рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тарталетки з листкового тіста


Цільнозернові хлібці і тарталетки з незвичайними начинками


Солодкі ідеї на 14 лютого: тарталетки з начинкою та печиво фінансів


Вечеря 14 лютого - для чоловіка або коханого. Французькі рецепти, святкові закуски


Рибний пиріг з листкового тіста і пряник: рецепти в духовці


Булочки з млинцевого тіста з начинкою - рецепт до святкового столу вдома і на роботі
... І смачніше, і корисніше, і дешевше покупних тарталеток! Йоркширський пудинг - невелика булочка, порожня всередині, приготована з рідкого млинцевого тесту. В оригіналі їх готують як гарнір до ростбифу, і тому роблять тісто з м'ясним соком, а формочки змащують яловичим жиром. Але запевняю вас: звичайне тісто на молоці нітрохи не гірше. Такі булочки містять мінімум калорій (на відміну від листкових і пісочних кошичків і профитролей) і їх можна подавати з найрізноманітнішими начинками, як солодкими, так і не солодкими, теплими і холодними. На 8 пудингів: 200 мл молока 115 г борошна 2 яйця щіпка солі 20 г масла для змазування формочок 8 формочок діаметром 6-8 см духовка 220 ° С Якщо ви хочете наповнити пудинги солодкою начинкою, додайте в тісто 20 ...


... Наріжте тарт дуже гострим ножем, кожен раз вмочуючи його в гарячу воду і насухо витираючи. Подавайте холодним, з залишилася малиною. Тарталетки з ревенем і апельсином Ревінь відмінно поєднується з апельсином, а заварний крем чудово відтіняє їх кислинку. Наповнювати тарталетки слід перед подачею, інакше вони розтопляться. 6 порцій 220 г цукрового тесту 400 г ніжного молодого ревеню 140 г дрібного цукру 1 великий соковитий апельсин 40 г вершкового масла 120 г заварного крему Розкачайте тісто до товщини 3 мм. Виріжте з нього 6 кіл діаметром 12 см і вистелити ними 6 формочок для кошиків діаметром 6 і висотою 3 см. Пост ...


... Для частування в форматі шведського столу ідеально підійдуть різноманітні міні-сендвічі, тости, тарталетки і канапе. Те, що називається "фингер фуд". Міні хот-доги 24 шт. по 120 ккал. Час приготування 50 хв. 6 сосисок 375 г замороженого листкового тіста (розморозити) 1 яйце (збити з дрібкою солі) кілька листочків пряної трави (естрагону, шавлії або базиліка) Присипте поверхню борошном і розкладіть на ньому пласт тест ...
... 375 г замороженого листкового тіста (розморозити) 1 яйце (збити з дрібкою солі) кілька листочків пряної трави (естрагону, шавлії або базиліка) Присипте поверхню борошном і розкладіть на ньому пласт тесту. Розкачайте тісто до товщини 1 см. Розріжте тісто уздовж навпіл на дві довгі стрічки. Присипте руки борошном, викладіть 3 сосиски в довжину один за одним посередині стрічки. Див ...

А які начинки ви любите класти в тарталетки? У великі і масенькие. :) Цікавлять несолодкі, в основному.

Читати всі обговорення і залишити коментар

в покупні - нічого тому він не смачні в 99% є їстівні, але вони невеликого формату і дорогі, коли-томусс з курячої печінки добре в них пішов))
Будинки іноді з листкового тіста волованчікі для червоної ікри з вершковим маслом роблю.

29.12.2016 00:53:27

Салати. В середні і великі щось запекти а-ля жульен. Морський коктейль запечний дуже поважаємо))

28.12.2016 15:08:17

Хочу поділитися своїм відкриттям. Стала наша харчова промисловість випускати готові тарталетки. Купила в магазині називаються "Колодязі", стоять здається рублів 15. У упаковці 8 шт, з листкового тіста. Заправила салатами, прикрасила, вийшло дуже красиво і смачно. На упаковці написано, що можна робити і з солодкими начинками, можна ікрою заправляти. І найголовніше швидко (не треба самій піч) і не дорого, тому що імпортні тарталетки коштують дорожче.

Кароліночка, а як ви з листкового тіста робите тарталетки ??? У мене серединка здувається, в результаті начинити їх нічим не можна. А так не хочеться зі спеціальним тестом возитися.

Читати всі обговорення і залишити коментар

а -всередину треба покласти горох -а я потім Удже серединку простий овирезаю і все воно ж листкове -так тчо викрошівается без проблем

04.01.2003 15:34:22

Денця я тонко-тонко розкочують (1-2 мм), а бортики - взагалі не розкочують "першу партію", товщина тесту близько 5 мм виходить, з готового тіста. Наколюють виделкою.
Якщо спучилася все ж - готові денця (після випічки) просто пальцем натискаю, вони і опускаются.Все нормально, в цей НГ робила.
Для довідки - з 1 пачки тесту виходить 70 штук діаметром близько 3 см.
До речі, коли утворюються обрізки з них-то денця і роблю (наступні "партії"). Вони менше піднімаються :)) Це я вже потім так призвичаїлася, досвідченим шляхом :)

04.01.2003 9:49:19А які начинки ви любите класти в тарталетки?
Кароліночка, а як ви з листкового тіста робите тарталетки ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com