рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відома модель: манекенниць заражають анорексією!

Грандіозний скандал в модельному бізнесі викликали висловлювання відомої моделі Наталії Водянової. Так, особа Calvin Klein поділилася, що модельний бізнес мало не звів її в могилу.

"Я знала тільки одне: мені потрібно схуднути, без всяких розмов. Поступово я ставала все більш нервовою, почала втрачати волосся, відчувати постійну втому. Я думаю, що була на краю прірви. Мене врятував один-лікар, він відкрив мені очі і пояснив , що я себе руйную. Тепер все в порядку ", - заявила Водянова в ході Нью-йоркського тижня моди, де обговорювалася проблема ожиріння і анорексії.

Розповідь Наталії справив ефект бомби, що розірвалася. "Це середовище, - розповіла вона, - де вміють чинити тиск, де нав'язують поведінку. Я почала брати участь в показах чотири роки тому і погано розуміла, що відбувається. Я була змушена сприймати своє тіло під певним кутом зору. Це було єдиною умовою, щоб йти вперед. Всі хотіли, щоб я була дуже худою, я вбивала себе ".

Потім Наталя розповіла про труднощі, які їй довелося випробувати зовсім недавно, коли вона стала мамою: збільшення ваги, в її випадку це 4-5 кг, зусилля, спрямовані на те, щоб прибрати цей зайву вагу ( "багатьом стилістам це не подобалося") , постійні зважування, велика втома.

Проте, Водянова відзначила: "Я щаслива, тому що для мене це важливий період, я отримую масу пропозицій, я можу не звертати уваги на критиків. Але я бачу безліч дівчат, які починають кар'єру, що походять з бідних сімей і готових на все, щоб здійснити мрію і залишатися моделлю якомога довше: вони дуже багато чим ризикують ".

Наталя знає, про що говорить: вона жартує з приводу постійних труднощів з їжею, що виникали спочатку - коли вона була дитиною - через мізерне сімейного бюджету, а тепер - через худорлявість, нав'язаної їй чарівним світом моди. Зростання Наталії - 176 см, вага не досягає 50 кг. Її індекс маси тіла - 16. За критеріями ВООЗ вона хвора: занадто худа.

Відзначимо, Наталія Водянова народилася в лютому 1982 року в Нижньому Новгороді. До приходу в модельний бізнес вона жила в крихітній нижегородської "хрущовці". Її мати працювала на чотирьох роботах, щоб прогодувати трьох дочок, одна з яких - інвалід. У п'ятнадцять років Наташа почала заробляти продажем фруктів на місцевому ринку.

У 16-річному віці її помітив співробітник місцевого модельного агентства. Наталя спочатку вирушила до Москви на кастинг французького агентства Viva, після чого поїхала в Париж.

У 2001 році журнал W назвав Водянову найбільшою сенсацією модельного бізнесу. Всього через місяць після народження дитини Водянова знялася для колекції весна-літо Louis Vuitton, потім в рекламі Gucci сезону осінь-зима 2002 року.

У вересні 2002 року Водянова виявилася найпопулярнішою моделлю Нью-Йоркського Тижня Моди - вона з'явилася в показах дев'ятнадцяти дизайнерів. Знявшись восени 2002 року в рекламі Calvin Klein Наталія стала найбільш високооплачуваним обличчям цього лейбла за всю його історію.

У Парижі на закритій вечірці Наталя познайомилася з лордом Джастіном Портменом - вільним художником і колекціонером картин. На наступний день Портмен подзвонив Наталі і запросив її на побачення. Шлюб Наталя і Джастін уклали заради їхнього спільного сина Лукаса, щоб той став законним спадкоємцем роду Портменов. Одруження відбулося 1 вересня 2002 року в Санкт-Петербурзі .// www.factnews.ru
MIGnews.com.ua

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com