокинетеся з розлученнями по всьому обличчю, а ще можете «заробити» собі прищі. А все тому, що косметика «запечатує» пори і позбавляє шкіру можливості «дихати».

І якщо ви часто будеш спати з косметикою на обличчі, то не дивуйтеся: шкіра стане більш жирної, з'являться вугри, прищі і "чорні точки" . Так що не лінуйтеся, навіть якщо ви дуже втомилися, приділіть п'ять хвилин, щоб змити макіяж як слід.

Примітка: якщо ви носите контактні лінзи, обов'язково зніміть їх перед початком процедури. Засоби для зняття макіяжу (як домашні, так і покупні) можуть потрапити в очі і викликати роздратування і навіть деформувати контактні лінзи.

Як приготувати натуральні засоби для зняття макіяжу в домашніх умовах?

  • Натуральний йогурт: нанесіть на обличчя натуральний йогурт. Залиште для впливу на 10 хвилин, після чого видаліть за допомогою ватного диска, попередньо трошки змочивши його водою.
  • Тепле молоко: підігрійте кілька ложок молока і умочіть в нього ватний тампон. Наносите на шкіру обережно, приділяючи особливу увагу місцям з «щільним» нанесенням мейк-апу (наприклад, очам). Злегка натискайте на ватний диск, але не тріть надто сильно, щоб не викликати роздратування. Після закінчення процедури, не забудьте вмитися водою, щоб змити з лиця молоко.
  • Оливкова олія: ідеально підходить жінкам із сухою шкірою. Просто нанесіть кілька крапель оливкового масла на обличчя і злегка втирайте. Потім змийте теплою водою. Якщо вам здасться, що шкіра стала занадто жирної від масла, вмийтеся ще раз з милом. Головна перевага оливкової олії в тому, що воно не викликає роздратування (при попаданні в очі).
  • Масло лісового горіха: підійде жінкам з жирною шкірою. Масло лісового горіха не зашкодить шкірі і не зробить її жирної. Ефект буде прямо протилежний. Рекомендується наносити на обличчя тим же способом, що і оливкове масло.
  • Ромашка і оливкове масло: спробуйте приготувати настій з квіток ромашки в якості засобу для зняття макіяжу. Просто змочіть в настої ромашки ватний тампон і додай на нього кілька крапель оливкової олії. Наносите такий засіб на обличчя, приділяючи особливу увагу області навколо очей. Воно відмінно доглядає за чутливою областю навколо очей, а також заспокоює шкіру повік і помітно зменшує мішки під очима.

Вам також може бути цікаво: 7 домашніх ексфоліантів, щоб прибрати чорні точки

Вам також може бути цікаво:   7 домашніх ексфоліантів, щоб прибрати чорні точки

  • Мигдальне масло: як бачите, натуральні масла - це дійсно відмінні домашні засоби для зняття макіяжу. Вони не тільки допомагають видалити залишки косметики, але і добре зволожують шкіру. Мигдальне масло підійде для чутливої ​​зони навколо очей, щоб видалити туш або підведення. Для цього вам просто потрібно нанести кілька крапель мигдалевої олії на ватний тампон і провести їм по шкірі. При бажанні можна змішати мигдальне масло з декількома краплями масла касторової. Воно допоможе зміцнити вії і зробить їх довше і гущі.
  • Масло жожоба : А ось ще один відмінний спосіб зняти макіяж за кілька хвилин. Крім цього, масло жожоба додасть шкірі незвичайну м'якість і пружність. Просто змішайте одну ложку масла жожоба з двома ложками води. Умочіть в отриману рідину ватний тампон і помасажуйте шкіру обличчя. Продовжуй до тих пір, поки не змиєте всю косметику.

Дізнайтеся: Як використовувати кокосове масло для догляду за шкірою і волоссям?

  • Вазелін: вазелін відмінно підійде для зняття пудри і підводки для очей, тому що містяться в ньому масла чудово розчиняють ці косметичні засоби. Нанесіть трохи вазеліну (тільки зовсім трохи!) На хустку, м'яку серветку або ватний диск і м'якими рухами проведіть по обличчю. Оскільки вазелін досить густий і жирний за структурою, його необхідно ретельно змити. Теплою або гарячою водою, а при необхідності - з додаванням мила.
  • Масло каноли (рапсове масло): якщо змішати масло каноли з оливковою олією, то знадобиться всього кілька секунд, щоб зняти будь-який макіяж. Додайте 3-4 чайні ложки кожного з масел в чашку і як слід перемішайте. Змочіть в вийшла рідини ватний диск і нанесіть на шкіру обличчя круговими рухами. Не забудьте вмитися після закінчення даної процедури.
  • Полуниця: для приготування кошти для зняття макіяжу на основі полуниці , Вам знадобиться 5 великих ягід і 3 ложки натурального йогурту. Розімніть полуницю в мисці, додайте йогурт і добре перемішайте до утворення однорідної густої маси. Для зручності можете змішати ці інгредієнти в блендері, вийде швидше. Нанесіть пасту на обличчя круговими масажними рухами і залиште для впливу на кілька хвилин. Після цього ретельно змийте «маску» і протріть шкіру ватним тампоном, змоченим в теплій воді, щоб видалити можливі залишки косметики.
  • Йогурт і лимон: ну і нарешті, відмінний спосіб для будь-якого виду шкіри. Приготувати такий засіб зовсім не складно: просто змішайте йогурт і лимонний сік в рівних пропорціях (по ложці, наприклад). Нанесіть суміш на обличчя, шию і область декольте. Так ви не тільки змиєте макіяж, але і отримаєте освітлюючий ефект. Залиште на кілька хвилин, після чого змийте за допомогою ватного тампона, змоченого в теплій воді.

Як приготувати натуральні засоби для зняття макіяжу в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com