рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дитячий гороскоп - знак Зодіаку ТЕРЕЗИ. Дитячий гороскоп для Терезів, Ваги дитячий гороскоп

ГОРОСКОПИ

КОНСУЛЬТАЦІЇ

АстроПрограмми

БЕЗКОШТОВНО

TS_2000 - ТЕКСТИ

ЖІНОЧІ ІМЕНА

ЧОЛОВІЧІ ІМЕНА

СОННИК

КОНТАКТИ


Його девіз "Я зрівнює"

Його девіз Я зрівнює

Кардинальний знак, управитель - Венера. Елемент - повітря.
Сприятливі дні - п'ятниця і субота.
Невдалі дні - вівторок і неділю.
Пора року - початок весни.
Вдалі місця - банкетні зали, луки, сади, фонтани, долини річок.
Числа - 2, 6 (всі, діляться на 6), 7, 8, 9, 15.
Колірна гамма - темно-блакитний, зелений, кольору морської хвилі і пастельні тони.
Камені - корал, зелена яшма, кришталь, хризоліт.
Метал - бронза.
Квіти - троянди, фіалки, нагідки.
Символи - ваги, книга, чашка чаю.
Талісман - книга.
Щасливі числа в лотереї - 1, 6, 11 і їх комбінації 1611, 611 ...

«Боже, який красень». Батьки дитини-Терезів часто чують цю фразу. Діти-Терези дійсно настільки чарівні, що нагадують янголят із чудової дитячої книжки з картинками. Терези рідко кричать, весь час посміхаються і здаються всім задоволеними. Але ви відмітили у нього ямку на підборідді? Ось тут-то і заритий собака. У майбутньому вам ще належить дізнатися, яким насправді є ваше янголятко.

Одного разу, поставивши перед ним на сніданок вівсяну кашу і яйце, ви будете дивуватися, чому він не їсть. Ви ж знаєте, що це його улюблені страви. Може, він захворів? Ні, відчуває себе добре. Може, просто не голодний? Ні, дуже голодний. Тоді в чому ж справа, питаєте ви. Бажаючи його роздратувати, ви ставите перед ним склянку апельсинового соку і тост з сиром. І робите ще більшу помилку. Вся справа полягала в тому, що він ніяк не міг вирішити, з чого почати, а ви ускладнили завдання, додавши два нових блюда. В результаті сніданок в цей день пішов нанівець.

На наступний день, пам'ятаючи про вчорашню помилку, ви ставите перед ним тільки одну тарілку. Він змітає все в одну мить. Подаєте наступне блюдо. Через хвилину і його немає. Тепер ви зрозуміли, що найголовніше - не ставити дитину-Терези перед вибором? Він не в змозі прийняти рішення.

Точно також Терези не люблять, коли їх кваплять, особливо з ухваленням рішення. Тут Терези зовсім губляться і впадають в прострацію. Оточуючі схильні прийняти це за прояв упертості. Але чому-чому, а впертістю Терези не відрізняються.

Дитині-Терезам краще на перших порах підказувати, з чого почати. І робити це потрібно спокійним, рівним голосом, інакше ви не тільки не зрушите справу з місця, а й погіршить його. Так само, як ви вчите інших дітей прибирати за собою іграшки і чистити зуби на ніч, дитини-Терези потрібно з дитинства вчити самостійно приймати рішення, інакше він надалі не зможе обійтися без вашої допомоги. Ця проблема для нього одна з найскладніших.

Якщо дитина-Терези неспокійний, роздратований або упирається, причиною може бути занадто голосно працює у вітальні або шпалери кричущого забарвлення в дитячій. Замініть шпалери на блакитні або рожеві, і настрій його різко покращиться. Якщо ви хочете від нього слухняності, включіть тиху музику, і він, слухаючи її, немов змія, зачарована звуками флейти, зробить все, що ви від нього хочете. Пам'ятайте: дитині-Терезам необхідний спокій, тиша і триваліший, ніж іншим дітям, відпочинок.

