рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Magic Mouse і Середня Кнопка

Довелось недовго повертати в руках Apple Magic Mouse, люб'язно наданий плавно сповзаючим в яблучний гламур приватною особою (Іллюша, привіт). Рука у мене заточена багаторічним користуванням під форми Logitech MX510 і їй подібних, з нею і буду порівнювати.

Рука у мене заточена багаторічним користуванням під форми Logitech MX510 і їй подібних, з нею і буду порівнювати

Magic Mouse хороший, мерзотник, навіть не вийнятий з коробки - гарна річ, дизайн лаконічний, мені подобається. Втім, часто трапляється так, що краса йде врозріз з зручністю. Так вийшло і цього разу.

Перше спостереження - миша важка. Підстава начебто зроблено з алюмінію, плюс їй треба тягати на борту батарейку. У мене зараз миша дротова, але колишні, які без проводу, теж важили пристойно. Звикнути можна.

Профіль дуже низький, розміри невеликі. Я звик просто притискати миша долонею і трохи притримувати пальцями. Тут же долонька у справі не бере участь, миша треба тримати двома пальцями - великим і безіменним. Звикнути теж можна, ймовірно, але, гадаю, буде потрібно більше часу.

Кнопки, їх дві - по одній під вказівний і середній пальці. Є підозра, що фізично кнопка одна, просто якось відстежується область натискання. Майданчик кнопок займає 2/3 довжини, так що тримати її можна різними хватами, жорсткої прив'язки палець-кнопка немає.

Тач, перетач, мультитач. Вертикальна прокрутка працює смачно - плавно, рівно, а ще можна включити інерцію і акселерацію. Це, власне, основна фішка Magic Mouse. Шкребти пальцями можна теж де завгодно, хоч за «дупі». Горизонтальна прокрутка (двома пальцями вліво або вправо) трохи напружила - вказівний палець у мене більш рухливий, ніж середній (AKA da finga). Загалом, теж потрібно звикати, розробляти, пристосовуватися.

А тепер про сумне, тобто знову про кнопках. Середній кнопки немає. Тієї, яка у нормальних немагіческіх мишей ховається під коліщатком. Я їй активно користуюся в браузері для того, щоб відкрити посилання в новій вкладці. Більше ніде не потрібно, на кшталт, але в браузері я натискаю на колесо чи не частіше, ніж на інші кнопки. Також немає кнопки під великий палець, а у мене їх там відразу дві, звичайне їх застосування - перехід вперед / назад в браузері. Загалом, кнопками Magic Mouse не багатий. Втім, це традиційний підхід Apple, жодна їх миша за всю історію більше 3х кнопок не мала.

Проблему з відсутністю на Magic Mouse середньої клавіші намагаються вирішити. Ось наприклад, MiddleClick , Який дозволяє призначити cmd + click (який і є middle click в браузері) на дотик трьома пальцями (triple tap). Рішення досить убоге. На тачпаде ноутбука (з якого цей спосіб перекочував) «тапнуть» (тупнути?) Трьома пальцями набагато простіше, оскільки там безіменний палець вільний від сторонніх обов'язків. А тут його треба переносити на верхню панель, відволікаючи від «перевезень» миші по столу. Мені здається, що простіше вже натиснути cmd на клавіатурі, або ткнути правою кнопкою і вибрати потрібний пункт з контекстного меню.

Є ще одне рішення - MagicPrefs . Судячи по картинці, більш вдале, по-моєму. Надія поки не померла.

Загалом, Magic Mouse - безперечне технологічне досягнення. Перша миша з сенсорною (мультисенсорной!) Поверхнею на всю «спину». Але в плані зручності в щоденному використанні вона влаштує не всіх, а певний час для звикання буде потрібно в будь-якому випадку. До речі, про звичку. Якщо у вас 2+ комп'ютерів, то добре буває оснастити однаковими (або схожими) мишами все. У випадку з Magic Mouse це ще більш обгрунтовано, ось тільки схожих поки немає. Зате можна запросто носити її з собою - ніщеброди лику!

Сама інтрига - чи летить зараз до мене мій Magic Mouse з Японії?

Хана інтризі, прилетіла вже . Ура?

схоже

Пнути?
Сама інтрига - чи летить зараз до мене мій Magic Mouse з Японії?
Ура?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com