рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салат «Пісний» з морською капустою

Салат «Пісний» з морською капустою

Інгредієнти (1 порція): Інгредієнти (1 порція):

  • Брокколлі - 50 гр.
  • Цвітна капуста - 50 гр.
  • Листя салату - 50 гр.
  • Редис - 30 гр.
  • Морська капуста - 50 гр.
  • Редька - 30 гр.
  • Конопляна олія - ​​30 мл.
  • Брюсcельская капуста - 50 гр.
  • Обліпиха - 20 гр.
  • Сіль перець

приготування:

  1. Брокколі, цвітну і брюссельську капусту покласти в сотейник з киплячою водою, посолити і варити на середньому вогні 5-7 хвилин до стану «Аль денте» * або до повної готовності в залежності від Ваших переваг.
  2. Потім злити воду і дати овочам охолонути, для цього овочі можна викласти на лід, якщо є така можливість. Після того як капуста охолоне, брокколі і цвітну капусту розібрати на суцвіття, а брюссельську капусту розрізати навпіл і покласти в миску, а потім додати морську капусту.
  3. Підготувати листя салату: помити, висушити і порвати руками. Також можна використовувати вже готові листя салату або мікс (можна купити в магазині в різних варіантах і на будь-який смак) і додати в миску до капусти.
  4. Додати до капусти і листю салату порізані тонкими скибочками редис і редьку.
  5. Для соусу: конопляну олію збити з соком від морської капусти в співвідношенні 1/1, додати сіль і перець за смаком.
  6. Заправити підготовлений салат соусом і перемішати.
  7. Готовий салат викласти на тарілку і посипати ягодами обліпихи.

Смачного!

* «Аль денте» - в перекладі з італійської означає «на зубок». Це ступінь готовності продуктів (овочів або пасти), при якій продукт зберігає певну ступінь пружності.



Повернення до списку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com