Салат «Пісний» з морською капустою
Інгредієнти (1 порція):
- Брокколлі - 50 гр.
- Цвітна капуста - 50 гр.
- Листя салату - 50 гр.
- Редис - 30 гр.
- Морська капуста - 50 гр.
- Редька - 30 гр.
- Конопляна олія - 30 мл.
- Брюсcельская капуста - 50 гр.
- Обліпиха - 20 гр.
- Сіль перець
приготування:
- Брокколі, цвітну і брюссельську капусту покласти в сотейник з киплячою водою, посолити і варити на середньому вогні 5-7 хвилин до стану «Аль денте» * або до повної готовності в залежності від Ваших переваг.
- Потім злити воду і дати овочам охолонути, для цього овочі можна викласти на лід, якщо є така можливість. Після того як капуста охолоне, брокколі і цвітну капусту розібрати на суцвіття, а брюссельську капусту розрізати навпіл і покласти в миску, а потім додати морську капусту.
- Підготувати листя салату: помити, висушити і порвати руками. Також можна використовувати вже готові листя салату або мікс (можна купити в магазині в різних варіантах і на будь-який смак) і додати в миску до капусти.
- Додати до капусти і листю салату порізані тонкими скибочками редис і редьку.
- Для соусу: конопляну олію збити з соком від морської капусти в співвідношенні 1/1, додати сіль і перець за смаком.
- Заправити підготовлений салат соусом і перемішати.
- Готовий салат викласти на тарілку і посипати ягодами обліпихи.
Смачного!
* «Аль денте» - в перекладі з італійської означає «на зубок». Це ступінь готовності продуктів (овочів або пасти), при якій продукт зберігає певну ступінь пружності.
Повернення до списку