рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно наносити макіяж на обличчя і очі: інструкція

  1. Головні правила при нанесенні макіяжу в домашніх умовах
  2. Як правильно наносити основу під макіяж?
  3. Як правильно наносити макіяж на обличчя: покрокова інструкція
  4. Підготовка і основа
  5. Рум'яна, бронзер і хайлайтер
  6. брови
  7. тіні
  8. губи
  9. Як правильно наносити макіяж на очі
  10. Особливості нанесення макіяжу в залежності від типу особи
  11. Що ще слід враховувати для правильного мейк-апу

Практично всі дівчата і жінки регулярно завдають макіяж, але далеко не всі роблять це правильно. Щоб косметика виглядала на обличчі органічно і красиво, потрібно знати, як її наносити і поєднувати.

Щоб косметика виглядала на обличчі органічно і красиво, потрібно знати, як її наносити і поєднувати

Абсолютно всім представницям прекрасної статі рекомендується дізнатися про те, як використовувати:

  • базу;
  • коректор;
  • скульптор (бронзер), хайлайтер;
  • тіні;
  • помаду.

Макіяж - це ціле мистецтво, для його освоєння потрібно не тільки практика, але і теорія. Варто пам'ятати про те, що косметика здатна як приховувати, так і підкреслювати недоліки. І, звичайно ж, з нею легко переборщити, що також буде виглядати безглуздо.

Як зробити локони праскою Як зробити локони праскою   , Розповідається в публікації нашого сайту , Розповідається в публікації нашого сайту.

Яке масло можна використовувати для росту вій, читайте в цієї статті .

Про масках для обличчя можна дізнатися звідси .

Головні правила при нанесенні макіяжу в домашніх умовах

Почати освоєння макіяжу слід з вивчення основних правил. Ними користуються не тільки звичайні дівчата, а й професійні візажисти. Щоб правильно наносити косметику на обличчя, потрібно запам'ятати наступне:

  1. Растушевка - це запорука природного і красивого макіяжу. Для неї краще всього використовувати кисті, так як вони справляються з роботою швидше і краще, ніж пальці. Розтушовувати потрібно такі засоби, як тіні, тон, рум'яна і бронзер;
  2. Шкіру необхідно готувати до нанесення макіяжу. На непідготовлене особа декоративні продукти лягають набагато гірше. Перед тим, як нанести косметику, потрібно зволожити або ж знежирити шкіру. Це залежить від її типу і стану;
  3. Праймер не збільшує стійкість, замість нього вигідніше використовувати звичайний крем. Багато візажисти вже висвітлювали цю тему. Розрекламовані праймери не забезпечують кращої стійкості, те ж саме можна сказати і про рідких фіксаторах. Вони лише допомагають косметиці краще «схопитися» з шкірою;
  4. Тональну основу потрібно підбирати під тон шиї. На цьому моменті варто відзначити, що кошти з мас-маркету мають мізерні лінійки відтінків. Іноді для отримання свого кольору необхідно комбінувати 2 продукту. Для того, щоб підібрати правильний відтінок, потрібно нанести тональний крем на область шиї, а не особи;
  5. Потрібно вибирати хороші кисті. Якщо з цим виникають проблеми, то можна використовувати спонж для макіяжу. Вони досить функціональні і зручні, але не підходять для очей. Кистей для нанесення тіней на ринку представлена ​​величезна безліч, вибирати необхідно середньо-набиті екземпляри з м'яким ворсом.

Кистей для нанесення тіней на ринку представлена ​​величезна безліч, вибирати необхідно середньо-набиті екземпляри з м'яким ворсом

Цікавий факт! Мало хто знає про те, що кошти з мас-маркету та люкси буквально варяться в одному казані. Тобто, основні відмінності тільки в ціннику, упаковці і бренд. Любителі економити можуть сміливо купувати такі марки, як L'Oreal, Divage, Vivienne Sabo і так далі, адже за якістю вони нітрохи не гірше люксових засобів.

Ці правила є основними, саме їх в роботі використовують професіонали. Вони також допоможуть зорієнтувати новачкам, які тільки вчаться наносити макіяж.

Як правильно наносити основу під макіяж?

За фактом, макіяж починається саме з нанесення бази. Цього правила можна не дотримуватися, якщо в роботі використовуються розсипчасті, блискучі тіні, так як вони сильно осипаються на все обличчя. Але, в решті всіх випадків, після зволоження шкіри потрібно наносити на неї базові засоби.

