Цільнозернові хлібці і тарталетки з незвичайними начинками
Солодкі ідеї на 14 лютого: тарталетки з начинкою та печиво фінансів
Вечеря 14 лютого - для чоловіка або коханого. Французькі рецепти, святкові закуски
Рибний пиріг з листкового тіста і пряник: рецепти в духовці
Булочки з млинцевого тіста з начинкою - рецепт до святкового столу вдома і на роботі
... І смачніше, і корисніше, і дешевше покупних тарталеток! Йоркширський пудинг - невелика булочка, порожня всередині, приготована з рідкого млинцевого тесту. В оригіналі їх готують як гарнір до ростбифу, і тому роблять тісто з м'ясним соком, а формочки змащують яловичим жиром. Але запевняю вас: звичайне тісто на молоці нітрохи не гірше. Такі булочки містять мінімум калорій (на відміну від листкових і пісочних кошичків і профитролей) і їх можна подавати з найрізноманітнішими начинками, як солодкими, так і не солодкими, теплими і холодними. На 8 пудингів: 200 мл молока 115 г борошна 2 яйця щіпка солі 20 г масла для змазування формочок 8 формочок діаметром 6-8 см духовка 220 ° С Якщо ви хочете наповнити пудинги солодкою начинкою, додайте в тісто 20 ...
... Наріжте тарт дуже гострим ножем, кожен раз вмочуючи його в гарячу воду і насухо витираючи. Подавайте холодним, з залишилася малиною. Тарталетки з ревенем і апельсином Ревінь відмінно поєднується з апельсином, а заварний крем чудово відтіняє їх кислинку. Наповнювати тарталетки слід перед подачею, інакше вони розтопляться. 6 порцій 220 г цукрового тесту 400 г ніжного молодого ревеню 140 г дрібного цукру 1 великий соковитий апельсин 40 г вершкового масла 120 г заварного крему Розкачайте тісто до товщини 3 мм. Виріжте з нього 6 кіл діаметром 12 см і вистелити ними 6 формочок для кошиків діаметром 6 і висотою 3 см. Пост ...
... Для частування в форматі шведського столу ідеально підійдуть різноманітні міні-сендвічі, тости, тарталетки і канапе. Те, що називається "фингер фуд". Міні хот-доги 24 шт. по 120 ккал. Час приготування 50 хв. 6 сосисок 375 г замороженого листкового тіста (розморозити) 1 яйце (збити з дрібкою солі) кілька листочків пряної трави (естрагону, шавлії або базиліка) Присипте поверхню борошном і розкладіть на ньому пласт тест ...
... 375 г замороженого листкового тіста (розморозити) 1 яйце (збити з дрібкою солі) кілька листочків пряної трави (естрагону, шавлії або базиліка) Присипте поверхню борошном і розкладіть на ньому пласт тесту. Розкачайте тісто до товщини 1 см. Розріжте тісто уздовж навпіл на дві довгі стрічки. Присипте руки борошном, викладіть 3 сосиски в довжину один за одним посередині стрічки. Див ...
Читати всі обговорення і залишити коментар
в покупні - нічого тому він не смачні в 99% є їстівні, але вони невеликого формату і дорогі, коли-томусс з курячої печінки добре в них пішов))
Будинки іноді з листкового тіста волованчікі для червоної ікри з вершковим маслом роблю.
Салати. В середні і великі щось запекти а-ля жульен. Морський коктейль запечний дуже поважаємо))
28.12.2016 15:08:17Хочу поділитися своїм відкриттям. Стала наша харчова промисловість випускати готові тарталетки. Купила в магазині називаються "Колодязі", стоять здається рублів 15. У упаковці 8 шт, з листкового тіста. Заправила салатами, прикрасила, вийшло дуже красиво і смачно. На упаковці написано, що можна робити і з солодкими начинками, можна ікрою заправляти. І найголовніше швидко (не треба самій піч) і не дорого, тому що імпортні тарталетки коштують дорожче.
Кароліночка, а як ви з листкового тіста робите тарталетки ??? У мене серединка здувається, в результаті начинити їх нічим не можна. А так не хочеться зі спеціальним тестом возитися.
Читати всі обговорення і залишити коментар
а -всередину треба покласти горох -а я потім Удже серединку простий овирезаю і все воно ж листкове -так тчо викрошівается без проблем
04.01.2003 15:34:22 Денця я тонко-тонко розкочують (1-2 мм), а бортики - взагалі не розкочують "першу партію", товщина тесту близько 5 мм виходить, з готового тіста. Наколюють виделкою.
Якщо спучилася все ж - готові денця (після випічки) просто пальцем натискаю, вони і опускаются.Все нормально, в цей НГ робила.
Для довідки - з 1 пачки тесту виходить 70 штук діаметром близько 3 см.
До речі, коли утворюються обрізки з них-то денця і роблю (наступні "партії"). Вони менше піднімаються :)) Це я вже потім так призвичаїлася, досвідченим шляхом :)
Кароліночка, а як ви з листкового тіста робите тарталетки ?