Тут ви стикаєтеся ще з однією проблемою. Вам здається, що ваша дитина ледачий. Це не зовсім вірно. Просто у нього періоди активності змінюються періодами повної апатії. Прийміть це як належне. З цим важко щось вдіяти. У період спокою вона як би акумулює енергію.

Якщо вам вдалося навчити свою дитину-Терези хоч у мінімальному ступені ухвалювати рішення, він буде непоганим учнем. Розум Терезів швидкий і логічний, вони люблять дискутувати і дуже допитливі.

Терези не люблять пліток. Не терплять вони і коли порушують їх самоту. Самі вони поважають інших і ніколи не втручаються туди, де їх не просять.

Діти-Терези обожнюють лад і затишок в домі, тому часто допомагатимуть вам підтримувати в будинку чистоту. У дітей-Терезів часто зустрічаються артистичні і музичні здібності, тому непогано вже в дитинстві показати їх фахівцям, щоб дати цим здібностям вчасно розвинутися.

Діти-Терези незвичайно легко закохуються, тому в перехідному і юнацькому віці у них буде багато романів. Правда, справжню любов вони знайдуть не надто скоро. Пам'ятаючи про те, як важко їм прийняти рішення, вам, можливо, доведеться їм допомогти (підказати їх обранцеві або обраниці рішучіше узятися за справу і самим зробити пропозицію). Інакше все може вийти так само, як в дитинстві з тим самим нещасливим сніданком.


Те, що Ви прочитали про себе, це тільки загальна характеристика знака Зодіаку і спирається вона тільки на положення Сонця в знаку Зодіаку. Так що, запитаєте Ви - існує тільки 12 типів людей і 12 типів долі? Ви скажіть - не вірю! - і будете абсолютно праві!

Кожен має СВОЮ долю - і про неї можна дізнатися з
ЦЬОГО, ПРОФЕСІЙНОГО особистого гороскопу

Ваш особистий гороскоп розраховується на момент Вашого народження з урахуванням координат місця народження. Саме це забезпечує унікальність Вашого гороскопу, який описує Вашу, і тільки Вашу долю. У гороскопі аналізується стан в Зодіаку 15 планет і точок, 12 будинків, 92 зірок, що дає набагато більше інформації - і саме про Вас, про Вашу особистості і Вашої долі. Опис Вашого гороскопу обсягом 16-20 сторінок з ілюстраціями Ви отримаєте на свій E-mail.

Замовивши свій особистий гороскоп, Ви: Замовивши свій особистий гороскоп, Ви:

Дізнаєтеся сильні і слабкі сторони своєї особистості Дізнаєтеся сильні і слабкі сторони своєї особистості   Дізнаєтеся, яким способом Вам краще заробляти гроші   Зрозумієте, які по суті Ваші відносини з батьками і дітьми   Вам стане ясно, хто Вам друг, а хто недруг і навіть ворог   Оцініть свої можливості в кар'єрі   Чи зможете вибрати кращий коло друзів   Подивіться відкритими очима на особисті відносини і сімейне життя   Побачите, на які житлові умови і на яку спадщину можна претендувати   Дізнаєтеся, краще Вам буде в еміграції   Отримайте відповіді на багато інших питань Дізнаєтеся, яким способом Вам краще заробляти гроші Зрозумієте, які по суті Ваші відносини з батьками і дітьми Вам стане ясно, хто Вам друг, а хто недруг і навіть ворог Оцініть свої можливості в кар'єрі Чи зможете вибрати кращий коло друзів Подивіться відкритими очима на особисті відносини і сімейне життя Побачите, на які житлові умови і на яку спадщину можна претендувати Дізнаєтеся, краще Вам буде в еміграції Отримайте відповіді на багато інших питань

Замовте астрологам-професіоналам
свій особистий гороскоп прямо зараз!

Замовте астрологам-професіоналам   свій особистий гороскоп прямо зараз

Але ви відмітили у нього ямку на підборідді?
Може, він захворів?
Може, просто не голодний?
Тепер ви зрозуміли, що найголовніше - не ставити дитину-Терези перед вибором?
Так що, запитаєте Ви - існує тільки 12 типів людей і 12 типів долі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com