Людям з розширеними порами і помітними недосконалостями необхідно використовувати засіб для затирання пор. Це безбарвні гелі і креми на силіконовій основі, які роблять шкіру гладкою, готуючи її для нанесення тональної основі. На ринку подібні продукти найчастіше позиціонуються, як праймери. Людям з розширеними порами і помітними недосконалостями необхідно використовувати засіб для затирання пор

Після нанесення цього засобу або ж зволожуючого крему необхідно використовувати тональну основу. Вона може бути у вигляді CC або BB-крему, все залежить від бажаної щільності.

Тон наноситься за допомогою щільно набитої кисті або ж спонжа. Розподіляти його потрібно рівномірно по всьому обличчю. Можна не уникати зони під очима, якщо засіб має в складі зволожуючі компоненти.

Важливо! BB-крем утворює легке покриття, компенсаційна тон особи. CC-засіб більш щільне, воно краще приховує недосконалості і, звичайно, володіє матовим фінішем.

Тональна основа схоплюється зі шкірою приблизно за 1-2 хвилини, після чого можна наносити інші декоративні продукти. Краще не робити цього відразу, щоб база не розмазалася.

Як правильно наносити макіяж на обличчя: покрокова інструкція

Отже, далі будуть описані всі кроки в нанесенні косметики на обличчя. Поради є універсальними і підійдуть як для вечірнього, так і для денного макіяжу.

Новачкам краще за все не намагатися зробити акцент на очах і губах одночасно, так як це додасть образу вульгарності. Досвідчені візажисти зазвичай поєднують відтінки, щоб вони ідеально гармоніювали між собою і не утяжеляли особа.

Підготовка і основа

Для підготовки шкіри можна використовувати будь-який крем, який є в домашньому арсеналі Для підготовки шкіри можна використовувати будь-який крем, який є в домашньому арсеналі. Важливо, щоб він швидко вбирався і не залишав після себе блиску.

Дівчатам з дуже сухим обличчям рекомендується використовувати засоби на основі масел, а тим, хто володіє жирної або комбінованої шкірою, потрібно брати матирующие продукти.

Крем необхідно наносити тонким шаром, використовувати його густо можна тільки в тих місцях, де є лущення. Після того, як засіб вбереться, слід використовувати тональну основу. Її потрібно наносити рівномірно, а в місцях з розширеними порами рекомендується розтушовувати тон круговими рухами.

Рум'яна, бронзер і хайлайтер

Після нанесення тону особа виглядає плоским, так що використовувати додаткові кошти просто обов'язково. Для природного макіяжу варто брати більш світлі відтінки, близькі до натурального. Якщо ж створюється вечірній образ, то можна брати яскраві засоби, які добре виглядають при штучному освітленні.

Для правильного нанесення рум'ян слід посміхнутися, після чого використовувати продукт на утворилися щічки. Наносити подібну косметику необхідно пухнастою і м'якою щіткою.

Бронзер, навпаки, зажадає більш жорсткого продукту скошеної форми. Скульптурірующій кошти потрібно наносити на вилиці, для зручності можна зробити обличчя «рибкою». Крім цього, бронзер використовується для контурінга носа, овалу обличчя.

Хайлайтер наноситься на виступаючі частини невеликої м'якою щіткою. Його потрібно використовувати для галочки треба губою, області над вилицями, серединки носа і чола. Важливо не переборщити з блиском, особливо, якщо мова йде про природному макіяжі.

брови

Для оформлення брів можна використовувати: гель, тіні, олівець, туш і фіксатор Для оформлення брів можна використовувати: гель, тіні, олівець, туш і фіксатор. Новачкам рекомендується брати кошти з жорсткою основою, так як вони зручніше.

Щоб брови вийшли натуральними, необхідно промальовувати волоски, а не зафарбовувати весь простір одним кольором.

Крім цього, біля основи потрібно робити їх світліше, не сильно натискаючи на олівець. Неслухняні брови найкраще закріплювати безбарвним фіксатором або спеціальної тушшю відповідного відтінку.

тіні

У нанесенні тіней найголовніше - це растушевка. Для основи потрібно брати бежеві відтінки, близькі до натурального кольору шкіри. Після цього можна використовувати більш темні, але між ними необхідно створювати плавний перехід.

Саме для цього потрібно використовувати м'яку кисть. Складку століття найкраще опрацьовувати найбільш темним відтінком, щоб створити ефект глибоких, виразних очей.

