рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Потонув телефон? Намок? Що робити? Поради з порятунку

Ви купили новий телефон, дбайливо з ним звертаєтеся, пилинки з нього здуває, але в один прекрасний день можна випадково пролити на нього воду Ви купили новий телефон, дбайливо з ним звертаєтеся, пилинки з нього здуває, але в один прекрасний день можна випадково пролити на нього воду. Можливо, просто, коли він лежить на столі, і ви перекинули склянку з водою або упустили у водойму, а може, пішов сильний дощ під час розмови по влаштуванню і ви не встигли його заховати. Обставини бувають різні, а статистика показує, що кожен коли-небудь стикався з намоканням телефону, але не знали що робити. Неважливо як це станеться, постарайтеся не піддаватися паніці і зробити все правильно. У будь-якому випадку - ситуація не з приємних і потрібно докласти максимум зусиль, щоб зберегти працездатність і не втратити важливі дані та інформацію. І чим швидше ви знайдете всі необхідні матеріали для порятунку, тим більше шансів все зберегти. Час працює проти вас. Отже, що ж робити, якщо потонув телефон.

В Інтернеті можна зустріти мільйони способів, таких як: посушити феном, покласти в духовку, покласти в пакет з рисом, покласти в мікрохвильовку. У всіх цих способів є один великий мінус - можна нашкодити ще більше. Ефективність рису ще до кінця не доведена, а всі інші способи абсурдні, але їх активно розповсюджують. Запишіть наші поради, адже якщо попереджений - значить озброєний.

Крок 1.

Перше, що потрібно зробити, відразу після нещасно випадку це знеструмити пристрій. Попросту кажучи вимкнути його якомога швидше, інакше коротке замикання можливе відразу знищити мікросхему або пошкодити її. В ідеалі краще відразу відкрити задню кришку і зняти акумулятор. А якщо це iPhone і кришка незнімна, тоді тільки відключення телефону.
Перше, що потрібно зробити, відразу після нещасно випадку це знеструмити пристрій

Крок 2.
Знімаємо все, що знімається і виймати: кришки, чохли, акумулятор, сім-карту. Витираємо все й обертаються телефон в паперові серветки або рушник, можна протерти футболкою, щоб зовні видима волога вбралася. Через хвилину переходимо до наступного кроку.

Крок 3.

Напевно, багато хто з вас бачили маленькі мішечки, які вкладаються в коробки з взуттям або технікою Напевно, багато хто з вас бачили маленькі мішечки, які вкладаються в коробки з взуттям або технікою. На них ще написано «Do not eat». Якщо ви ще не почали збирати ці пакетики, то почніть з сьогоднішнього дня. Можна просто купити на ринку або Інтернет-аукціонах. Йдеться про силікагелі. Унікальні гранули здатні краще будь-якого рису вбирати вологу. Покладіть телефон, змінні деталі і акумулятор в пакет ZipLock (застібається пакет) разом з гранулами (діставати гранули зі своїх маленьких мішечків не потрібно) і залиште все разом мінімум на 72 години. Чим більше упаковок силикагеля ви покладете - тим краще.

Чим більше упаковок силикагеля ви покладете - тим краще

В Інтернеті так само можна зустріти дуже цікавий аксесуар, який був представлений на виставці CES 2014. Це Bheestie Bag. Поки ми не зустрічали його в магазинах, але можна придбати на eBay за ціною від $ 17. Створено спеціально для випадків з намоклі телефоном. Спеціальні гранули, що знаходяться в пакеті виконують функцію силикагеля і здатні врятувати за заявою розробників будь-який телефон, навіть iPhone.

Спеціальні гранули, що знаходяться в пакеті виконують функцію силикагеля і здатні врятувати за заявою розробників будь-який телефон, навіть iPhone

Крок 4.

Найскладніша частина - це чекати. Багатьом вже не терпиться скоріше включити телефон і нарешті перевірити свої соціальні мережі на предмет наявності оновлень.

Крок 5.

Після того як пройде 72 години можна починати хвилюватися по-справжньому. Завжди повертайте на місце сім-карту і акумулятор і включаєте. Якщо ви все зробили правильно, найімовірніше все буде добре і телефон повернеться в своє звичне стан.

А тепер кілька зауважень.

  1. Пам'ятайте, що гарантія на телефон в будь-якому випадку втрачається, коли потрапила волога або вода. Поки ви донесете телефон до сервісного центру можна втратити дорогоцінні хвилини і не встигнути врятувати пристрій.
  2. Бувають випадки, що користувачі несуть свій телефон і говорять при гарантійному ремонті, що телефон не включається. Обдурити фахівців не вдасться. У пристроях такого роду встановлений датчик вологи, і він забарвлюється в червоний або будь-який інший колір, якщо на апарат потрапляє будь-яка рідина. А намочити індикатор випадково не вдасться. І себе зганьбив, і фахівці відмовляться ремонтувати.
  3. Не всі сервісні центри беруться за такі телефони. Це фактично як «втоплений автомобіль». Колись пристрій нагадає своєї поломкою про вашу невдачі з пролитої водою. Відновлення в сервіс-центрі дуже трудомісткий і дорогий процес. Все може початися просушкой, а закінчитися повною заміною деталей. І часом ремонт просто недоцільний.

Описаний тут метод підійде не всім. Всі виключно залежить від удачі і конкретного випадку. Погодьтеся, що не в кожного може бути під рукою силікагель. Але все одно, потрібно якомога швидше вимкнути і від'єднати акумулятор і сім-карту, перш ніж будь-яка рідина зможе завдати непоправної шкоди.

Навіть якщо вам вдалося включити телефон, з часом він все одно може перестати працювати. Все залежить від типу рідини, що потрапила всередину. Якщо в ній була присутня сіль, то вона може почати роз'їдати деталі згодом. Тому якщо ваш телефон почне відмовлятися працювати через рік, то ви будете знати, чому це сталося.

Тому якщо ваш телефон почне відмовлятися працювати через рік, то ви будете знати, чому це сталося

Якщо вирушаєте на море або в басейн, то купіть для телефону спеціальний водонепроникний чохол, або спеціальний пакет, на кшталт тих, як продають для фото-техніки.

А для тих, хто любить «серйозні» гаджети можна придбати телефон, яким взагалі не страшна вода. Наприклад, це може бути Lenovo A660 або Sony Xperia Z, крім вологи захищені також і від пилу, яка теж є ворогом техніки.

У будь-якому випадку - впав телефон не кінець світу, просто потрібно бути готовими до таких ситуацій і ми сподіваємося, що наші поради допоможуть вам у цьому.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com