рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чому свербить голова, якщо вошей немає

  1. Причини появи сверблячки
  2. Себорея і її особливості
  3. Різновиди алергічних проявів
  4. Поява свербежу у дітей
  5. Способи та методи лікування
  6. Чому люди сверблять. 3 причини сверблячки: Відео

Бувають випадки, коли у людини починається незрозуміле роздратування на шкірі голови, але при цьому немає інших проявів педикульозу. Природно, виникає питання: чому свербить голова, якщо вошей немає? Якщо причина не в появі паразитів, тоді в чому?

Причини появи сверблячки

Фактори, які здатні викликати незрозумілий свербіж, пов'язані з різними обставинами. Причин для роздратування шкіри може бути кілька:

  1. Демодекоз. Викликає таке захворювання кліщ, який може бути виявлений тільки після обстеження. Бувають випадки, коли у людини починається незрозуміле роздратування на шкірі голови, але при цьому немає інших проявів педикульозу
  2. Стригучий лишай. Ця недуга передається після контакту з хворою твариною. Від людини до людини він передається рідко. Його перші ознаки пов'язані з сильним подразненням шкіри. Через кілька днів уражену ділянку починає втрачати волосяний покрив і стає абсолютно голим.
  3. Пересушена шкіра голови, позбавлена поживних речовин, вітамінів.
  4. Себорея або появу лупи.
  5. Алергічні прояви.
  6. Грибкові захворювання.

Себорея і її особливості

Коли дуже свербить голова, а вошей немає, найчастіше головним фактором роздратування шкіри може бути себорея. Коли дуже свербить голова, а вошей немає, найчастіше головним фактором роздратування шкіри може бути себорея

Такий недуга буває трьох різновидів:

  • сухий;
  • рідкий;
  • змішаний.

Поява себореї (або лупи) пов'язано з порушеннями в виділенні підшкірного жиру. При сухій формі недуги такий шар виділяється жиру дуже маленький. Тому шкіра пересихає, і від цього дратується і лущиться. Рідка форма, навпаки пов'язана з надмірним виділенням жиру. Змішана різновид себореї має ознаки двох попередніх форм.

Рідкий вид лупи найчастіше проявляється у підлітків, які страждають гормональними змінами і нервовими розладами.

Різновиди алергічних проявів

Однією з характерних і поширених причин появи свербежу можуть бути алергічні реакції. Алергія на шампунь стала дуже часто з'являтися останнім часом. Пов'язано це з поширенням неякісної продукції. Тому, якщо з'явилися подібні підозри, можна змінити шампунь і спробувати дитячу косметику, так як наявність шкідливих хімічних компонентів там мінімально.

Ще один вид алергії може бути викликаний реакцією на фарбу для волосся. У складі цих коштів зазвичай є аміак і перекис водню. Вони є причиною алергічних проявів. Тому перед фарбуванням потрібно провести домашній тест на сприйняття шкірою фарби.

Різні порошки та ополіскувачі для білизни також можуть провокувати алергію.

Поява свербежу у дітей

Досить часто головною причиною є педикульоз. Але бувають ситуації, коли дитина чухає голову, а вошей немає. Тому перше, що слід зробити, - це звернутися до дитячого дерматолога.

Поява лупи у дітей до підліткового віку - явище досить рідкісне. Тому якщо не педикульоз викликає свербіж і роздратування, то причиною може бути атопічний дерматит. Поява лупи у дітей до підліткового віку - явище досить рідкісне

Його головними ознаками є: сильний свербіж, особливо в потиличній області, поява дрібного лущення шкіри.

У випадку з дерматитом слід застосовувати сонячні ванни і якісний м'який шампунь. Рекомендується також пройти обстеження на наявність різних заразних хвороб, алергічних проявів і псоріазу. У випадку з дерматитом слід застосовувати сонячні ванни і якісний м'який шампунь

Способи та методи лікування

Щоб розібратися, в чому причина, коли свербить голова, але вошей немає, і позбутися від незрозумілого недуги, потрібен чітко поставлений діагноз. Практично в будь-якому випадку буде необхідно комплексне лікування. Слід відновити нерви, захистивши хворого від стресових ситуацій. Зайнятися загальним станом організму, підлікувати хронічні захворювання, перевірити гормональний фон.

Спеціаліст повинен призначити збалансовану дієту: кисломолочні продукти, овочі, фрукти і все, що містить клітковину. При себореї та грибкових проявах допоможуть також ванні з травами, масажі, лазеропунктура, лікувальні шампуні і грамотний.

Чому люди сверблять. 3 причини сверблячки: Відео

стати автором

стати експертом

Поділіться матеріалом в соц мережах:

Природно, виникає питання: чому свербить голова, якщо вошей немає?
Якщо причина не в появі паразитів, тоді в чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com