губи

Якщо очі вже підкреслені, то на губи слід нанести ніжний відтінок помади або блиску. Перед використанням цих декоративних засобів важливо промальовувати контур олівцем.

Його, в принципі, можна нанести на всі губи, щоб домогтися ефекту помади з матовим фінішем. Але перед цим їх необхідно добре зволожити гігієнічним блиском.

Але перед цим їх необхідно добре зволожити гігієнічним блиском

Як правильно наносити макіяж на очі

Для створення красивого макіяжу очей можна використовувати абсолютно будь-які відтінки, але важливо їх правильно гармоніювати. Деякі дівчата наносять базовий колір на все віко, після чого малюють стрілку - такий підхід створює гарний акцент і освіжає погляд. Але для створення рівної лінії потрібно добре потренуватися.

Важливо! Тим, хто мріє навчитися малювати стрілки, найкраще брати гелеві підводки або лайнери. Вони найпростіше у використанні, але, при цьому, забезпечують чітку лінію.

Правильний макіяж очей важливо завершувати тушшю. Вона може бути з подовжують або натуральним ефектом, це не має великого значення. Туш можна наносити на нижні вії, але не переборщуючи.

Особливості нанесення макіяжу в залежності від типу особи

Тип особи грає важливу роль в створенні правильного макіяжу. Навіть універсальні поради потрібно використовувати грамотно. Для зміни форми особи або ж її підкреслення можна використовувати хайлайтер і бронзер.

Мовою візажистів цей прийом називається «контурінг». Світлі тони потрібно наносити на опуклі частини обличчя, а темні - на вилиці, овал і крила носа. Всю декоративну косметику необхідно ретельно розтушовувати.

Людям з овальним типом обличчя найкраще підкреслювати вилиці. Це додасть візуальної худорлявості. Найтемнішу точку потрібно робити приблизно посередині вилиці, але не біля лінії росту волосся. Цей же рада підійде для людей з круглим обличчям, великими щоками. Також рекомендується використовувати хайлайтер або білу основу нижче і вище лінії темного контуру.

Квадратний тип особи, навпаки, необхідно робити більш округлим. Для цього потрібно не підкреслювати гострі кути, тобто, мінімально використовувати бронзер. Основний акцент найкраще робити на щоках, надаючи їм природне світіння і рожево.

Людям з витягнутим обличчям рекомендується наносити темний контур на підборіддя, візуально роблячи його менше. Той же прийом можна використовувати в верхній частині особи, близько лінії росту волосся. Таким чином, особа буде здаватися менш витягнутим.

Що ще слід враховувати для правильного мейк-апу

Новачкам слід запам'ятати одне правило: з самого початку освоєння макіяжу найкраще використовувати продукти, що володіють натуральним ефектом, а також базові кольори. Не потрібно купувати тіні екстремальних відтінків, які куди складніше наносяться і тушуються. Також важливо уникати складних текстур і поганої якості.

Згодом, коли основні прийоми будуть вивчені, наносити макіяж стане набагато легше. Ось тоді вже можна пускати в хід більш примхливі декоративні продукти. Ще кілька базових правил щодо поєднання кольорів:

  1. Дівчатам з золотистим волоссям найкраще використовувати бежеві, коричневі, помаранчеві і металеві тіні. Кольори повинні бути теплими, це ніяк не залежить від кольору очей і шкіри. Основний контраст відбувається саме на тлі волосся;
  2. Блакитнооким жінкам йдуть холодні відтінки (особливо сірі). Подібні кольори відрізняються виразністю, вони добре підкреслюють блакить і створюють правильний акцент;
  3. Власниці рудого волосся можуть сміливо використовувати зелений. Особливо, якщо у них карі очі. Зелений колір не повинен виглядати дешево і бути занадто яскравим, але, в іншому, він просто ідеально підійде рудоволосий.

Важливо! До речі, всі червоні помади діляться на дві групи: з теплим подтоном і холодним. Перед покупкою можна нанести продукт на руку і піднести до обличчя, щоб переконатися, що відтінок є підходящим і гармонійним.

Всі вищеописані правила і поради допоможуть кожній дівчині в правильному нанесенні макіяжу. Слід розуміти, що теорія необхідна для освоєння будь-якої справи. За наведеними рекомендаціями можна створити кілька базових і вечірніх образів, навіть будучи новачком в даному питанні.

І ще трохи додаткової інформації за правилами нанесення макіяжу - в наступному відео.

Як правильно наносити основу під макіяж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com